280

БГ

преди 13 години

Поредната изцепка на Яне! Искат край на управлението на герб, защото то цели да въведе някакъв ред, който естествено ще попречи и на такива, като него! Лично мнение, не съм луд гербер, или бойковист...

279

До 280

преди 13 години

Абе ти да не си паднал от Марс, че толкова много си неосведомен за събитията през последните 20 г. За какъв Софиянски и Кадиев ми бръщолевиш, толкова ли си ударил главата при падането си от Марс, че си получил тотална амнезия. Недей да ставаш смешен като тия двамат смешници, единия се хили като наръпана краставица, а другия като гладна хиена - и двамата мошеници до мозъка на костите, а ти си взел да ми ги хвалиш. Свали си червените очила и виж света, такъв какъвто е.

278

Анонимен

преди 13 години

и кво ? Тва са всичкото *** комунисти + турци ***. Who the *** cares?

277

Анонимен

преди 13 години

Очаквам най-скорошна биткавяра срещу липса на хляб и топло.разновидност на вече състоящата се, образовани потресени хора,които осъзнават срещу метежни нискообразовани ,фанатични верващи.пак нова форма на Бойко ОБЕКТИВНИ факти - Бойко СУБЕКТИВНИ възприятия.Тъжна приказка за сегашна България.

276

Анонимен

преди 13 години

tiq 4ekidjii da vi kaja kak sabiraha podpisite?spiraha hora ot ulicata i nahalstvat.stoqt pred golemite magazini i zaribqvat babite,dqdovcite i horata.pitat te vseki eden dokato nakraq ne se podpi6e6.da *** i 4ekidjiite.3/4 ot horata ne znaqt za kakvo sa se podpisali.garanciq davam

275

Анонимен

преди 13 години

На мене бойчо ми надхвърли очакванията! Оправи пътищата, околовръстното, метрото... влизат някакви европейски пари, който при предишните бяха спряни, арестуват се престъпници и пр.! Криза има по целия свят, и не е причинена от пожарникаря! Лунатичния българин обаче никога няма да размишлява логично и рационално! Абстрахирайте се от карикатурките който ни управляват и си направете откровенна равносметка кой, какво, и как е направил за БГ, при условията в който е бил на власт... доста лабилни хора

274

суверена

преди 13 години

с новата конституция се целят лични цели,както и старата...

273

Gonzo

преди 13 години

А пък поне 3 милиона не искат да гледат тоя *** Яне по медийте всеки божи ден.

272

Георги

преди 13 години

Яне хората, които немогат да те понасят тебе със сигурност са 2 пъти повече.. Ама няма да си тръгнеш нали ?..

271

Цецко

преди 13 години

...не се притеснявай, кукловодите вече имат готов образец с нова увлекателна легенда и подготвена структура. До една година "проекта" ще стартира..

270

Анонимен

преди 13 години

Факт за мен е, че София изглеждаше най-добре по време на Софиянски. Факт е, че Софиянски вече веднъж пое България в катастрофално икономическо състояние и си свърши работата. Колко краде....няма как да знам. За Кадиев не знам къде се е чуло да е облажил, а до Орешарски всички други са като първокласници в икономиката.Ако за Бойко се е гласувало само щото е морален - този народ няма бъдеще. Около Бойко толкова много хора публично облажиха ,че сигурно и кръга около Живков би им завидял - обществени поръчки,инфраструктура на София ... абе все грозно.

269

Иванов

преди 13 години

Абе да ама ако не са Герб, кои ще са ? Дайте алтернатива. РЗС ?! - не мерси !

268

улук

преди 13 години

Типа Яне Янев честита свадба най Хубаво с тея гащички.

267

Цецко

преди 13 години

Само не разбирам защо се караме и псуваме, като политическата класа доказа, че е едно монолитно цяло. В нея текат вътрешни процеси по разпределение и преразпределение в техен интерес, а за пред навалицата са си избрали разни цветове и имена на партии.

266

Ай стига ве

преди 13 години

Кокич, не се засягай, но докога ще има такива ***-шарани като теб ?

265

ot Pernik

преди 13 години

Този ***, защо неказа на хората, че се подписват, за да свалят ГЕРБ!? Болната му психика, защо не е срещу БСП, или няма как да плюе срещу създателите си!

264

Анонимен

преди 13 години

извинявай, но Кадиев и Софиански са най - големите крадци раждала майка България след висшия съвет на БСП(БКП), а Орешарски разбира от икономика, но никога не би си мръднал пръста да направи нещо друго освен далавера! Няма алтернатива на този етап, затова подкрепа за ББ... той така беше и избран, чрез наказателен вот-никой не е очаквал нищо от него!

263

TPE3BEH

преди 13 години

Да ги проверят тези подписи, да видим колко *** гласа е изкупил Яне - куклата на конци на Алексей.

262

Анонимен

преди 13 години

samo gerb

261

dido

преди 13 години

dolu gerb-svoboda na naroda!