663

край

преди 13 години

властта загуби легитимност. По-ниско България не е падала досега в своята история. Демокрацията се компроментира. Искам ВНС. Да реши как да продължим. Никой от тези в парламента не трябва да се кандидатир за влизане пак. Вкупом станаха излишни. Как да го направим - как да се съберем дайте идеи. Телевизиите и вестниците също не стават - ще ни тикнат в друга посока - нов спасител с същите господари- олигарсите дето ги притежават. Ако някой каже че утре е пред парламента идвам с него.

662

ОКАЗА СЕ,ЧЕ

преди 13 години

Нашата полиция не само ни пази, пази и бирата ни с чадър... )

661

Спонги

преди 13 години

С какви да се обгради. Кой направи тази партия. Кой направи АТАКА. Не виждаш ли. че който не им играе по свирката го махат. Аз не харесвам ББ, но не харесвам и начина по който го омаскаряват. Когато тези записи излизат наяве става ясно, че другото ченге, което го маскари не е по-добро от това ченге. Дано хората си извадят изводите и осъзнаят, че милиционер не трябва да управлява държавата, бил той ББ,ЦЦ или АП.

660

Анонимен

преди 13 години

Сталинистите от Герб пак се изказват!! Абе чугунени глави! Какво трябва да стане за да прогледнете бе?Какви монтажи пак ви гонят? Цецо като раздаваше присъди преди даже да са установени извършителите му се радвахте а?С какво сте по - различни от тези *** комунистите? Убеден съм , че тия лица тук дето абсолютно безрезервно подкрепят Герб са на заплата някъде при тях!Не може нормален човек при такива ясно чути думи , маниер на изказ и др., да твърди , че това били измислици! Как може да има нормални хора , които гледат , а напоследък и слушат Герберите да продължават да си затварят очите? Накрая остава въпроса наистина обективни ли са тези лица , или са платени агенти на ГЕРБ тук?! ЗА ТАКОВА НЕЩО ВЪВ ВСЯКА НОРМАЛНА ДЪРЖАВА В ЕВРОПА И САЩ ,ЩЕШЕ ДА ИМА ДО КРАЯ НА ДЕНЯ ОСТАВКА!!! ЖАЛКИ СТЕ ??

659

Василев

преди 13 години

Алексейчо кажи си батевото кой стои зад теб!!!Ще си кажеш,ще си кажеш,ще си кажеш!!!Гарантирано от ГЕРБ!!!

658

до василев

преди 13 години

не се бой, слона моя приятел пази божеството ти, ха ха ха

657

Мишо

преди 13 години

Като чета май наистина тука повечето пишещи са с първосигнално мислене. То тия работи са насочени към по-простите хора (а тука са в изобилие).Колко му трябва на простия човек да му кажат някоя глурпост и той да вярва.

656

Анонимен

преди 13 години

Стана тя каквато стана... Вместо ПАРЛАМЕНТЪТ да се занимава с коване на закони, вместо да се обсъжда дереджето по границите на страната, вместо да се правят реформи така че страната ни да е подготвена по-добре за предизвикателствата на 21 век - занимават се с компроматчете, записи, Митко Бирата и Бойко Пожарникаря. Жалка работа, погнусен съм до къде се е сринала територията (това не е държава) БГ! Единствената адекватна реакция е пак на Иван К: "Искрено се надявам това да е монтаж"; ако не е просто следва да дърпаме кепенците и...

655

Василев

преди 13 години

Това ли можете ,само долни компромати , ами сега така уплашихте ББ , че вече не може да говори , даже му изби херпес от притеснение!!!А как ще спи направо не ми се мисли!!!Направо ще му оживее страха!!!И кво ша правим , ша викаме Станишката , Р. Петков , батко и братко,Масларката,Цонев,Р. ОВЧ.,....Що сте толкова жалки и смешни???

654

малеейй. резил

преди 13 години

гплям резил ще излезе ако се потвърдят записите, ама тогаз любимеца на старите моми с цветистия си народен език който раадва простолюдието, ще трябва да поема накъде? или а сега накъде?

653

Анонимен

преди 13 години

Няма нищо вярно в тия монтажи и СРС та.Всичко е пропаганда.Вярно е,че хляба поскъпна,олиото поскъпна,нови по-високи акцизи,бензина и днес поскъпва с още 3%,нови по-високи осигуровки,данък сгради и такси смет,увеличена възраст за пенсиониране,30% по -високи сметки за парно за този от миналия декември и още...... и още .....Това не е пропаганда,Това е истина.

652

Анонимен

преди 13 години

Бойко е покровител на приятелите и спонсорите си, такива като Валентин ЗЛАТЕВ, син на петия по богатство в БГ - Васил Златев, бивш кмет на Правец при Тато от 1968 г та чак до 1989 г. Когато господин Премиера започне да разследва далаверите в Нефтохим и Лукойл, както и голфигрището на Златев в Правец и свие чадъра, който мощно е разтворил над Златеви, превърнали Правец в ЧАСТЕН ГРАД, тогава ще повярвам на намеренията му за "нов морал в поритиката". Сега обаче той не е по-различен от предшествениците си - кукла на конци пред публиката, а кукловодите отзад - едни и същи! И при бай Тошо и сега! Е, не ви ли писна! 20 години ад за какво бяха! За да ни управляват пак от Правец!!!

651

Анонимен

преди 13 години

И каква стана тя? Вече официално лъсна гъ.а на Боко Тиквата. Видния "борец" с корупцията...))

650

Анонимен

преди 13 години

Такива атаки срещу правителство, е имало единствено само срещу Костовото и това на Бойко. Питам се защо ли........

649

Монтаж, ама не е !

преди 13 години

Монтаж, ама друг път. Единия герой от аудиопиеската си е признал, че е имало такъв разговор с Танов.

648

Нов морал, ама друг.

преди 13 години

100 милиона за подслушване, болниците пред фалит, училищата в безобразно състояние. Всичко искаха да запишат и накрая сами се прекараха. Още един "Спасител" на България е напълно разобличен. За малките фирмички терор, данъци и т.н., а за маститите червени перачи - пълна протекция ! Гнусна работа ! После ще ми говорят за "нов морал" ! Къде е?????

647

БОЙКО,МАХАЙ СЕ

преди 13 години

ММ - бира ММ - Варна - ***

646

българка

преди 13 години

Абе като се замислиш по-скоро монтаж да са. Защо не ги оповестиха първи тези записи, не им стигна с другите скандала сега и Борисов замесиха. Не им си връзвайте, всеки дърпа кокала, а ние ги гледаме с гладни очи, живейте си живота и се радвайте на всеки ден. Всички са еднакви!!!

645

Василев

преди 13 години

Много се краде в България бе Пешо, що така???

644

ха-ха-ха

преди 13 години

По-смешни хора от гербавите НЯМА :)))). Тиквата се обградил само с ДС-ри. Лобира за поредната си далавера, оня доносник Танов седи подсмърча и реве, а после не прави нищо :)))) Тия са толкова безумно некадърни, че няма такива хора :)))) Смейте се сега, че до месец два има да плащаме цената на тоя цирк и на безумието да си сложим мутра да ни управлява.