868

гоце

преди 13 години

ало червените стига сте си търсили нов бардак, по добре нови ***.

867

Анонимен

преди 13 години

Ей,червени ченгета - не разбрахте ли,че ВРЕМЕТО ВИ ИЗТЕЧЕ? Няма да има повече ком.соц.правителство в близките 10 години...) Стига кражби! Стига ДС=КГБ! Стига НЕКАДЪРНИЦИ! Стига ЧЕРВЕНА МАФИЯ! Стига УБИЙСТВА! Стига "светло бъдеще"! Никога повече БИВШ КОМУНИСТ в управлението на България! ИСКАМЕ ИСТИНСКА ДЕМОКРАЦИЯ ! Не искаме ДС-КГБ ЧЕНГЕТА,като Гоце,Сава,Виктор,Каракачанов,Сидеров,Яне,Юруков и тн.и т.н.ДЕМОКРАЦИЯ!ДЕМОКРАЦИЯ!ДЕМОКРАЦИЯ!ДЕМОКРАЦИЯ!ДЕМОКРАЦИЯ!

866

Позитивен

преди 13 години

Дрън дрън среден българин - недоволен от всичко.........и понеже не ти харесват на теб да не се строят, так али ? аиде чупка в историята , ГЕРБ ви осигури първа класа билет за там на недоволните плямпала :).........що не даде пример от някоя друга страна ами от Щвейцария, Швеция да беше казал все таз? те онез и часовници правят и самолети..........

865

BB

преди 13 години

Sichkite analni mastii trqbva da vlezat v kausha i Qne i Goce i Sergei i Gargamel o Sopola .

864

ОБЕЩАНО

преди 13 години

Бате Бойка, ако не вкараш у кауша поне десетина комуниста, ама мастити и стотина баш разбойници нема да гласувам за теб, да го знаеш!

863

BB

преди 13 години

Evala BB , samo boi po praznite chervenogazi hersonsko-sirishnichanski tikvi . .

862

Празнуващ още

преди 13 години

Наздраве на всички - червени , сини ,зелени,пембени пр............няма са обиждате ако неква боя съм я пропуснал !==========================И на шарените наздраве !

861

за 897

преди 13 години

Чети бе после се изказвай - има съдебно решение за барбекюто да се бутне, макар че не виждам смисъла.........и дувара

860

big

преди 13 години

Dolu Broiko Brisov! Hadi stiga zalagalki!

859

Анонимен

преди 13 години

голям лъжец излезе Бойко. А уж щеше да събаря барбекюто на Доган . Знае само да качва тока мръсника.

858

Анонимен

преди 13 години

Хайде стига сте търкаляли тази тиква. Фактите са факти и всеки ги вижда.

857

Анонимен

преди 13 години

отговора на въпроса в пост 892 е "CAnte", очевидно.

856

за 892

преди 13 години

Българина....

855

Нов спасител

преди 13 години

Обещавам Ви светло бъдеще само ме изберете. Няма да работите, само ще се разписвате на чековете всяка седмица, като дубайци.........ако не всички ви поне родата ще оправя и тук там някой селски...........Насам народе, 65 години го чакате Годо , почакайте поне още сто дни, стигат ми да се оправя.............пък за вас има форуми да се доказвате, хайде че животът е кратък :))

854

CAnte

преди 13 години

какво ли е необикновен ***?

853

за 876

преди 13 години

ВМРО - патриоти ??!!? Че то там има повече ченгета, отколкото у ДПС ..............кой *** ги брой тях........

852

Българин

преди 13 години

877 - Обикновен - ти ако мислиш, че сега не се краде, значи си само обикновен ***. Краде се и сега - и то на поразия, като за последно. За пръв път се посегна на частните спестявания на хората (в ППФ) и на парите от Здравната система, които по закон се използват само за здравеопазване - доказателство както за престъпността на провителството, така и за безсилието му. Да не говорим и за тоталната некомпетентност на сегашното правителство.

851

CAnte

преди 13 години

Не е вярно и това.Електората трябва да бъде запознат с ситуацията в страната.Няма с вълшебна пръчка да дойде някои и да стане всичко спокойно.Електората трябва да израстне в своята еволюция.За съжеление е бил толкова лъган през годините, че само за спокойствие иска да му говориш.Приказки за лека нощ.

850

селски шосета

преди 13 години

Стига с тези магистрали! Те са толкова некачествени, че не са никакви магистрали, а най-обикновени селски шосета. Тесни ленти, неравно платно, нефункциониращо отводняване, риск за аквапланинг, остри завои, липса на осветление и на обозначаване със знаци на опасни места. Построени са на неподходящи местности, където стават наводнения, духа силен вятър или стават навявания на сняг. Катастрофална поддръжка: не се чистят от лед, сняг и вода, канавките в дъждовния сезон са затлачени, хоризонталните маркировки не се виждат, липсва контраст между цвета на платното и на маркировката, липсват колци на всеки 50 метра, на платното често лежат опасни предмети. Липсват безплатни осветени паркинги с чисти тоалетни и с топла вода. Мутрите вилнеят по шосетата, създават опасни ситуации и са недостижими за закона. Отидете в Швейцария и там ще видите истински магистрали.

849

обикновен

преди 13 години

лека и от мене... и умната, ако ви се живее в нормална страна ;)