75

Господа социалисти

преди 13 години

Колкото и да оплювате Бойко Борисов, няма да успеете да го смъкнете до вашето ниво! Никой от вашите кадри не може да му стъпи на малкия пръст - като политик, като държавник и изобщо като личностни качества! Колкото и да се напъвате, полека-лека си отивате! Факт!

74

минувач

преди 13 години

Мен това не ме интересува, не можеш ли да го разбереш? Какво като някой е учил на Запад, след като идва на власт да ме краде, на такива се нагледах достатачно. Бойко ми харесва, нека да е *** *** груб, ама ще построи магистралите, които великите интелектуалци от лондон и после тройната мафия не направи ! И какво като са били умни? Понеже са умни ли сложиха Батко и братко в пътния фонд да си дават държавни поръчки заради което ни спряха парите от Европа? Айде сиктир на умниците !

73

Гаргамелюк

преди 13 години

Ааа,Иван Костов как се обучи в Мусквъ......Ни мойте така....

72

Анонимен

преди 13 години

Какво прави Тиквето при Дилма Русев,него въобще кой го е канил ?Поканата беше за Гоце,но мекерето Младенов я е скрил от него.Дипломатически скандал отново,а Тиква?

71

СВЯТ

преди 13 години

НАЛИ ИМА ДВА ВИДА БЪЛГАРИ ТАЯ Е ОТ ВТОРИЯ ВИД ЧЧЧЕЕЕЕРРРРРРЕЕЕЕЕЕ

70

3 D

преди 13 години

ЗА 20Г ЧЕРВЕНИТЕ ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ ДОБРЕ ОПОСКАХА ДЪРЖАВАТА

69

Любо Питков

преди 13 години

Тиквата дали ще подари куче?????

68

не се карайте!

преди 13 години

Най-големият на Балканите ще срещне най-голямата в Латинска Америка!(останалото са празни приказки)

67

Анонимен

преди 13 години

То в Москва кво ще научи, освен че неизбежната победа на комунизЪма е близо ?

66

минувач

преди 13 години

Да видяхме ги лондонските интелектуалци на Кобурга докъде ни докараха ! Айде няма нужда от интелектуалци-крадци !

65

Berliner

преди 13 години

Pri nas, v Deutschland, e savsem normalno da se poiavish na ofizialna sreshta po Anzug.

64

ооо

преди 13 години

Ей,двама трима комунисти тук се *** от яд.. Какво им е винонен Бойко? Ами Гоце и Гея никъде не ги канят вече от 1-2 години,защото всички знаяят че са бита карта и комунистическа гмеж.

63

лично мое мнение

преди 13 години

ГЕРБ не са идеални, но като ги сравня с серГей, Доган и симо-ментата, направо ми се струват идеални. Няма ги вече турсите имена в правителството, няма я масларова с бентлито, няма го Р.Петков с цирея на лецето, които се хили мазно и е през цялото време пиян, няма го Р.Овч - крадеца, няма го Гошо ***, няма го мйекащия Миков, които прати полицията срещу учениците вместо да лови престъпници, няма го Батко и братко, няма ги заменките. Бог да пази Борисов !

62

Анонимен

преди 13 години

Ще умрат от яд ***. Първо, ББ е в Бразилия, второ, ББ представлява И ЕС :))) Гоце ще си гризе пъпките триперливи от яд, както и безумните му фенове.Мисля, че уцелихме с премиер този път. Ако ГЕРБ и ББ продължавата така, трети мандат е сигурен одма и най после ще се оттървем от управляващи *** елементи и разни скапани агентчета на Кремъл. Ужасен срам за България беше да бъде дефинирана като 'троянския кон' на Кремъл, заради Гоце и кликата му.

61

Анонимен

преди 13 години

kATO TEB

60

минувач

преди 13 години

Бойко не е интелектуалец ! Бойко не са го пращали да учи в Москва и на Запад както червения елит Бойко е човек от народа, говори просто така че всеки да може да го разбере, това че на някой им се струва простоват или груб мен изобщо не ме интересува, важното е да върши работа и да построи магистралите !

59

Анонимен

преди 13 години

po dobre gerb . otkolkoto bsp i dps .samo za tova shte glasuvam za gerb

58

до 62

преди 13 години

От изброените от теб, само Калина е с фалшива диплома, но тя не е управник. Назначена е в министерството още по времето на Станишев!

57

анонимен

преди 13 години

БОЙКО каза националите по футбол и волейбол да се събират на 01.01.2011 и да заминават за бразилия ще играят контроли докато бият

56

до червените кхмери

преди 13 години

Номер 56 ей *** такъв айде марш на позитано че останахте един файтон хора, на другите изпоби ще се борите за влизане в парламента !