20

Анонимен

преди 13 години

На 27 ноември 2009 г. Леденика АД, собственост на Михаил Михов Бирата, взима кредит от 2 млн. лв. от...СИбанк. В замяна на крупната сума Мишо Бирата залага цялото си търговско предприятие като обезпечение по кредита. Крайният срок на погасяване на сумата е 20 октомври 2014 г. Това си личи от копие на договора между Леденика и СИбанк, което бе получено в редакцията на Галерия.Както е известно, съвсем доскоро акционер и шеф на Надзорния съвет на СИбанк бе не друг, а приятелката на премиерата Бойко Борисов Цветелина Бориславова.Три месеца след сключването на този договор през ноември 2010 г., лицензът на Мишо Бирата за производство на пенливата течност е отнет заради многобройни акцизни и данъчни нарушения. Целият му бизнес увисва на косъм. Логично, в тази ситауция той не би могъл да изплаща кредита си към банката на Цветелина Бориславова.Това е класически пример за конфликт на интереси. Премиерът натиска шефа на митницата Ваньо Танов да спре проверка в предприятие, което има финансови задължения към банката на жена му!, коментират юристи.Излиза, че семейството на премиера е имало личен интерес бизнес неприятностите на Мишо Бирата да се разминат и той да продължи да произвежда алкохол необезпокояван от държавните органи.

19

Анонимен

преди 13 години

Каква си ти Попова ?Твоя премиер-твоя ,ами като е твоя вземи си го в къщи!И ВОТА НА ДОВЕРИЕ СПОРЕД МЕН НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДАВА ОТ ДЕПУТАТИТЕ И НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ , АМИ ОТ НАРОДА,ОТ ОТРУДЕНИЯ И ИЗМЪЧЕН ОТ 20 ГОДИШНИТЕ ВИ ЛЪЖИ -ТЪРПЕЛИВ БЪЛГАРСКИ НАРОД !

18

Анонимен

преди 13 години

Палячовци - всички до един ще бъдат оценени от Историята. А пък Попова е доста изненадващо посредствена - и това от министър на правосъдието...

17

страхлив поглед

преди 13 години

Министри, с разтреперен глас, с болнав и страхлив поглед, с треперещи ръце, с подгъващи се колена, с изпотени лица, с изправена от страх коса, с тръпки по гърба: Силен ход, рискът си струва!

16

Maraba

преди 13 години

А де не пиша,колко трудно е понякога да се напише коментар към някой от форума!

15

Анонимен

преди 13 години

ДА ПОГЛЕДНЕТЕ ПОСЕЩЕНИЯТА СА 15 ,А В ГЛАСУВАНЕТО НА НОМЕР Е ЕДНО ИМА 32 +

14

Анонимен

преди 13 години

Ухание на партенки и в парламента!

13

Анонимен

преди 13 години

САМО ГЕРБ

12

Анонимен

преди 13 години

Ако Борисов не се натискаше да е постоянно на телевизионният екран и на първите страници по вестниците за герб щеше да е много по - добре. Излагацията нямаше да е така очевадна

11

Анонимен

преди 13 години

това е точно така с този ход просто изпреваржат хода на сергей и яне!

10

Бокосян

преди 13 години

Това са глупости. До края на мандата си гербаджии ще са не по- малки крадци от крадците на тройната коалиция. Важното е да не се изпуска кокала. Бойко зададе дневния ред на своите министри, а той е- закриляйте сенчестия бизнес, защото той плаща яки рушвети.

9

Анонимен

преди 13 години

Слаб ход на безпомощност, за печелене на време.

8

Анонимен

преди 13 години

хахах, абе какъв риск с този вот? аре нема нужда....

7

kk

преди 13 години

Закривате ДАНС и НСБОП и нещата си идват на мястото!Да не забравите да махнете ФИЗКУЛТУРНИКА,защото е в дъното на нещата!Всичко е ставало с неговия подпис!Но може да ви се наложи да почакате,защото той нали скоро беше във Вашингтон,а там началниците му е ясно какви задачи са му поставили!Без бой няма да го дадат!

6

Смех

преди 13 години

Колега много си прав. А аз се чудех как *** обръщат гласуването на коментарите!

5

Maraba

преди 13 години

Къде е рискът?В какво?!?!

4

Анонимен

преди 13 години

"Това е част от националната сигурност и аз не искам на моя премиер, на моята държава разговорите и гласът да се чуват в общественото пространство, да се коментира, да се преиначава и да се злоупотребява с това", смята Попова.Министърът на регионалното развитие Росен Плевнелиев също заяви, че има проблеми със сигурността и трябвало да се вземат мерки, което включвало въвеждането на всякакви правила и реформи.ОЛЕЛЕ ПОЗНАЙТЕ КАКВО ЩЕ СТАНЕ В ИМЕТО НА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ - ЗАПОЧВА ДА ПРИВЛИЧА НА ПОДГОТОВКА ЗА ПРЕВРАТ И ПОЖИЗНЕНО УПРАВЛЕНИЕ НА БОЙКО

3

Анонимен

преди 13 години

Е и?

2

Nerealen

преди 13 години

Какъв риск!!! КЪде го видяха тоя риск? Просто си гарантират още 6 месеца!!

1

wiktor

преди 13 години

Колеги, оценките към коментарите тук се манипулират! Това става като една новина се отвори в няколко таба на браузъра и във всеки таб се гласува. В резултат на това коментара получава сборна оценка от гласовете от всички табове. Така че гласовете не са реалистични!