157

дедо поп

преди 13 години

Ми то СДС и целата синя коалиция се споминаха чедо.Нема ги веч.Отидоха си без време в този тежък и греховен свят.Амин!

156

но комент

преди 13 години

костов-президент, Софиянски-министър председател.Това е верния ход.

155

Га-га-га........

преди 13 години

Гаргамел пак грачи!А защо последните дни ни се набутва черната му муцуна навсякъде?Защо един политически труп свързан с унищожението на България се опитва да се върне на бял кон с помоща на всички медии?Защото Иван си знае ама не си казва!Кажи си Иване пък дано спечелиш един-два процента на следващите избори,които много ти се иска да са предсрочни.Ще гниеш в ада с всички които съсипаха България последните 21 години!

154

но комент

преди 13 години

най-добрия изход от ситуацията за българия е - Иван костов да стане президент, и да имаме правителство на СДС.Дойде време пак да се спасява българия, а Костов знае как.Идва пак времето на хората , които знаят на практика как се изкарва България от криза-Костов и Софиянски.При всичките им кусури, трябва да сме луди да не използваме опита им!За съжаление нито Бойко нито Станишев са помирисвали криза и не знаят какво да правят.

153

Бореца

преди 13 години

Като гледам на всички мошеници все ДС им е в устата!Кой вкара Трактора в ДАНС ами точно този който сега плаче от агентите на ДС другаря Костов а знаете ли примерно че Трактора беше личен пазач на Валентин Захариев бившият собственик на Кремиковци като го взе за един долар и сегашен милиардер и то точно по времето когато Костов беше премиер ами направете си връзката а не ги слушайте какво говорят!Няма повече да ви разказвам а ви давам повод за размисъл и мисловна дейност а не празно говорене!

152

clearly

преди 13 години

Do 157 Господине никъде не съм коментирала каквото и да е за КДС.В постнатата по- долу статия от мен ясно е написано ,че е от Пресцентър на РЗС

151

но комент

преди 13 години

ИВАН КОСТОВ-ПРЕЗИДЕНТ!ВРЕМЕ Е ЗА СДС!

150

Анонимен

преди 13 години

Хъмм.За комисионните - сигурно. Но те са бонбончето накрая.По-скоро на всичко кукловоди им писна от шменти-капелите. *** ми-дойди ми.И едните - за руския "голям член" - и противниците им е писнало, че развитие няма. А гербавите некадърници са по средата в ролята на боксовата круша.

149

КНК

преди 13 години

Има една френска поговорка "Когато нещо не се обърка,търсете жената". В нашия случай"Когато нещо в държавата се обърка,търсете интереса на Русия" вече 65 години.Ако прибавим и предишните 70,дето влиза и така нареченото "освобождение",ще ви стане ясно защо сме на това дередже.Някои много преди Костов са доказали с поведението си,че са *** на Русия и съдействат за сегашния ни кошмар.

148

Анонимен

преди 13 години

ПО-ДОБРЕ ДА ПУСКАТ КОМПРОМАТИ ,ОТКОЛКОТО ДА ВЗРИВЯВАТ ЦЪРКВИ,ИМАТ ВСЕ ПАК "РАЗВИТИЕ" ГОСПОДА ДРУГАРИТЕ

147

Azi

преди 13 години

Спрете тази ченгеджийница! Ще опротивеете и едните и другите и знаете кой идва

146

Анонимен

преди 13 години

157 Bih ti plqsnal edin plus,но ,,машинката,, не работи/като правителството/.

145

Анонимен

преди 13 години

Само БСП!

144

до clearly

преди 13 години

Ти сериозно ли мислиш че ДС е разпусната или просто си глупав?

143

pi2

преди 13 години

energetik ... mnogo pravilno. tuk e celiat problem...

142

wiktor

преди 13 години

Май ще оправят гласуването за коментарите, супер! :)

141

Анонимен

преди 13 години

Много точно !

140

clearly

преди 13 години

Бойко + ГЕРБ = Мафия + ДС + БКППресцентър на РЗС 17.01.2011/Във връзка с последната порция лъжи на Бойко Борисов, че едва ли не оповестяването на лобистките му телефонни разговори с шефа на митниците Ваньо Танов са ответен удар на разформированата преди повече от 20 години Държавна сигурност, Политическият съвет на РЗС заявява следното: Едва ли Бургас е най-подходящото място, където Борисов може да се разграничи от Държавна сигурност, поради два безспорни факта: Първо, ГЕРБ има мажоритарно избран депутат в този избирателен район и това е агентът на ДС Божидар Димитров, чрез който премиерът контролира контрабандните канали за износ на антики от България. И второ, областен управител на Бургас е дългогодишният щатен служител на ДС Константин Гребенаров, водещ офицер на бивш лидер на СДС с агентурен псевдоним Сотир, чрез който и понастоящем се оказва влияние върху определени кръгове в т. нар. стара десница, включително сегашния кмет на Бургас. Възниква и нов основателен въпрос: ако наистина ДС толкова много му пречи и аршинът не е двоен, поради каква причина държи на оперативни и ръководни длъжности в ДАНС и МВР близо две хиляди бивши агенти и кадрови служители на тоталитарните специални служби? Обстоятелството, изяснено от оповестените телефонни разговори с Ваньо Танов, че лично Борисов разпорежда прекратяването на митническа проверка срещу определен бирен бос, макар и да доказва престъпление по служба и търговия с влияние, е най-малкият проблем на премиера. Защото предстои оповестяване на отношенията и разговорите му с още по-знакови олигарси на прехода.Дотогава Борисов следва публично да отговори на следните въпроси:1. Какво му говори агентурният псевдоним на ДС Буда?2. Какви функции е изпълнявал по време на възродителния процес и свързано ли е това със смъртта на хора?3. На коя дата е станал член на БКП и връщал ли е изобщо партийната си книжка? Очакваме отговорите на премиера преди обществеността да ги научи от друг източник, като го призоваваме този път да не се кълне в децата си.РЗС има твърдо и категорично намерение да покаже истинския образ на мутрокомунистическата групировка ГЕРБ и на тартора й Бойко Борисов.

139

Смешници !

преди 13 години

***, ***, ***... пишете си "расови" "умници" ! Костов е най-доброто, което можете да си позволите :) Ама щом ви харесва да ви управляват мутри и комунисти, така да е :) И Боцко, и Гоцко са винаги готови да ви "оправят" :) :) :) А вие доволно ще крещите: Костов е виновен !!!! :)

138

Енергетик

преди 13 години

Ако целта за сваляне на ГЕРБ е да се даде зелена улица на АЕЦ, Южен поток, и петролопровода - защо тогава Бойко ги бил спирал??? Та той отдавна се съгласил те да станат, само че комисионните няма да отидат при тези дето сега го плюят, така че тяхната борба е не за проектите, а за комисионните...