101

за мен

преди 13 години

не е точно така, познавам много хора които са честни и се опитват да напрвят нещо, но биват мачкани отвсякъде! Върви им само на мафиотите, коита са малко на брой, но не съм съгласен че се подражава на мутрите

100

Анонимен

преди 13 години

***, това колко пъти ще го пишеш?Или си избиваш комплексите?

99

Анонимен

преди 13 години

Бойко, ти като ортодоксален комунист не вярваш в Бог. Аз, като ортодоксален християнин, вярвам! Предизборните ти и следизборни лъжи, както и тази гавра с българския народ няма да ти се размине. Ще си получиш заслуженото! Свише!

98

Иван

преди 13 години

Лостов винаги е бил лоби на дъртите професори,управляващи сега мутренските пенсионни фондовеМного добре прави правителството като им взема тези пари,защото до момента те само финансират своите кухи акционерни дружества и реализират отрицателна доходност за осигуряващите се. Като не разбирате нищо от тази материя поне не се обаждайте !!!!!!

97

Анонимен

преди 13 години

Иване, кажи Батка, само от Балкан колко се нагуши?

96

havi

преди 13 години

до 61 прав си и аз бях добре при тройната коалиция а сега цялото ми семейство сме безработни добре,че децата ми заминаха в чужбина иначе щяхме да умрем от глад и студ

95

ИСТИНАТА

преди 13 години

Малииии,РЕВ, РЕВ,РЕВ като на умряло. Браво, ГЕРБ, НИКОЙ ДОСЕГА НЕ УСПЯ ДА РАЗРЕВЕ ЧЕРВЕНИТЕ ***!

94

На дали

преди 13 години

Абе "болничък"огледай се около сградата на съединението и виж колко много *** има!Ми ако ти трябва ,вземи си бре,халал да са ти животинките,белким при теб се понапънат да поработят малко!!!

93

ПИНОЧЕТ

преди 13 години

Колкото до правителството 1997-2001, ще цитирам следното; когато Иван Костов стана министър-председател на Република България завари:1. Месечна инфлация 300%.2. Обезценена национална валута 3000 лева = 1 долар3. Валутен резерв на страната около 200 милиона долара, като при ниво 1,2 милиарда долара, Луканов обяви спиране на плащанията по външния дълг защото резерва е паднал под нивото на възможния минимум.4. Растяща безработица, достигаща да 16 % официално и над 25% реално заради неработещите, но нефалирани предприятия.5. Средна работна заплата 35 000 лв.=12 долара.6. Средна пенсия 18000 лв = 6 долара.7. Тотална изолация чрез Шенгенския списък заради високата корупция и престъпност в България по това време.8. Прекъснати връзки със светоните финансови институции МВФ и СБ.9. Дългове към външни кредитори над 13 милиарда долара.10. Пълен блокаж на държавата и разгул на бригадирското движение на мутрите. Власт на СИК, ВИС, ***, 777 и др. такива. Който не плащаше рекет, нямаше право на бизнес. От рекета бяха освободени само назначените от БКП/БСП бизнесмени.2.Какво остави след себе си Иван Костов? Ето какво:1. Месечна инфлация 0,2 % годишна 3%.2. Национална валута 2 лева = 1 долар.3. Валутен резерв 3,7 милиарда долара4. Ниво на безработица под 15% с тенденция към ускорено спадане, което стана през следващите години.5. Средна заплта 250 лв = 125 долара.6. Средна пинсия 130 лв = 65 долара.7. Премахване на Шенгенската изилация и свободно пътуване из Европа.8. Възстановени връзки със световните финансови институции МВФ и СБ, както и с Европейската банка. В резултат нарастнало доверие на външния свят към България и рязко увеличаване на външните инвестиции.9. Външен дълг на България- намален до 9,5 милиарда долара.10. Прогонване на мутрите от живота на народа и държавата. Започва възстановяване на държавността и повишаване на обществената дисциплина.Започна да има ред.

92

Анонимен

преди 13 години

до 102КЪСА ТИ Е ПАМЕТТА....

91

12

преди 13 години

Именно. То това е и целта. Да се оглупи населението, за да бъде контролирано по-лесно

90

Проблемът

преди 13 години

"Най-големия проблем на Блъгария е липсата на елементарни правила във всичко"Проблемът е, че нямаме вече стойностна система!При нас се подражава на мутри, крадци, лапачи на апартаменти и тяхното подражание се възприема като успех и просперитет.

89

КОСТОВ, ПОМАГА ....

преди 13 години

....НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ БСП!ДОГОВОРИТЕ И ПАРИТЕ ПО ПЕНСИОННИТЕ ФОНДОВЕ ,БЯХА РАЗДАДЕНИ И СКЛЮЧЕНИ ОТ НЕГОВИТЕ КАДРИ!ЗА ЦЕЛТА ,ТЕЗИ ДИРЕКТОРИ НА ПРЕДПРИЯТИЯ, ПОЛУЧИХА ТЛЪСТИ КОМИСИОННИ ОТ ПЕНСИОННИТЕ ФОНДОВЕ!

88

за 98

преди 13 години

Ковачки стартира по времето на Симеон,преди това никой не беше го чувал.Недей лъжи!

87

костовист

преди 13 години

Вие сега позволявате на държавата да ни вземе парите дето сме крали с много мъка, но утре могат да вземат и вашите пари, и медиите и ще бъдете прокълнати.

86

ZAZA

преди 13 години

Oплаквачките на Живков бленуват комини и газопроводи, милиарди заеми, държавно дирижирани "приоритети", в които да загробват парите ни, милиарди кражби от управлението на тези проекти. Трябва всеки българин да знае,че комунистите окрадоха парите от банките, предизвикаха две вълни на хиперинфлация и зарязаха българите:- Без собственост- Без земя и традиции в земеделието- Без ***- Без магазини и работилници- Без спестявания- Без пенсионен фонд- С рухнали индустриални предприятия- С милиарди долари дълг- С... лихвоточки вместо пари.Това днес наричаме... сигурност!?.

85

до 95

преди 13 години

Ами вземете се с мавъра

84

Анонимен

преди 13 години

ЯВНО ТОЧНО КОСТОВ Е ЛОБИТИ НА МАФИОТСКИТЕ ПЕНСИОННИ ФОНДОВЕ У НАС.....ВСЕ ПАК ***,КОВАЧКИ ... СТАРТИРАХА ТОЧНО ПО НЕГОВОТО ВРЕМЕ....

83

Анонимен

преди 13 години

Иван Костов : Не може това да се случва в правова държаваНо ние сме в режим на диктатура, Иване!

82

до Мариан

преди 13 години

какъв е тоя Мъди Инвесторс,тея там да дойдат да поживеят в България с 300 лв заплата,тогава да дават оценка.щото и аз ако вземам 10000 долара на месец и аз мога да давам оценка,че в България е хубаво,евтинко и перспективно,особено ако имаш пари