143

BG

преди 13 години

Г-н Борисов! Ние не сме членове на ГЕРБ и не сме длъжни да понасяме жертви в името на Вашите идеи. Те не са наш проблем, а още по-малко имате право да ги превръщате в тежест за народа. Но същевременно постът, който заемате, Ви задължава да мислите за нашето добруване. Ако не Ви харесва, има много желаещи да Ви сменят.

142

1111

преди 13 години

ей,пич.тия магистрали ги ползвам два пъти в годината когато евентуално отивам на почивка.да ама вече не мога да си заведа семейството за някой ден да отдъхнат.що така бе.дали ще изчакам да построят магистралите и тогава да ми вдигнат заплатата.пък ако можеш да го обясниш това на детето ми.....

141

африкански доктор

преди 13 години

Тука в Африка СРС-няма. Ние тука доктор и полиция-как дупе и ***. Не разбира защо в Булгария полиция и доктори така се мрази. Аз един път хвърлил бебе в река, крокодил изял бързо, на друг ден идва полицай Мтобо, вика, защо хвърлил бебе в река. Аз цял ден чака на река да стреля крокодил с пушка,ти нахранил, сега пак трябва в река крокодил да търся. Аз казал, извинявай, пили по една ракия с полицай и пак братя.

140

мършояд нашмурланов

преди 13 години

да продължа безработицата продължава да расте, замразени пенсии и заплати, освен на администрацията, изядоха резерва , намалени приходи и увеличени разходи в бюджета за догодина от сега слагам бас че ще се наложи да го променят поне 2 пъти, двоен вънщен дълг само за 2 години управлени какво ли ще стане след още 2 да продължавам ли или можеш и сам да прочетеш нещо различно от вестник атака, 24 часа или бтв и да се информираш

139

ликтор

преди 13 години

Е изброй поне три неща .

138

stoon

преди 13 години

ЦЕЦОООО,НАЛИ КАТО ВЛЕЗНЕШ В ТОАЛЕТНАТА ПЪРВО СИ СВАЛЯШ ГАЩИТЕ И ТОГАВА АКЪШ , А НЕ КАТО ТВОЯТ СЛУЧАЙ, ПЪРВО АКЪШ И ТОГАВА СИ СВАЛЯШ ГАЩИТЕ.

137

попо

преди 13 години

Браво!

136

Анонимен

преди 13 години

Абе чета си коментарчета и започвам да вярвам че има платени летописци от всички партийки. Ако може споделете си хонорарчетата че аз ще си сменям работата. Пускат ли безплатен интернет у вас или трябва да ходите в някой офис?

135

popo

преди 13 години

Много свършиха и вива Цецо

134

ртр

преди 13 години

В КАКЪВ ЦИРК СЕ ВКАРАХМЕ КАВИ ШУТОВЕ НИ ВОДЯТ ЛОШОТО Е ЧЕ НАКРАЯ ЩЕ РАЗБЕРЕМ ЦЕНАТА НА БИЛЕТА.

133

мършояд нашмурланов

преди 13 години

като се абстрахираме от чвно платените репортажи на НСИ спад в БВП, ще кажеш и други страни са така, правилно но кризта отшумя в европа и се очаква разстеж макал и малък даже някъде вече е устоичив последните 6 месеца, абсолютна липса на идея на къде върви държавата освен магистрали и метро, тотален сад на ПЧИ не вярвам да е само криза погледни една румъния и албания, абсолютен провал на борбата с престъпността , битовта престъпност процъвтява, икономиката е пред колапс едвали е само криза.

132

Анонимен

преди 13 години

Дали ще подаде оставка заради гафа си? Е-еее. Като го чуете как се гънеше, увиваше и мрънкаше вчера в Стара Загора: "... много въпросителни има по случая" и "...да се види защо се получи това несъответствие", моментално би трябвало да ви стане ясно, че той не е от хората на честта, които биха застанали открито пред парламента и биха казали: "Сбърках!" Не-ее, този човек няма доброволно да остави креслото и да се върне към леката атлетика! Той се вписва идеално в дългата редичка на партийци, които с кръв са я взели тая власт и с кръв ще я дадат. Вместо вчера да се скатае някъде, той започна да обвинява предните власти за трагедията в "Индиго" и падналата сграда на "Алабин"! Това ако не е наглост!Може ли Борисов да го махне? Може, разбира се. Но защо? През последната година Борисов многократно доказа (вкл. и при случая с Божидар Димитров), че би се разделил с всеки, който зацапва светлия му образ. В този смисъл Бойко наистина няма приятели. Може да се раздели и с Цветанов, и с "котараците" дори Но показното пречистване в политиката е полезно, когато се прави умерено. Ако всеки месец променяш екипа си, накрая всички ще забележат, че всъщност екип няма, а има само група некомпетенти хора, събрани от кол и въже, които като видят микрофон, започват да говорят бавно. Накрая Борисов ще разбере, че показното пречистване го е докарало дотам, че да крепи в отбора хора, от които нито той, а още по-малко България имат нужда. Нещо повече - накрая Борисов ще бъде принуден да защитава некадърниците в екипа си. И сега Бойко разправя какви световни шампиони сме по строене на магистрали; колко прекрасно е министърът на земеделието да проверява цените по пазарите, как културният вожд Рашидов сплотява българо-италианската дружба и т.н. Бойко ще защити Цветанов и при този гаф. Ще го погали по главата, ще го потупа по рамото, а ако Цветанов продължава да лае по докторите - ще му размаха леко пръст. И пак ще го пусне да подтичва по политическата поляна. Какво да го правиш? Цветанов. И този човек щял да става президент? Баща на нацията?

