117

Погнусен

преди 13 години

Ти си на заплата от Позитано. Тшоето мнение е важно единствено за теб самия - за да вземеш надника. Не се взимай насеризно! Горнооряхошската банда е 100% за затвора и цяла България го видя. Само насраните комунисти ги защитават, защото търсят всяка възможност за атака по правителството! НЯМА ДА ВЗЕМЕТЕ ВЛАСТТА СКОРО! Визирам БСП-ДПС-НДСВ-РЗС-АБВ-СДС-ДСБ! Вашето време изтече! Знам, че няма да се примирите, но сте бити карти!

116

КОНГО

преди 13 години

СерГЕЙ,а ако не беше СРС-то как щяхме да разбермза тази гнусна ***.Нека срам,несрам хората да ги съдят в Страсбург тия бездарници маскирани като лекари!!!

115

jana

преди 13 години

не съм почитателка на БСП , но в случая са прави.Голям резил е // 4е и престъпление// един министър да чете това . Дано има умни съветници да го посъветват да се оттегли от поста си.

114

Анонимен

преди 13 години

приятелю имах предвид всички мислещи по-комунистически независимо от коя боя са

113

за 99

преди 13 години

И Калашников става..

112

Плюшкин

преди 13 години

Карамба? Не мога да резбера кой прав, кой крив, кой кум, кой сват, кой на гърнето похлупак? Забелязваме Серго в нова светлина, изпъленн с вдъхновение и твърдо уверен в крайната победа над "врага", тоест ГЕРБ. Това говори, че този човек макар и невъоръжен със СРС-та има ясното съзнание на надъхан социалистичесик лидер, което автоматично го изпраща зад защитното поле на ГЕРБ. Сега Цветанов сигурно сън го не лови?

111

до titi

преди 13 години

Не виждам,кое по-важно от лекарската престъпност.Не всеки е жертва на престъпление,но всеки един от нас,децата ни,родителите и самите ние стигаме до доктор.Ако така работят лекарите жална ни майка.Никоя престъпност и престъпник няма да ни затрие,но лекарската небрежност.......Има много качествени доктори на,които благодаря,но има и такива,които са супер некомпетентни-оставям на страна парите под масата.Помагат ли ни с професионализъм и безкористно доброволно,ще дам без да ми искат.

110

Amenhotep

преди 13 години

Знаеш че докторите имат професионално изкривяване в речника (виж д-р Хаус как говори). Иначе, види се че има някакъв батак с това ***, но за пореден път казвам, че нито министъра, нито ние имаме компетенцията да даваме крайни заключения.

109

Анонимен

преди 13 години

Ами Гоце като записа Дянков ? И разпространи записите .Всички знаем защо е имало СРС -та срещу докторята .Ама никой не може да обясни защо агент Гоце записа министъра на финансите .*** виждат края си и са сериозно обезпокоени.Направо са като клоуни в квартален цирк

108

Възрожденец

преди 13 години

Затрий ***, спаси България !

107

Погнусен

преди 13 години

Пошръща ми се от тия позитански ***! Всите са за затвора, а не спират да врещят! Писна ни от вас бе, не искаме да ви виждаме! Сергея, Гоце, Миков, Р.Овч., Масларова - МАРШ!

106

за 107

преди 13 години

Замълчи бе , *** ! - казал биволът и пръднал...

105

Амон Ра

преди 13 години

В такъв случай защо казват че е било родено мъртво.Можеха да кажат че са направили усилия да го спасят, ама ти да чу нещо такова не.От самото начало говорят за аборт и мъртво дето.Дори и така да е това хуманно отношение ли е??24 часа хвърлено някъде и лекари вайкащи се че виждащ ли искало да живее.Как не го е срам моля ти се.

104

123654

преди 13 години

Тоя мушморок пак ли се изказва.Замълчи бе, ***!

103

що?

преди 13 години

Шо за ГЕРБ кой гласува?Най-интелигентните и образовани?Мечтай си!

102

Сега няма да стане

преди 13 години

Ителегентните хора пребивават в ДСБ и БСП. Напоследък и едните и другите започнаха да изпростяват. Също като тези от ГЕРБ, говорят за арести за съдилища, за виновни и т.н. Костов и Станишев да почакат. ГЕРБ е пътник и си заминава. От тази сутрин даже Мира Янова ("Нова-ТВ") тръгна към ДСБ. Тя е хитра повлекана.Очаквам това сторят :Румяна Коларова, Сашо Диков, Бареков, Иван, Андрей и Странджата. Проблем за следващото правителство, ще се окажат малкото легла в затворите,гербаджиите не са малко.

101

Чичо Скруч

преди 13 години

Няма кво да се чудиш,щом има такива *** като тебе.

100

за 100

преди 13 години

За БСП/ДПС/АБВ/РЗС гласуват *** срещу кебапачета, турци под строй , роднини по задължение и луди по убеждение

99

Анонимен

преди 13 години

ТОЗИ ОТ СНИМКАТА ДА ВЗЕМЕ ДА СЕ ОНОДИ С ИНТИМНИЯ СИ ПРИЯТЕЛ АЗЕЧЕТО И ДА ВЪРВИ НА МАЙНАТА СИ, АКО МОЖЕ! БЛАГОДА РЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!

98

Отегчен

преди 13 години

Пак ли тоз шушляк ....