182

Ашколсун Гоце

преди 13 години

Абе Гоцето е жив, и всички *** около него. Леле че дълбокомислени виждания. Браво Гоце, браво *** Гоцеви, дерзайте. Ако ги няма тези форуми, и БНТ кои ли ще научи, че съществувате

181

Анонимен

преди 13 години

Обърнете внимание на снимката и вижте ярко червения фон, на който е изписано "Алтернатива за Българско Възраждане". Това не е никакво АБВ, това е АКВ - Алтернатива за КОМУНИСТИЧЕСКО (Курвенско) възраждане. Като говорите за българско и България, що не избрахте друг, по-неутрален фон за цвят, бе вашата мама комунистическа............. ***!!!!!!

180

Анонимен

преди 13 години

ПОЗДРАВЯВАМ ТЕ С ПЕСЕНТА МНОГО СИ ***

179

Анонимен

преди 13 години

"Забравил си мили да автиши Бойко, че е съсипал и предприятията в Гърция, Ирландия, Испания, Португалия и Румъния разбира се."Там какви ги е вършил представа си нямам.Тук обаче спря плащанията към фирми за няколко месеца в края на миналата година и кризата започна. Тази година беше година на хаос и анархия, така както може да проследи по вестниците.Парите на държавата се хвърляха в начинания, които гарантират бърза печалба на строителя, при неясна полза за държавата. Опоска се резерва.

178

Иван

преди 13 години

Наистина много *** има в този форум - голяма част от тях безработни и с право - неграмотни, вулгарни,с нагласа само да искат и да получават без да дават.Такъв филм обаче няма.Остава ви само удоволствието да плюете и да изпитвате наслада от просташкия си език.Би било добре такива хора да вземат бързо решение да се изнасят от държавата.И се чудя какво правят още тук - и без това не харесват управляващите/ а те дълго ще управляват/.Ще сме благодарни ако направите това добро на хората около вас.

177

груйчо

преди 13 години

Другарю,***, обръщаме Ви внимание да не употребявате думата "гъзене'' по отношение на Б.Б във форума.Първо защото е неприлична и второ, това си е чисто наш приоритет.Иначе насоката Ви е правилна. Позитано 20. дежурен по пропаганда.

176

&22

преди 13 години

Стефан Гамизов: Западните ни партньори ще крепят това правителство до последно, докато умрем от гладИ аз да добавя: До като Гоце и шайка наложат новия социален експеримент(милиционерска-фасадна демокрация) или С-Ф(социалистически-фашизъм)

175

Анонимен

преди 13 години

Този факт, толкова важен според теб, има ли нещо общо със създаденото от Гоце АБВ, и промевя ли факта, че всички продажни и алчни политици и олигарси се борят със зъби и нокти да свалят правителството? Дали го правят защото са кадърни, като за 20 г. съсипаха съвместно България, или го правят защото се боят от съд, присъда и конфискация на ограбеното през годините? Така, че не ми пука кой и как е заваршил образованието си, ако спре корупцията в седебната система, администрацията и политиката.

174

Анонимен

преди 13 години

Do 187:Ясно, още един Гейбер разсъждава върху темата на спора!

173

ЩЩД

преди 13 години

До 184 -овека от кухнята, дато разбира явно много от мотика. Забравил си мили да автиши Бойко, че е съсипал и предприятията в Гърция, Ирландия, Испания, Португалия и Румъния разбира се.

172

Анонимен

преди 13 години

Да, ББ много ще му отива да стане портиер в Американското посолство. Може дори да облече подарената му от Първанов генералска униформа.Ще е първа вървела, не само в Банкя, а и в съседната маала.

171

Анонимен

преди 13 години

а сегашното правитлство носи ли въобще някаква отговорност за управлението си, или още 100 години все някой друг ще му е крив ?

170

локо

преди 13 години

Това е МАТУШКА РУСИЯ, не бъркай двата щата!

169

най-най.....простия

преди 13 години

Кой СССР,бе тоя на Путин ли,дето Тиквата му подарява кученца и му се гъзи за АЕЦ БЕЛЕНЕ ЛИ?

168

Анонимен

преди 13 години

"а в тая световна криза, като няма бизнес и инвестиции не само в България, а почти в цяла Европа и Америка, ти какво искаш бе?"Ми като начало Боцето да не беше съсипвало де що имаше фирма да работи.Що народ остана без работа заради идиотската му политика! И колко само са в неплатен отпуск - може и повече от безработните да са!Боцето вместо парите в производството да ги влага, той магистрали строи - че им по-лесно на ортаците му пътища да строят!И вие гейбери накрая ще пищите като народа!

167

локо

преди 13 години

Ама верно си най- простия, или си най-платения на Позитано 20.

166

Анонимен

преди 13 години

Този или е пуснат от лудницата, или е луд и не е настанен в лудница, защото само луд може да сътвори този панегрик за продажен, алчен, крадлив ДС агент като Гоце.

165

Груйчо

преди 13 години

За нашта Родина ли ми говориш??? Айде бе!! За България??? Същата тази, която твоите работодатели искаха да я правят 16-та република на СССР???:) Тихо! Тихо никой да не те чуе, че пак избра грешната тема:)

164

брачед от Старчево

преди 13 години

20-годишният Стефан Паскалев от петричкото село Старчево и аверът му Иван Димов, на 22 години, от село Първомай, са задържани в петричката полиция за кражба на пет кубика дърва.На 9 декември в местното полицейско управление се оплакал Александър Ангов от село Чуричене, че от колибата на баща му Борис Ангов в землището на селото са откраднати 5 кубика дърва, нарязани за огрев. Полицията установила, че крадците са Паскалев и Димов, те дори продали дървата, но след намесата на полицията ги върнали на стопанина.

163

Анонимен

преди 13 години

ЩЕ СТАНЕ ПОРТИЕР В АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО,СЪС СИГУРНОСТ,.