263

277

преди 13 години

Миланов, Миланов е ти си нагледен пример на тъпоумието и отговор на въпроса що сме на тоя хал! Не може ли да ти уври тиквата, че за да има една гилдия уважението на обществото трябва сама да може да се очиства от мършата. А вие кво правите, виждате ги тия, че са *** и вместо да се очистите от тях седите и ги защитавате. Ами резултата от това е, че и вие се осмърдявата. Във всяко стадо си има и ***, но ако я отсвирвате овреме няма всички да ви отъждествяват с нея. Важи и за останалите системи

262

твоята майка също

преди 13 години

Пише го в една от първите новини по въпроса.

261

до 282

преди 13 години

Ами те там са го сложили, ама се е появила Гинка да реши, че е живо и да го извади. После са се чудили живо ли е, не е ли, и са го оставили за наблюдение. После са видели, че продължава да мърда, ама не са чули сърдечна дейност и дишане. Буквално са се чудили какво да правят. Часът на смъртта ще се докаже чрез съдебномедицинската експертиза. И ако е 24 часа след преждевременното раждане, горко им на тези доктори. Ако не - не знам какво ще трябва да обяснява Цветанов.

260

Бойко Цветанов

преди 13 години

Колкото и да ми е тъпо - радвам се, че се достига до общо мнение по този въпрос - че в тази държава закони няма!

259

Мария

преди 13 години

д-р Ленков трябва да подаде оставка, а тези т. нар. "лекари"-в затвора. Така се полага за убийците! Наистина се изисква смелост да направиш такова нещо.....но ще има възмездие....рано или късно.

258

наблюдател

преди 13 години

Кой и защо би затворил живо бебе в хладилна камера, кой нормален човек би направил товаМа кво ни питаш нас бе, питай колегите си от ГО.

257

Анонимен

преди 13 години

ама пари в случая не им трябват а понякога просто да проявяват човещина

256

Колт

преди 13 години

Ква е тая статия бе! Я вземете си оправете граматиката, че пишете безсмислици и нищо не се разбира. Не било раждане, ама ако все пак била родила в Плевен всичко щяло да бъда ОК. Ми то и лечението с летален изход май не е лечение, та сигурно за това като някой пациент даде фира не може да се говори за лекарска небрежност, ами се говори за естествен подбор. А и къде е обвинителния акт? Нали прокуратурата щеше да го внася до 48 часа? Или сега пак ще почнат едни безкрайни проверки?

255

Анонимен

преди 13 години

ИСКАШ ОБАЧЕ ДОКТОР ЛЕНКОВ НЕ ЗАСТАВА ПРЕД РАБОТНИКО-СЕЛЯНИТЕ И НЕМА ПРИЧИНА ДА ЗАСТАВА. УЧИЛ Е ЧОВЕКА И ИМА ПРЕСТИЖНА РАБОТА, ТАКА ЧЕ..... ИСКАЙ СИ.

254

кой кой и какъв е?

преди 13 години

Главен секретар на БЛК ли задава такива глупашки въпроси, моля? Разговорите между шефа Кожухаров и колегите му ясно сочат, че бебето е сложено живо в хладилника, тоя Главсек се прави на по-*** отколкото му се полага. Или на по-престъпен, въпреки че въобще не му се3 полага да е престъпник. Но с тия си едно към гьотере въпроси и мъдри разсъждения, Главсекът на БЛС става съучастник на "уважаваните" си колеги от Горна О. Това е факт. Нормално е ли е, нормалЕН ли е?

253

GMG

преди 13 години

До # 277:Ако се смяташ за "*** народ",проблемът си е твой.Ние не сме прости и не желаем да бъдем такива.И не обвинявай другите,гледай себе си!Ясно е,че искаш да защитаваш гаднярите от Г.О. Нищо не ти пречи да го направиш и никой няма да те плюе,но не плюй по останалите участници в коментарите. Гледай го хубавеце му с хубавец, ти ще ни обвиняваш в простотия!

252

Анонимен

преди 13 години

НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ ЛЕКАРИТЕ, А ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО ЗЛОБНИТЕ ИНДИВИДИ, КОИТО ПЛЮЯТ ТУКА, АЗ МИСЛЯ, ЧЕ БЕЗ ТЯХ СВЕТА ЩЕ Е ПО-ДОБЪР!

251

Анонимен

преди 13 години

Браво! Целта на Цвъцко е постигната! Плюем грозно лекарите, начело с шефа на лекарския съюз Райчинов! Само така! Ще протестират тееее!!! Ама-ха! Къде се намират?!?!?!

250

Анонимен

преди 13 години

То всичко се ивжда от разговорите им. "Вътре сме", "пиши, че е под 500 та да не стане нещо", "и кво ся ще правиме", "ще ни съндят за предумишлено убийство" и тям подобни. Няма какво разни лекарски организации да ни заливат с лекарски термини, разчитайки на това, че ще ни заблудят, защото повечето хора не са учили медицина естествено. Ако бебето е било родено мъртво, щяха да си го сложат в хладилника и да не се занимават да говорят за това 10 пъти. Това са фактите и те нямат нищо общо с бюджети, арести, комисий и не знам си какво. Не е нужно да имаш голям бюджет за да имаш душа.

249

xxxyz

преди 13 години

Защо тези лекари трябваше да бъдат задържани за 72 часа, като че ли са някакви убийциA NE SA LI???

248

Анонимен

преди 13 години

Не вярвайте на СРС-та!С тази компютърна техника може да се манипулира всичко.Проблема е там , че всичко това се прави за да се отклони вниманието на хората от истинските проблеми в държавата , от невъзможността на това правителство да управлява .Подайте си оставките господа министри!

247

Mery

преди 13 години

Как така кой ще захвърли недоносено бебе във фризера - лекарите-гинеколози. Справка - Гинекологията-Горна Оряховица.Пък и имат сурат да лъжат,че това не е така. Нали от записания разговор много добре се чува:Ама то мърда,мамка му!Какво да го правим? И отговорът: Във фризера,при биологичните отпадъци. Какво повече да говорим!Свинете са си ***,начело с шефа на БЛС д-р Райчин ов.

246

Миланов

преди 13 години

Не обвинявайте лекарите, или поне не така злобно. Ако сте на тяхно място какво ще направите, без пари, без други средства, и най-вече с *** народ, който не си дава сметка какво следва от секс- удовоствия. Най-после някой трябва да каже на този народ и особено на младите момичето, че няма кой да храни и гледа незоконородоните им деца. Стига са тежали на обществото. Всеки да се грижи за детето си. Това е справедливото.

245

Друга

преди 13 години

Аз на живо съм чувала, със собствените си уши, какъв циничен език имат в родилните отделения. Но това е в реда на нещата. Разни изнежени мамини девойчета в родилното се държат като някакви дропли. Мислят си, че тая работа е като оная.

244

Анонимен

преди 13 години

Личи си кой е ***, не се надявай да се скриеш :)