122

Василев

преди 13 години

В интервюто Евтим Костадинов каза , че скоро се очакват досиетата на кредитните милионери, българският народ ще види за какво става въпрос!!!

121

Василев

преди 13 години

Михнева прави интервю с председателя на комисията по досиетата Евтим Костадинов, който е бивш член на БСП.Самият той е работил в МВР и след това се е опитвал сам да направи бизнес.Какво каза човека.Буквално каза, че е отвратен от начина и схемите по които са действали бившите агенти на ДС.Всичко в България е една схема , ако не си вътре няма начин как да просъществува бизнеса ти.Самият човек го казва след много практика и работа като се мъчи в собствена фирма да оцелее.

120

Д-р Ливайн

преди 13 години

Г-н Василев, Вие сте сериозен човек. Не гледайте Михнева и Вучков. Вие не заслужавате такова изпитание.

119

Др.Кимбъл

преди 13 години

Пият народна кръв ,защото са на бюджетни средства,а не са служители на народа.Живеят в скъпи жилища заедно с вси4ките си роднини,които се плащат от твоя и моя джоб.Използват постовите и положението си само и единственно за собственно облагодетелстване и за служене на др.Путин . Далавери с имоти,държавни средства,търгуване на информация,лобиране за определени комунисти4ески фирми и логистиката им в дадената страна.Българските посолства са едно гнездо на оси......

118

Василев

преди 13 години

Не мога да не й вярвам, когато показва стари архиви , интервю с български бизнесмен който е бил излъган от един български посланник в Швейцария мисля че името му беше Грозданов и сега е посланник в Русия.Има частни фирми и участва в още сто фирми.Каква е схемата-човека наследник на бизнесмени, които са се занимавали с тютюневата индустрия е помолен да участва с инвестиции в България .Влага 500 000 долара в ТС банк и после изчезват парите.

117

1 200 000 Орлов мост

преди 13 години

До 10.11.1989 г. в България е имало само един десидент - Илия Минев. Всички останали марширувахме по площадите и скандирахме "Да живее БКП". Ти със сигурност си носел и плакат. Преврата не беше измислен от Илия Минев, най малко от такива като тебе. Не се прави на активен борец против комунизма, такива не е имало до 1989 г. И не лъжи децата си, че си бил такъв. Ти си само един от онези 1,2 млн. които бяха излъгани завинаги. налага се да свикваш с това.

116

kk

преди 13 години

Няма държава в света да си е осветявала сама разузнавачите!Във всяко посолство в света ТЯХ ги има!!!Независимо на коя партия са назначения!!!Ние го правим за втори път! Срам и позор!!!

115

Чети бе човек !

преди 13 години

"Цветелина Бориславова е с по-важно управленско предназначение от Бойко Борисов, тя е мъжкото момиче, може би е далеч по-мъжко от самия Генерал. Трябва да се проумее, че красотата й се съчетава с остър ум, с висок интелект черти, които не са присъщи на партньора й. Цветелина Бориславова, по подобие на Бойко Борисов, произлиза от комунистическо семейство, свързано с дипломацията, а по всяка вероятност и с органите на сигурността."

114

Анонимен

преди 13 години

А КАКЪВ СИ ТИ, ТОТАЛНО АНОНИМЕН КККККК,ТЪПЧО УМЕН БИЛ ***,ОЦЕЛЯВАЙ СИ КАКВО МИ ДРЕМЕ ЗАТЕБ

113

kk

преди 13 години

Василев,върни се ако можеш в далечната 1988 година и прецени, кои от управниците ни до сега не са били от така наречените "комунисти"!

112

Анонимен

преди 13 години

Изплашихте се тогава *** червена ***,че танковете можеше да бъдат насочени срещу вас..че и за морал говорите *** въшливи,които окрадохте България и накарахте народа да чака 5 часа за кофичка кисело мляко и да си купува 200 грама захар с купони,да *** вие и наследниците ви !!!!!

111

Д-р Ливайн

преди 13 години

Г-н Василев, Михнева не е лош човек. Проблемът при нея идва от там , че като малка е падала от магаре. Възнак. От медицинска гледна точка, в такива случаи симптомите се проявявят на стари години. Пример в това отношение е проф. Юлиан Вучков. Доказано е, че тяхното заболяване е заразно. Гледайки и слушайки горните двама, вие ще започнете да им подражавате. Препоръчвам ви да смените канала. Ако вече не е твърде късно.

110

Василев

преди 13 години

Не виждате ли , че трябва да *** до кокала , защото всичко е проказа!!!Ах тази комунистическа *** няма ли да си плати греховете някога???

109

kk

преди 13 години

Да,и за разлика от теб не съм "анонимен"!Нас по-умните и смели, винаги ни наричат ненормални,луди...Но ние на пук на такива "нормални" като теб,оцеляваме!!!

108

човек

преди 13 години

Имахме. Нямаше сила която да спре 1 200 000 чоека-спомни си митинга в София. Спомни си фразта "да дойдат танковете". Не го направихме защото имахме някакъв морал-за разлика от вас. Сега съжалявам.

107

човек

преди 13 години

На един мой приятел родителите му бяха комунисти, с привилегии.Дядо му е бил основател на бкп в Търново и всички имаха привилегии. Да, но приятелят ми беше антикомунист и за тази си дейност го вкараха в затвора . Добре че дойде 10.11.1989г.и го амнистираха. Сега живее в USA и печели за месец, колкото родителите му , комунисти са спечелили за цял живот ...жалко,но е факт...

106

Василев

преди 13 години

Гледах две предавания на Михнева, където показва документи и факти , че абсолютно всички посланници въртят частни фирми и сдружения благодарение на поста който заемат !!!За какво говорим тука???

105

Анонимен

преди 13 години

абе ненормалник тук ли си

104

kk

преди 13 години

Не може да дойде!Всичко се прави с цел за запазване на "статуквото".Ние просто си "чешем" езиците,а те ни се подхилкват!Всичко е "пунта Мара"!Не виждате ли,че голяма част от тези назначения са на ГЕРБ!22 години сме управлявани от "кукли на конци",готови на всичко за личното си облагоденстване и кариера!Мъже без достойнство и морал!Няма държавническо мислене!!!

103

Всичко по реда си

преди 13 години

Попадането на Бойко Борисов във ВИПОНД (Висшия институт за подготовка на офицери по сигурността) Гр. Лилов дефинира като златен шанс за момчето от Банкя. Тук Бойко защитава кандидатска дисертация Психо-физическата подготовка на оперативния състав, взема участие след това във възродителния процес като офицер от органите на сигурността (по пожарна защита). Бойко Борисов, който днес иска забрана на БСП, напуска органите на МВР заради тяхната деполитизация след 1989 г., и защото не е съгласен с преименуването на БКП в БСП (званието комунист за него е било свещено!).