87

Грую

преди 13 години

Да, но едното може да мине като невнимание... едно е да кажеш "10 000 невалидни бюлетини със задраскани двама кандидати", друго е "10 000 невалидни бюлетини със грешно отбелязване на Х-а".п.п. я пробвай да направиш същия хикс, борче или каквото и да е, като оригиналния.

86

Анонимен

преди 13 години

Има я! Как ще и откажеш! Ама ако те натисне Искрето бая ще бегаш! Ако можеш де! Може да ти обещае политически пост и да пренисеш тялото си в жертва:)

85

Анонимен

преди 13 години

89По-добре точки, отколкото килца:) По-здравословно и не мирише:)

84

Рок Сифреди

преди 13 години

Има нещо перверзно в тая Мая Манолова,прилича ми на Hot Mom.Не бих и отказал,тя сигурно и сега не е на сухо!!!

83

Анонимен

преди 13 години

Мая трупа точки като се изказва за щяло и нещяло.

82

СМЯХХL

преди 13 години

То по тая *** логика драскаш още един хикс в другото квадратче и пак недействителна .... Или в Плика слагаш две бюлетини и пак недействителна ! Тва са глупости ....

81

Анонимен

преди 13 години

Всичко е просто:) Видяхме инструктажите в Пловдив! Дай МВР да помогне:))))) Старх,у страх!:)) Минава в ужас:))

80

Президент на РъБъ

преди 13 години

Хахаха Фидоската направо и го вкара в човката на Мая :)Тъпчи Искре червените плазмодии !!! Ахахахаха :)

79

Грую

преди 13 години

Идеята на РЗС е проста - хикса лесно става на звезда (като се добавят и диагоналите на диагоналите :) ) - и хоп - невалидна бюлетина. Да направят изборите ЯВНИ - отиваш и казваш за кой гласуваш. Какво се криете - срам ли ви е :)

78

Анонимен

преди 13 години

Мая Фелацио-Манолова

77

Анонимен

преди 13 години

80Искре! Ти ли си! Хайде моето момиче Коледа идва!:))))

76

Анонимен

преди 13 години

79Пич ти наистина не си за форума щом не си обозначил към кого се обръщаш:)

75

Марко..

преди 13 години

Момичето от снимката- мощната опора на Бойко!!??

74

Анонимен

преди 13 години

Вие навярно всичките сте с манекени/ки.Това е ниска култура да се подигравате на жената че била пълна.Мая като е слаба какво.Освен да изпълнява червените указания ,какво друго е направила.

73

Анонимен

преди 13 години

Пич ти наистина си за първи клас след като не правиш разлика между X и + ..... Отиди на един изпит по математика и замести Х с + и после недей се чуди, защо ще имаш мазна двойка !

72

????

преди 13 години

Искрето изглежда сякаш е изяла външния дълг на Сомалия ...:)Иначе меко казано и дебата и участничките са достатъчно дебилни.Много важен проект : след като уточниха кога ще се пенсионират балерините , сега вече почнаха и х -то в бюлетината.

71

пролетарий

преди 13 години

Фидоска -Доска,лаурят на свинкя. Намазана пеиливанка. Ай завала. Всички сте там заради лапането и най- вече тази топка с лой.Присмял се хърбел на щърбел. Популизъм,популизъм. Всички сте един дол с дренки. Вашата гербаджийска партия и тя ще остане в миналото като партия на некадърниците.Смениха се крадците с некадърниците

70

Анонимен

преди 13 години

Факта си е факт. Ако не спре нацяло, поне ще се ограничи изборния туризъм и купуването на гласовете на ***.И що същите дето реват тук против *** и турците, сега реват срещу закона, ей това не мога да си обясна.

69

Дедо Гаджа

преди 13 години

Така е - комсомолчето, закърмено (и отровено) с комунистически измишльотини, винаги едно ще бае: аз знам, аз мога, аз съм еталона на знанието. Да, ама не! Танчето е с километри пред Мая - отлична математичка и цигуларка, знаещ и можещ юрист, изкусен оратор, чаровна събеседничка. А Майчето: бъбрива и изрусена "блондинка", със зле поддържана прическа .

68

Анонимен

преди 13 години

Едно си Мая знае, едно си Мая лае! Много простотия в този парламент! И най-смешни са когато се мъчат да се направят на умни и интелигентни! Обаче тази работа не им се удава! Много са ЖАЛКИ, ЖАЛКИ, ЖАЛКИ!А МАТЕМАТИЧЕСКИЯ ГЕНИЙ Аспарух Стаменов от ГЕРБ ще влезне в учебниците по математика с гениалното си определение "Знакът Х представлява пресечените диагонали в квадрата" Точно в квадрата диагоналите са перпендикулярни и май май става плюс. ***, ПО-***, НАЙ_ТЪП, ДЕПУТАТ ОТ ГЕРБ