31

Анонимен

преди 13 години

А тоз га еди кифтетата що не рева????

30

ИСТИНАТА

преди 13 години

ПОРЕДНИТЕ *** простотии

29

1357

преди 13 години

Тези ***-сета вече не са интересни.Очаквам с интерес видеоклипчетата с розов оттенък.Разните мафиотски касти показаха, че нищо не ги спира в общата им омраза и защита на интереси, и не е преувеличение да излязат и такива неща.

28

10.10

преди 13 години

Пушилка ала 10 .10 .89. Направи промяна за да остане всичко същото.......

27

rambo baretata

преди 13 години

emi to vuv momenta ni upravlqva purviq ministur predsedatel koito idva direktno ot podzemniq svqt na mutrite .taka 4e e normalno da nqma raztreli.i neka vseki si napravi truda da razbere pone malko ot minaloto na boiko da vivi kakuv 4ovek stoi na4elo na durjavata ane vseki da govori gluposti 4e edvaline toi e nai 4istata li4nost.tikvata e mutra n1111

26

Анонимен

преди 13 години

След като поведението на тези особи се определя от това, дали някой е почетен от Ердоган или не, въпроса е: Е ли ДПС партия от българския политически живот и защо не си я вземат в турския парламент и да не се месят тук.

25

ДИДКО

преди 13 години

ИМАМ ЧУВСТВОТОО ЧЕ МЕДИЙТЕ В БГ НЕПРЕКЪСНАТО НИ НАСАЖДАТ КОЛКО СМЕ ЗЛЕ ,ВМЕСТО ДА НИ ДАВАТ КУРАЖ В ТЕЗИ ТРУДНИ ВРЕМЕНА ,СЕГА НЯМА ПОКАЗНИ РАЗСТРЕЛИ И НЯМА С КАКВО ДА СИ ЗАПЪЛВАТ ТЕЛЕВИЗИОННОТО ВРЕМЕ И СИ МИСЛЯТ ЧЕ Е ПО ИНТЕРЕСНО ДА ПЛЮЯТ ПРАВИТЕЛСТВОТО

24

botsos

преди 13 години

От цялата статия, като изключим името на Танев, всичко друго турци, турци и пак турци! И тези ни управляват! Срам ме е! Направо ме е срам! Как можахме да допуснем България да бъде ъправлявана от турци!!!! СРАМ!!!!

23

Тропчо

преди 13 години

Отваря се ниша в политическо-далаверското пространство. ДПС се преврна в онова, срещу което бе създадена. От името й нищо не остана, няма вече движение(освен при изборен туризъм), няма права(освен за Доган) и няма свободи(освен да гласуваш за партията и да мълчиш). Креатурата на БКП в крилото ДС с отдел "турци" се разпада..търсете парите!

22

Анонимен

преди 13 години

"бившият директор на ГДБОП генерал Ваньо разказа"Малко повече уважение,да не е пазача на детската градина,че го наричате на малко име.

21

KALT

преди 13 години

Един плюс от мене.

20

sako

преди 13 години

Абе тия от ДПС имат такива физиономии, че като се съберат на заседание все едно гледам среща на фамилия Дженовезе или Гамбино.

19

анонимен

преди 13 години

не ме интересува.друго е важно и съществено.как един човек организирал етническите турци през 1985 на бунт е допуснат в парламента.да си ходи в турция където да си прокарва мюсулманската политика.да вземе със себе си и красьо черния който му бил пръв приятел-самия той си го признава

18

Гоцко

преди 13 години

Да, той е направил повече за ДПС от Доган :) А и е бил в ДС. Отговаря на условията :)

17

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Струва ми се, че Първанов има големи шансове, ако се кандидатира за председател на ДПС...

16

коко

преди 13 години

Нищо ново под слънцето.Фурнаджийска лопата.Божидар Димитров със фес.Защо ни занимават с такива като този и Доган?Да отиде в Турция да се прави на велик.Защо ги търпим,след като партиите на етнически принцип са забранени?

15

Спряха му тока :)

преди 13 години

От близо 2 години Доган е пътник. Дори турските служби и американските им приятелчета не са с него. Ердоган не го прие при посещението в България, а с Касим Дал говориха 2 часа. За всички българи /дори за тези от турски етнос/ това е добра новина, защото мафията ДПС не беше полезна за никой освен Доган и "мъжките му секретарки". Кранчето спря и недоволните мишоци ще разцепят ДПС на части, а това означава, че ДПС никога няма да вземе повече от 5 процента.

14

втвърдител

преди 13 години

Достатъчно е да се елиминират от политическия хоризонт ,и да не им се дава възможност да влизат във властта.Турците са много отмъстителни.От тях всичко се очаква.

13

Анонимен

преди 13 години

Въпреки, че в последните години ДПС все повече се капсулираше и отчуждаваше от народа, малко е кофти, че някой иска да ги разцепи, виждам в тези действия повторение на сценария с Тато 1989 год, когато всички се отдръпнаха от него все едно, че е прокажен. Доган не е чак толкова "черен", че да се отнасят така с него. Това е човека, който все пак ги издигна и ги нправи каквито са в момента...

12

аватар

преди 13 години

Добре подготвени политически сценарии ще представят пиесата "Стани да седна на стола"