289

Анонимен

преди 13 години

Бойко кога ще реже лентата на откриване на офиса на "новата фирма" дето раздава телифоните???????????

288

Наблюдател

преди 13 години

Забележете само от кои парламентарни партии са хитреците! И си направете изводи за морала на партията им! А Чукорски да не се прави на независим. Много е зависими, ама нищо не зависи от него.Смрад и отврат в този парламент!Наблюдател (това идва от на + блюдо!)

287

Анонимен

преди 13 години

Доказателство,че лакомията и простотията нямат цвят и идеология.Аз съм за "Безпартийна България" Време е да хващаме сопите...

286

Червената помия

преди 13 години

И какво като е сезирала комисията?Да не би да ги отзоват от народни представители?Какво направиха с Лъчо Мозъка-отзоваха ли го и дали го заместиха със следващия в листата?3/4 от тях са си купили мястото в листата по един или друг начин, а останалата 1/4 са безлични случайно попаднали хора там, за да има кой да гласува в залата , докато другите си въртят някоя странична далаверка.Даже май за Цачева Бойко беше казал че я е сложил на тоя пост,защото е послушна...

285

Цецко

преди 13 години

е цецка не е отишла щот е била на друго място с реални и много по-скъпи подаръци...

284

живковист

преди 13 години

Ами те всички ни се "изредиха" да ни е*ават.За това, с празна бюлетина,за да не може гласа ти да отива за никой. Бламация за всички изедници и маскари.

283

302

преди 13 години

То хубав акъл, ама гербав :). Като даваш акъл за прикриване на ника си го прикрии и ти - щото глупав и гербав са синоними :))). Нали сте си от едно котило се сещам за старата максима, че има три несъчетаеми неща - Умен, Честен и Комунист (или гербав щото е същото)

282

sdf

преди 13 години

e to e qsno 4e s rabota nikoi ne e zabogatql a po takuw na4in horata pari praqt smqtai:)))

281

Дени

преди 13 години

Може ,може .Да се оправдава .

280

Венелин

преди 13 години

Китайците са милиард и нещо народ. Ние, ако приемем тази система, ще останем милион и нещо!

279

dedo

преди 13 години

288, може да съм ***, но съм родно ***!А за едни Сталин е бил лош, за други - не толко. За индианците САЩ са били окупатори и са ги избивали, а и днес живеят все още в резервати. Така че с тия определения можем да си играем, колкото си искаме...

278

предложение

преди 13 години

Ами не е зле да запомните тези субекти, че утре пак ще ви се пръкнат в избирателната листа и кат си пуснете първогнално бюлетинката пак ще ревете после.

277

Анонимен

преди 13 години

Стар номер на БКП с кебабчетата в нов вариант

276

Смени дилъра

преди 13 години

човек от народа, Пич смени дилъра, този ти пробутва само най-некачествени ***. :)

275

gost

преди 13 години

ne obijdai praseto

274

Червената помия

преди 13 години

Стар виц: Срещнали се едно време Японския и Българския транспортен министър на някаква международна среща, и си говорят.Японеца казал:-При нас организацията и кадрите ,техниката и всичко съм го довел до такова съвършенство, че ако всички влакове в Япония за една година имат сумарно 10 минути закъснение,ще си направя сепуко!!!Как е при Вас?-Ако всички влакове закъснеят сумарно 10 часа на месец, ще си направя секуро!-Какво е това?-Ще си го преместя в другия крачол...Какволищенаправятдепутатит

273

глупав гербаджия

преди 13 години

Ми то и ние се срамуваме от премиера си ***...

272

292

преди 13 години

Абе то и аз се срамувам от тия, ама все пак не съм аз гарантирал за тях. По простия принцип, че като станеш гарант на някой мухляк ти му плащаш вересиите не е ли нормално и Тиквата да плати за гаранциите си? Какво беше - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ :)))) Или той ще си остане само със срама?

271

Fullrange

преди 13 години

Смешници. Това е посмешище и преди всичко СРАМ и ПОЗОР. Ако това са им приоритетите то тези дами и господа народни представители е редно незабавно да бъдат уволнени.

270

marti2008

преди 13 години

Че той Биби освен да реже ленти друго може ли?