208

Анонимен

преди 13 години

с тези 11ст. и за тоалетна хартия не стигат.

207

ръръ

преди 13 години

Някой да ти пречи да станеш джи пи или те е стах ,че няма да си събереш пациенти,то в болницата искаш не искаш сами ти идват.И после бъди жив и здрав с кеф си харчи "Многото"пари.

206

сдг до 221

преди 13 години

Ей *** то и сега пак ще е по същия начин,тука се говори за спешни кабинети,не за направления за специалист,явно не можеш да разграничиш нещата.Ако си по спешност направление ли ще ти пишат или ще вземат отношение?И според мене на тях ще им е много по лесно,ще дават 1-2 дежурства на месец.И в края на краищата говорим за 100-200 лекари в един район.Ми всеки да отдели по 100 лв на месе и ще си оборудват един или два кабинета.При полужение че вземат по 4000-5000хиляди лева на месец от нас?

205

Shark

преди 13 години

Това правителство поддържа целенасочена политика на геноцид срещу българската интелигенция- лекари, учени, преподаватели. И целенасочено толериране на силови структури, безрезервна подкрепа, най-вече финансова за МВР и всякакви инструменти на репресивния апарат. това е така защотно интелигентни и умни хоа трудно се управляват, да г-н ПОЖАРНИКАР.

204

Анонимен

преди 13 години

Може и да си тръгнат... след още един мандат ;) Докато крадливите болшевишко-ориенталски партии фалират напълно.

203

Анонимен

преди 13 години

Е, радвам се, че не съм сама в убежденията си! Още повече , че в маниера на управление повечето способи са абсолютно комунистически! Един коли и беси! Няма нормален разговор, преговори...направо ме е страх какво ще се случи след като тия се доосерат и си тръгнат...но както каза един политик, чието име няма да спомена- "по-добре ужасен край, отколкото ужас без край!" Съгласна съм!

202

ох

преди 13 години

Явно герберските *** сън не са спали да плюят по форумите.Офце сте и таклива ще си умрете.

201

Анонимен

преди 13 години

Срам и позор!!!Трябва всички лекари да напуснат и тогава да видим кой ще ги лекува!

200

ha

преди 13 години

Ти ли бе?Ти си гласувал за ГЕРБ мръно провокаторче с пет ръце и семейството ти също и други си завел срещу сухичко сигурен съм.Такива *** като тебе миришат на развалено герберско отдалеч.

199

глас народен

преди 13 години

Плюйте, плюйте. Ние пак ще си ги изберем. За ужас на крадливите и некадърни бивши министри от БСП, ДПС и НДСВ!

198

ДО Коки

преди 13 години

Ами,че върни се,като е толкова розово в СО защо избяга?

197

Анонимен

преди 13 години

*** не бе, аз наистина не доумявам какви са тия хора, които се връзват на тези очевидно евтини трикове?! Тоя *** не спря да реве и да плюе миналото правителство! За всичко зле свършено-те са виновни! За всичко не добре, но приемливо свършено(например откриване на кравеферма), заслугите са на Бойко! Аз не се сещам за нито едно сериозно нещо, което свършиха! А най-лошото е, че нямат потенциал и да свършат, дори в необозримото бъдеще!

196

Анонимен

преди 13 години

Явно PR-а на "божеството" Бойко добре си е свършил/а работата! Като гледам повечето хора се хванаха на въдицата с "кирливите ризи" и някак оставиха отзад всички доста по-сериозни проблеми...Ако мислите, че не са знаели, че посланиците са с досиета...освен това е логично според мен, всеки посланик от дадена държава да дава сведения, за тази в която е посланик...то това се прави откакто свят светува..не знам за кво правителство говорите...то такова няма!

195

Анонимен

преди 13 години

Статията е измислена и съчинена от лаик и интригант! Наредбата ще бъде нещо доста по-различно от това съчинение целящо създаване на хаос в главите на хора без логическо мислене!

194

до229

преди 13 години

То тогава да искаме от стоматологичните мед. сестри ***. Отивам на зъболекар: Какво зъб ли ви боли? - А, не. Аз съм за *** тука...

193

Анонимен

преди 13 години

Моят личен лекар и сега работи през нощта. Не е на смяна, но телефонът му винаги е включен. Три пъти ни се е налагало да го търсим през нощта и винаги се е отзивавал до минути. Първия път закарах дъщеря ми с висока температура. закарах му я на ръце до кабинета. Позвъних му по телефона и слезе за три минути. Кабинетът му е на партерния етаж на кооперацията, в която живее. Каза ми смедващия път да не ходя до кабинета му, а да се обаждам. След този случай си го викам у нас.

192

до 192

преди 13 години

Много си прав! От мед. сестра си струва да искаш само *** и то ако си сигурен, че си мила зъбите!

191

207 до 213

преди 13 години

Аз не се съмнявам, че ще ги разпознае или че ще знае какво да направи. Съмнявам се че ще успее да направи нещо. Опита има голямо значение при лекарите! За това има специалисти, Круме. Тези, които практикуват спешна медицина са най-добрите за такива случаи! А не тези които поставят диагнозите в кабинета.

190

Анонимен

преди 13 години

Това е най-доброто правителство, което сме имали от 2001 насам. Колкото и да плюете, когато фактите говорят, плювачите издишат полека-лека.

189

Анонимен

преди 13 години

Ти нещо на менторче ли праш, или на кво?! Ако представата ти за интелигентна жена се покрива с образа на пиклива мед. сестра, значи си много, ама много зле! Оядава се, замязаха на *** преди Коледа и докторята и сестриве, а все ***, че пари нямало! А работа не могат да свършат, отивам с 39 градуса температура, 2 не виждам, джипито ми слага някъв електронен термометър от битака, който показва 37,2 градуса и ми вика "*** ти имаш лека настинка, щи изпиша парацетамол и сироп СМЕХ В ЗАЛАТА УБИТАЦИ