567

Анонимен

преди 13 години

Заради Гербаджиите от няколко месеца сме само на саладка и вода!!! Боко върни ни парите които ни открадна твоето правителство!

566

Една българка

преди 13 години

Достатъчно срам бера, ако ви доставя удоволствие, продължавайте. Бера срам не зарди хората от ГЕРб, а заради " 5-6 капки в кацата с мед!" Не съм от Перник ... съгражданино!

565

halil

преди 13 години

toy kolko piti e prisistval viv parlamenta na predisnoto prawitelstvo,4e pak gi kritikuva

564

Анонимен

преди 13 години

Прав си, няма нищо по-тъжно от Пернишка трагедия и по-жалко от Габровска комедия. ;)))

563

Filibe

преди 13 години

*Габрово

562

бивш затворник

преди 13 години

Добре и от прокси мога да го кача въпреки ,че не се крия като мишоците от ДС!Аааааа,триете!Истината не вИ харесва нещо *** ДС еничерска ***!Ще вИ бия до девето коляно гадове,но сега децата ми са в САЩ и се надупете за да не ви влезне болезнено!Кефя се на Янките,че не са минетчии като фРанцузите! *** гадна милиционерска ***!Аре *** чекам вИ с надървения член!?Не се ли усещат тези,че им гледат сеира преди да им резнат *** тикви!давайте ,точно така трябва!Също както в Ирак трябва да стане........Примката трябва хууубаво да се затегне!Толкова ли сте ***,че на деца не се посяга ***?И измислената червена мафия не вИ спасява,ще има бой и *** до като се насерете ***!

561

Filibe

преди 13 години

В Перник, че са прости, прости са, обаче жителите на Геброво са не само прости ами и стиснати.

560

Filibe до 579

преди 13 години

Така е, явно има някой роднина я от Перник, я от Габрово - градовете с най-прости хора в България.

559

Вече само "бълг

преди 13 години

Именувах се "Една българка" не от суета! Споделях само собственото си мнение. Човек винаги научава нещо важно ... Благодаря!

558

Анонимен

преди 13 години

Хора чадъра на бойко е върху някои хора останалите му сърбаме попарата !Плащаме много повече за да живем тук и сега опитват се да ни уморятНо незабравяйте Гербаджий българския народ е оцелял и в по тежки времена

557

Анонимен

преди 13 години

Тоя Боко е толкоз ***, почвам да се чудя дали не е от Перник или от Габрово?!

556

Анонимен

преди 13 години

Поредния ЦИРК за заблуда на хората за да не се говори за тежеста на кризата смачкала милиони !

555

Анонимен

преди 13 години

Всичките ви закони досега са гаф единствено удар срещу бедния народ поставен в нокдаун вия ще го нокаутирате с увеличени ЗДРАВНИ ВНОСКИ за Безработни без0 прраво на обезщетение и вашия министър на социялните грижи казва да не се работи без договор аткъде тогава да си плати човек парното увеличено от вас 19 % ЗО 16.8 ТОК ВОДА ХРАНА ПИСНА МИ ОТ ВАС

554

Анонимен

преди 13 години

Миличка, можеше да напишеш просто "българка", "една" е излишно в случая, знаем, че си една, а не сте две или три! Ако визираш литературното произведение, не му е тук мястото да парадираш с начетеност!

553

Анонимен

преди 13 години

Единствено от Костовата партия не са отишли на това лъже парти.

552

избирател

преди 13 години

Оф тия се ***, а гласувах за тях! Явно пак ще гласувам за НДСВ!

551

До 566

преди 13 години

Не съм учителка, нито популистка, приятелю! Имаш право да не вярваш, да се съмняваш, сърдиш и да си подозрителен. Съжалявам, и си прав да не приемеш извинението ... Но все пак зад думите стои личност и лично твърдя! правим много, но чувал ли си приказката:"Събират като мравки, но някои от тях разбутват като слонове!?" Но нали повечето, 90% от нас са честни и трудолюбиви!!! СДа знаеш, повече няма да има такива гафове!ъжалявам!

550

немил недраг

преди 13 години

Живота е песен в БГ стига да се оредиш на ДС държавна служба ако не си се оредил слаби са ти връзките ще блъскаш частно за лебеца и ще проклинаш съдбата ама какво ви пиша вие сте на държавна копанка и гнятете яко като се освините ви се карат и толкоз . Не излизате ли на разходка не изхвърляте ли кофата за *** да видите и другия живот . ГЛАД и МИЗЕРИЯ в пъти по голям от времето на тройната коалиция и вместо да облекчът страданията те увеличават тежеста съдия изпълнители са плъзнали за 100-200

549

Анонимен

преди 13 години

Скука ........работното време на позитанци свърши и се ометоха......засрамете се бе *** едно време дядовците ,ако бяха сметкаджии като вас - власт нямаше да видят........мдааа

548

цецинко

преди 13 години

последно ,ама за последно или до другото последно,щото заради вас сме последни от последните за последно постоянно