14

Dan

преди 13 години

Да вземе някой журналист да го попита агент "Гоце", след като тези посланници са ни вкарали в Европа, защо са ни вкарали 3 години след другите?????Аз бих казал влязохме в Европъ ВЪПРЕКИ тези посланници и тази гнусна мафиотска сплав БСП-ДПС! А Първанов как изобщо може да говори за морал след като спечели президетските избори УКРИВАЙКИ УМИШЛЕНО ЧЕ Е АГЕНТ НА ДС ???? Ама комунист и морал - насъвместими! Това НЕ Е МОЯТ ПРЕЗИДЕНТ!

13

син вятър

преди 13 години

Комунистите извадиха голям късмет с демокрацията...след 9ти септемри те избиха една камара народ от царистите за да си направят път без някой да им прави спънки. А след 89 и демокрацията никой не пипна комунистите, те изрежисираха всички тези нещастия които се случиха на БГ...ако някои ги беше наредил и избил до крак, България да е много по напред, и никой нямаше да слага пръчка в спиците на развитието на нашата държава....няма ли кой да тегли патрона на тия *** гнусни??????????????????????

12

Анонимен

преди 13 години

При обявеното от Супербойко, че ще подслушва всички не ми е ясно как не е разбрал, че Калинка е забременяла и как неговите дипломати са агенти на ДС, а той не знае. Излиза, че от подслушването файда няма.--Дипломатите са извън страната => използват чужди мобилни оператори. Ти да не мислиш че подслушваме света?

11

Vik

преди 13 години

Я да помислим къде няма кадри на ДС??? 1. Кой привлече първите частни инвеститори в БГ- естествено тези които имаха контакти в чужбина! И кои са те - естествено най- малкото нещатни Дс-та. 2. Кой има необходимия опит и "бекграунд" за да е посланик /поне 25- 20 години стаж/?

10

Анонимен

преди 13 години

"Първанов обяви още, че в момента вижда поне три-четири алтернативи на сегашното управление както отляво, така и отдясно." Не само той, всички го виждаме, ама нали се осрахме на 5.07.2009 г.

9

х

преди 13 години

Гоце , ГЕРБ ли те набута за президент , че се правиш на ударен. За никой не е тайна че ДС е сложила свои хора на ключовите места в държавата и в бизнеса също , именно за това България неможе да се отлепи от дъното вече 20 години след промените.

8

Анонимен

преди 13 години

При обявеното от Супербойко, че ще подслушва всички не ми е ясно как не е разбрал, че Калинка е забременяла и как неговите дипломати са агенти на ДС, а той не знае. Излиза, че от подслушването файда няма.

7

Анонимен

преди 13 години

"Ами да си ходи и Бойко, той също е от системата."--Бойко може да е *** като ***, ама вервай - не е част от системата. Тоя дето НЕ иска да ги махнат е част от нея.

6

БСП-УПРАВЛЯВА

преди 13 години

Има друг човек с опит на пазач и той не са казва Първанов. Този друг човек спокойно може да бъде пъдарин на нивята в землището на с. Хераково, например. Първанов има около 20 г. стаж в политиката, като десет от тях е бил президент. Очаква се тойъ да бъде следващият премиер, за не повече от 4-5 мандата. Според мен това е много време. Стигат му 2-3 мандата.

5

wiktor

преди 13 години

Е много ясно, че ще защитава колегите си от ДС, все пак и той е работил там.

4

1234

преди 13 години

Срам ме е от тоя *** за президент!

3

Анонимен

преди 13 години

Е само не мога да разбера, защо точно сега така истерично се разшумя по този въпрос , като и децата знаят, че случайни хора посланици не могат да станат.Поредната доза прах в очите на хората и камъни хвърлени в градината на президента.Елементарно, Уотсън.

2

Анонимен

преди 13 години

Тези хора са наглеци това беше реакцията на министър-председателя Бойко Борисов по повод изказванията на президента, че поне десет дипломати от списъка на агентите са изпратени от правителството на ГЕРБ, предаде БНР. В Брюксел, където участва в заседанието на Европейския съвет

1

БСП-МАФИЯ

преди 13 години

ТОЯ ДА НАСТОЯВА ДА ГО НАПРАВЯТ ПЪДАРИН В СИРИЩНИК,ЗАЩОТО ЗА ДРУГО НЕ СТАВА