131

Анонимен

преди 13 години

вижте колко е хубав деня.мъглата се вдигна и няма новини за Батко.

130

Анонимен

преди 13 години

Ти си с болен мозък и нисък интелект. Изчезни от форума и отивай да се лекуваш.

129

Анонимен

преди 13 години

Кой даде акъл на един вифаджия да се прави на лекар и да чете присъди от трибуната на парламента? Намесата на вицепремиера и подопечното му МВР в историята с аборта на Боряна от Горна Оряховица ще остане завинаги в историята като крещящ пример на политическо словоблудство, въпиюща некомпетентност, драстично превишаване на правомощия и още един куп неща, които един министър не бива да прави абсолютно никога през мандата си. А не, тоя скандал няма да оттече като другите. Вярно е, че и медийното, и политическото съзнание трудно се фокусират по-дълго от три дни върху дадена тема. Да, идват празници, след тях още празници но този гаф на Цветан Цветанов няма да потъне във времето. Намесата на вицепремиера и подопечното му МВР в историята с аборта на Боряна от Горна Оряховица ще остане завинаги в историята като крещящ пример на политическо словоблудство, въпиюща некомпетентност, драстично превишаване на правомощия и още един куп неща, които един министър не бива да прави абсолютно никога през мандата си. Кой му даде акъл на този вифаджия по образование и полицай по призвание да се прави на лекар и да твърди, че четирима доктори са убили дете!? Кой го би през устата да се изказва на тема ехографи и гестационни седмици? Защо тази некомпетентност, облечена във власт, заяви от парламентарната трибуна: "Едно живо бебе е умишлено умъртвено и не му е дадено шанс", и то преди прокуратурата да е повдигнала обвинение? Как вицепремиер си позволи да срича СРС-та и да чете присъди за "престъплението"? И да го прави с такава настървеност, все едно Анна Мария Борисова говори за любимата си костна патология. Този човек явно не може да се спре сам Ако имаше елементарен инстинкт за самозащита от глупости, щеше да се кротне още след случая в Кърджали, когато подопечните му служители на МВР пребиха момиче в собствения му дом, щото си мислели (те са мислели!), че брат й си поръчал ***... Единствената вина в полицаите, която видя Цветанов тогава, беше, че "полицаите са влезнали в стаята по малко по-бърз начин". Ако лампичката му беше светнала тогава, нямаше да праща една дузина тежковъоръжени полицаи в родилното на Горна Оряховица. Ако имаше разум, за който да се хване, тоя Шерлок Холмс нямаше да чете СРС-та от докторски разговори и по тях да определя кой е убиецът. Просто трябваше да послуша началника си Борисов - тоя фин душевед, който бързо прозря, че "лекарите са циници, но хуманисти!" Тук трябва да се признае, че Борисов не влезе в капана "Горна Оряховица" - дистанцира се овреме от Цветанов. Вицепремиерът обаче скочи с двата крака в капана. И сега трябва да отговаря за действията си. Трябва да застане пред парламента и да се извини на докторите. Трябва да прочете от трибуната петорната експертиза така, както чете СРС-та.

128

"Багерист"

преди 13 години

Цецо с простотията си измисли нова специалност в класификатора с професии в България " Акушер - сереселог" и ще остане в историята ни като първият "СЕРЕСОЛОГ"!Колко е нагъл само-още се съмнява,вместо да си подаде оставката!Жалка българска картинка-оклепа се ама отворил уста като хипопотам и реве,че е прав и маха с опашката отзад да разбърква,знаете какво?!

127

ликтор

преди 13 години

Искам да ми каже някой фен на ГЕРБ - какво точно свършиха управляващите за година и половина ?Обещанията да вкарат в затвора Доган ,Станишев,Масларова,Овчаров..За заплати и пенсии - да не говорим - замразени са до 2012 !А иначе скандали за телефони,Калинки с фалшиви дипломи,Цецо с 6 апартамента,шеф на СОСъвет с още повече имоти ...Национализираха парите от ЧАСТНИТЕ ПЕНСИОННИ ФОНДОВЕ и парите от Здравната каса ,за да пълнят дупките в бюджета..

126

Равносметката

преди 13 години

Да направим равносметка, какво остана след Жан Виденов - фалирали банки, ограбени спестявания, нищо построенослед Костов - приватизация за свои хора за жълти стотинки, нищо построенослед Царя - върнати 800 имота, изсечени и продадени гори, нищо построенослед Станишев - далавери с фондове, заменки, Вальо топлото, Масларова, Мургина, нищо построеноСега ГЕРБ почнаха да строят магистрали вместо да крадат, но бившите крадци са бесни, лаят от сутрин до вечер по форуми, газ пикаят, кръв ***

125

Анонимен

преди 13 години

Естествено че експертизата трябва да се направи от друга държава!Що, нещо не ти изнася независима експертиза ли?Лекарите ни са същите като съдиите.

124

Равносметката

преди 13 години

ама що така се дразните от равносметката бре :)кажете кое не е вярноосвен псувните, други аргументи нямате майаз пак ще я пускам равносметката, защото е самата истинаа комунистите много се дразнят като им казваш истината, както и престъпниците се дразнят като им кажеш, че са престъпницино истината си е истина, харесва ли ви или не, тя си остава истина