132

k

преди 13 години

niakoi da znae koi otgovarq za belene???

131

Анонимен

преди 13 години

"Росатом" да си признаели грешката. Такъв смях в залата не е имало. Бойко не се ли усеща, че говори за компания, чиито годишен оборот надвишава държавният ни бюджет? :))) По-скоро "Росатом" могат да кажат на Бойко да си признае грешката...

130

Анонимен

преди 13 години

Тоя нашия премиер е направо за психиатрията или в по лекия вариант да пие някакви хапчета. Изживява се като бог - такова самохвалство и самовлюбеност си е болестно състояние . Чудя се не го ли виждат това медии, интелектуалци , бизнес и т.н.

129

za 153

преди 13 години

Не! Човека сигурно го е яд, че винаги след такива преговори цената се вдига:) Примери искаш ли:)))))

128

Иван Бухов

преди 13 години

АЕЦ "Белене" да се замрази окончателно за далечна перспектива!!! Да се работи по продължаване срока за действие на двата реактора в Козлудуй и изтраждане на нов седми на мястото на 1-4, с цел да се използва инфраструктората, кадрите, енергийните връзки и много други неща!!!! Това е толкова просто за разбиране и очевадно по икономично, по изгодно, целесъобразно и т.н. Да се спре с глупавите, неизгодни и престъпни ветърни централи и дребните водни такива, които са рожба на престъпници и корумпиран

127

za 151

преди 13 години

Ти сиренето на цената от 2006г. ли го купуваш:)))))))))))

126

отчаян

преди 13 години

ББ, Дянков, Тотю, Цецо и цялата пасмина може би само без Плевнелиев и Трайков са толкова жалки, некадърни и нелепи, че ми става лошо. Изнасям се със семейството си от тази ***. Няма да издържам некадърни и крадливи политици, олигарси и ***!

125

Анонимен

преди 13 години

Ти да не си руснак, та се обиждаш толкова? Затова, че се опитва да свали цената ли те е яд? Май за такива като тебе трябва да се построи Белене, ама едно друго, за червени тиквеници.

124

Леле

преди 13 години

Бойко е пич:) Почне ли преговори ефекта винаги е обратен:) Преговаря за газта и тя се вдигна, тока щеше да пада, и той се вдигна:) Бе дойде ли време за преговори, занчи ще вдигаме цената:) Все пак комисионни требват:) Цветелинка ще банкира по сделката:))))))))

123

Анонимен

преди 13 години

Щом са казали 4 млрд. преди четири години, значи цената сега трябва да е същата или дори по-малка. Технологиите оттогава трябва да са поевтинели, какви са тия индексации...

122

za 140

преди 13 години

Хихихи! Още едно българско първеню, дето по цял ден рие в обора или подводницата в ресторанта, пие "чуждестранска" бира и плюе всичко българско!:)))))))

121

Анонимен

преди 13 години

Диригент Борисов ,дирижира българския народ, както той си иска.

120

Това е истината

преди 13 години

Бойко, не смее да одобри провеждането на референдума против член. на Турция в ЕС. Не смее да изпрати протестна нота до сръбската държава за гафа в събота на границата! Не смее да осъди оскверняването на български военни гробове в Македония! Той нищо не СМЕЕ. Но пък на главите на добрите русначета гледа да компенсира държавническото си малодушие. Като заговори за тях, си изплаква цялата горчилка. Казал е народът, че към най-близките си най-лош и невъздържан. Но докога ще търпят това от Русия!!!?

119

Анонимен

преди 13 години

А руснакът все едно ще го направи това. Особено при положение, че ако каже такова нещо за тройната коалиция, ще излезе, че е корумпиран. Оттам пътят до панделата е доста кратък. Това никога няма да стане.С други думи, Боката прехвърли топката. Изми си ръцете с елементарен ход, като поиска невъзможното от другата страна. Не шах с пешка, а направо разпилява шахматните фигури с ритник. Да, Боко има топките да се държи дръзко и нагло, но наглостта е също присъща и на глупците.

118

Анонимен

преди 13 години

Ако не беше ББ, БСП+ДПС+НДСВ щяха да ни загробят с АЕЦ Белене. Внуците ни щяха да изплащат на руснаците АЕЦ-а.

117

шефът на света

преди 13 години

Както каза шефът на света, Обамата, ако няма достатъчно ирански, египетски и иракски газ, "ще пълним "Набуко" с руски газ." Честито газова независимост!

116

za 137

преди 13 години

Мисля, че два мандата няма да са:) Като Живков ще изкара поне 10 мандата:)

115

БайКолю

преди 13 години

За гербавия привърженик граници няма! Нито в технологиите, нито във вярата във Вожда и Партията, и най вече в простотията! Както го е казал Айнщайн преди време, две неща са безкрайни, Вселената и човешката глупост, но за първото науката все още спори....Та...къде, аджеба са тези термоядерени централи в строеж?!?!?!?!

114

za 128

преди 13 години

Бе какъв Стамболов бре! Онзи може само да му диша праха:) Този въведе ново летоброене и откри Сомалийския залив:)))))))))))

113

Анонимен

преди 13 години

Да го духат руснаците. Нищо не им дължим, даже напротив. Русия трябва да ни обезщети за 45 години съветска окупация.