81

mind twist

преди 13 години

Маке, извади си главата от зъдника, с първобитните възгледи, в първобитното общество.

80

Dimiter USA

преди 13 години

Toya puk kloun koga li shte se razkara?:)))Imashe navremeto edin Jorj Ganchev...

79

висша математика

преди 13 години

12 от 757 са реалните подписи. Значи хомусексуалистите на янето са събрали точно:(597 152 / 757 ) * 12 = 9466 подписа. Ето това е реалността за подкрепата на тази измислена партия!

78

да вметна

преди 13 години

Промени в конституцията могат да се правят с квалифицирано мнозинство и не е нужно за това да се избира ново велико събрание!!!! Защо го премълчавате непрекъснато ???? Защото риба се лови във мътна вода и това е единствения законен начин да се бутне това правителство, преди да е заработил специализирания съд, дето не е назначаван по квоти от управлящата триглава ламя, дето се прави на светата тройца!!!

77

Анонимен

преди 13 години

Сега трактора , ще си избърше г..а с Яне.

76

mind twist

преди 13 години

Янето вече уплътнява полето на възможни лъжи, вече няма с какво да излъже, понеже е пробвал всичко и сега идва реакцията не неговите кухи анонси, че всичко е АБВгз-а кьор фишеци.

75

arhar

преди 13 години

Какво има предвид, когато казвам, че по принцип не желая ГЕРБ да приемат закон за клевета, който да важи само за хора без имунитет / журналисти и данъкоплатци /, но не и за хора с имунитет ?Бойко каза, че имало прекалено много демокрация и респ. много клевети, и затова искал да се прокара този закон ...Никой не отрича факта, че има много клевети ! Но тези клевети и обиди идват основно от хората с имунитет / депутати /!Тогава аз питам : Защо един депутат, който има имунитет, може да казва всичко / да обижда, клевети, или заплашва /, но да не носи наказателна отговорност за това ? Защо в това отношение той е над закона и не е ли нарушена конституцията в случая, където се казва, че пред закона всички сме равни ?Ако бъде приет закон за клевета, който да е в сила само за хора без имунитет, то това на практика означава, че всеки селективно може да бъде обвинен в клевета и да бъдат извадени негови думи от контекста и т.н.Например, ако някой, който е без имунитет , постави неудобен въпрос във връзка с кражбите на банките и заводите през годините на прехода, то дали това някой няма да си го тълкува като клевета, за да не се разбере някоя истина от тайните на прехода ?Ако Обама и Меркел , например, знаеха нашите поговорки и по - точно поговорката ' Който нож вади - от нож умира ! ' , то тогава те как биха си тълкували казаното от Гоце преди броени дни : ' Който нож вади - планина повдига ! ' ? Биха ли си го тълкували като форма на индиректна заплаха ? И в случая задаването на този неудобен въпрос от мен, клевета ли е или е будна гражданска съвест ?

74

mind twist

преди 13 години

лично на тебе са ти платили да пишеш глупости. Никой не е виждал тея подписки, ей така се пръкнака от г*за на мафията

73

Тодор

преди 13 години

От този какво друго може да се очаква? П......ски номера. Айде сега да видим има ли прокуратура в България и с кой Яне ще си измие ръцете.

72

Анонимен

преди 13 години

Мнго си прав, ако позволиш едно малко допълнение от парите, за ПАРИ, ***... и т. н.

71

Яне

преди 13 години

Мислите, че ме стреснахте ли? Охо! Почакай и ще видиш! Какво ще видиш в най-скоро време? Ами ето това:Компромат, компромат,ще напиша утре пак!Пак ще спретна компромат!Вчера писах, утре пак -компромат, компромат ...

70

Бат Пешо

преди 13 години

Яне се *** вече

69

jf

преди 13 години

Kuku-ruku....A vie pihte li si hapchetata dnes :D

68

Анонимен

преди 13 години

Има бе Борисов и цецо виното щели да влизат в затвора за кражби лъжи.

67

Psycho Realm

преди 13 години

Добре бе хора , толкова ли не виждате че света( включвам и България) от години се управлява от парите , корпорациите и банките! Каква политика , какви партии ви гонят. Това е само театър . Колко години още и правителства трябва да се сменят за да разберете , че на политиците не им пука за Нас?!!!

66

Има ли юристи тук?

преди 13 години

А сега, Яне - на съд за фалшифициране на документ. След като с тази подписка се иска свикване на Велико Народно събрание, значи това е докумант - с лични данни и С ПОДПИСИ! Хем си фалшифицирал подписи, хем си ползвал чужди лични дании без разрешение, хем си поизлъгал допълнително като си представил починали хора като участвали в подписката.ИМА ЛИ ЮРИСТИ във форума? Какво му се полага на Яне за извършването на такива нарушения?

65

САМО РЗС

преди 13 години

За голямо съжаление ще компрометират ПРЕКРАСНАТА ИНИЦИАТИВА НА ЯНЕ !!!ЛИЧНО АЗ СЕ ПОДПИСАХ С НАЙ-ГОЛЯМА НАДЕЖДА ,НО 100 на ПРОВОКАТОРИ МОГАТ ДА ПРОВАЛЯТ ВСИЧКО ...!!!ДЪЛБОКО СЪМ УБЕДЕН ,ЧЕ ТОВА СА ПЛАТЕНИ ПРОВОКАТОРИ УМИШЛЕНО ПОСТАВИЛИ НЕВЕРНИ ДАННИ ...!!!Любопитен съм ЩЕ ИМА ЛИ НЯКОГА КАКВАТО И ДА Е ИНИЦИАТИВА ,ОТ КОЯТО И ДА Е ПАРТИЯ СПОСОБНА ДА ИЗДЪРЖИ НА ПОДОБНА ПРОВОКАЦИЯ ...!!!САМО РЗС , А ВИЕ "...ВИЙ СТЕ ***... "

64

ДО 63

преди 13 години

ЩЕ СЕ ОБРЪЩАШ КЪМ МЕН С ДРУГАРЮ,ФОРМАТА ГОСПОДИН НЕ СЪМ Я ПРИЕЛ ВСЕ ОЩЕ,ЯСНО!

63

dddddd

преди 13 години

честито ти членство в герб/групировка единствмено за разграбване на България/ евала ти .още един целуващ задниците на б.б и ц.ц ура

62

ЛЕНИН

преди 13 години

Яне медитира