30

Samo minavam

преди 13 години

Няма дертове.Просто са се напълнили дупките с вода.Ще се минава лесно.

29

Случаен

преди 13 години

Не знам как е на околовръстното, но в източната част е море. Особенно по Младостите. ВиК си върши перфектно работата.

28

Анонимен

преди 13 години

аз разчитам на супер Бойко той ще оправи всичко

27

кочо

преди 13 години

към 50 години ще го помните ,като завали,като е горещо,като има сняг,като най-некадърното,абе се ще има за какво да искате да сте роднини

26

Анонимен

преди 13 години

Не знам кога си минал, но аз твърдя, че ако сега минеш ще стоиш в задръстване повече от час. Има огромни колони от автомобили в посока Младост!

25

рахни

преди 13 години

що се наводнява НОВОТО ШОСЕ ПАК ,да не би да не е направено както си трябва ,или лентата му е прерязана КОФТИ .колко кинти се удавиха пак там,а

24

Анонимен

преди 13 години

Иван Костов е виновен

23

Анонимен

преди 13 години

Иван Костов е виновен

22

Гошо Тъпото

преди 13 години

В Кривунделово колкото и да....вали,нито една кола не...закъсва;първо,защотоулиците са криви и не задържат...вода и второ,защото са...криви,колите се търкалят по...наклона-дори да не искаш.

21

Плюшкин

преди 13 години

Защо така желаеш злото на София? Това, че някои наши народни избранници ни смачкаха живота, със законите и придобивките си, не означава че там няма чудесни хора? Ами, ако приятелката ти е Софиянка, така ли ще говориш? А и парите от бюджета ще отидат в бензин за отводняване и други консумативи? Вие сте брилянтни икономисти? Браво!

20

Анонимен

преди 13 години

В София вали от вчера 15 часа не е спирало , нормално е в по ниските места на пътищата да има затруднения. Вие май не сте гледали новините от Хърватска , Словения където голяма част от улиците им бяха заляти до колене. Дано скоро поспре , че срещу природата , човека е безсилен. Видяхме, една седмица хаус в Развита Европа при 20 см сняг и минус 10 градуса.

19

До 20

преди 13 години

Преди 1 час минах по южната дъга и искам да кажа , че информацията е подвеждаща. Има около 10 см вода в локалната част и в едната лента от основното и в 2 от лентите се приминава по бавно. Това е посока Младост . Също така наводнената част не е в новопостроената отсечка а точно след бензиностнанцията на Шел и Мк доналдс , а там където очаквах да има много вода , на кръговото на ОП и Черни връх в ниската част , отводняването е перфектно.

18

Анонимен

преди 13 години

Оптимисте,ние тука не сме се тупали в гърдите, че сме направили (АЗ, АЗ, АЗ!) Южната дъга като слънце. Но пък я платихме от нашите данъци.И след като излезе на цена на километър колкото германска магистрала би трябвало асфалтът и да е наред, а не да се напука след един месец експлоатация. Както и сега да не се превръща в канал.

17

Анонимен

преди 13 години

"РЕДИЦА автомобили са ЗАКЪСАЛИ на Околовръстния път на София заради наводнен участък, информира дежурният в гражданска защита, цитиран от Фокус. Наводнена е новоизградената южна дъга на Околовръстния път - от квартал Бояна до разклона за Симеоново, защото там НЯМА добър ДРЕНАЖ."

16

Георги

преди 13 години

Хахаха.. тука обаче сте баси негативистите. Все нещо ви е криво, все някой ви е виновен.

15

Случаен

преди 13 години

Вчера ББ каза, че е тук да строи магистрали, зали, та след 50 години да си спомняме за него.Боко, всеки ден минавайки по Цариградско от Алея Яворов до Орлов мост се сещам за теб, да знаеш. Да не споменаваме и тругите ти постижения.

14

живко сталев

преди 13 години

То бива глупости,ама Ви счупвате глупомера!!! Слагайте веригите за дъжд и изорете околовръстното!!!

13

Анонимен

преди 13 години

изсекохте дърветата, а сега се чудите защо ни заливат такива дълбоки води.Едно дърво може да попие до 45л. вода!

12

Анонимен

преди 13 години

целата работа на мутрата е такаваколко пъти ряза лентичките на околовръсното, а то е все същия батак

11

Стефан

преди 13 години

Мутрата рита футбол на малки вратички с Лечков. Софиянци да се оправят сами !?