20

защо не са ползвали

преди 13 години

Защо родителите на Дянков не са ползвали контрацептиви?

19

гнус ме е

преди 13 години

Този ме е гнус да го коментирам!

18

щерю

преди 13 години

абе номера е да гепиш некви пари и да ги завъртиш по някакъв начин. Аз преди години на 2 пъти успях и то доста успешно, ама сега съм доста зле, надявам се следващото ми начинание да успее!

17

Studio X

преди 13 години

Много АНОНИМНИ мозъци с по една гънка,тука,като блистерче аспирин.Радвайте се на живота защото е кратък.

16

%

преди 13 години

Фашизоидно червено ***,марш при ***...........

15

ГЕЙБ

преди 13 години

Пълен ДРОБ - ГРОБ (ГЕРБ)

14

Измамен избирател

преди 13 години

Aх кога ще дойдат нови избори да ти върна жеста, гдето аз гласувах за вас а накрая си загубих работата. Толкова много обещавахте и аз простия се подведох,на Царя на лъжите не се подведох ама на вашите как можах,как..!!!

13

Анонимен

преди 13 години

Мони, хайде бягай да си играйкаш в Америка на прогнози. От 13 месеца повтаряш като папагал, че излизаме от кризата и всичко се подобрява. Ами той Лещански познава повече от теб бе Мончо. Откъде те довлякоха един господ знае, обаче си супер аматьорче.

12

Браво Дянков

преди 13 години

Истински екшън се разигра днес в цялата страна при откриването на магазините на немската верига Лидл", а възрастна жена дори е пострадала в блъсканицата пред новия хипермаркет в Сливен. Веригата стъпи на българския пазар с едновременно откриване на 14 мегамагазина в цялата страна, като 4 от тях са в столицата.С крясъци, викове, скубане на коси и хапливи забележки премина нахлуването в почти всичките нови обекти, съобщи БГНЕС. Възрастни дами крещяха от притисканите в тях колички, докато по-млади господа им обясняваха, че мястото не е подходящо за пенсионери. Трети се оплакваха, че закъснявали за работа и трябвало да влизат с предимство.В София кметът Йорданка Фандъкова поиска засилено полицейско присъствие и пред 4-те магазина. Изключителни усилия обаче костваше на охранителите на търговския обект на бул. Сливница" да осигурят реда, тъй като веднага след официалното откриване в 8.00 часа граждани започнаха да се блъскат с количките си за пазаруване на входа.Близо 2000 души окупираха синьо-жълтата постройка на булевард Трети март" в Монтана още в тъмни зори. Към 8 часа кметът на града Златко Живков преряза лентата и тълпата нахлу вътре. Въпреки голямата блъсканица там откриването мина без инциденти. За това заслуга имаха яките ръце на полицейските служители, които успяха да направят два кордона - за влизане и за излизане от магазина.Олио и банани се оказаха най-търсените стоки - пред щандовете настана истинско стълпотворение. Бутилката слънчогледово масло се харчеше по 1,49 лв., а килограм банани - по 0,69 лв. Заради големия интерес за олиото спуснаха таван от 5 бутилки, а за южните плодове - от 3 кг. Бързо се изпразниха и щандовете с шоколадите, при които 100-грамовите блокчета се продаваха по 45 ст. Интерес предизвика и натуралният сок от портокал, литър от който струваше 88 ст.В новите магазини няма да се предлагат найлонови торби.Още по-екстремна беше обстановката в Стара Загора. От ранни зори солидна тълпа обгради входа на новия хипермаркет в града на липите и започна да напира. Уплашени, домакините претупаха водосвета и без да дочакат кмета на града проф. Светлин Танчев, прерязаха набързо лентата. Насъбралото се множество атакува мощно и само по чудо не потроши витрините. Вътрешната охрана не можа да се справи и се наложи намесата на полицията, която на няколко пъти затвори принудително входа за клиенти.В Сливен възрастна жена е пострадала при откриването на магазина. Тя е приета в спешното отделение на МБАЛ Д-р Иван Селимински" с притисната ръка, съобщи агенция Фокус", позовавайки се на източник от болницата. Направена й е рентгенова снимка, която ще покаже степента на увреждане. Лекарите от отделението очакват до края на деня да има и други подобни случаи.

11

Росен

преди 13 години

"2011-а ще е по-добра за икономиката, обеща Дянков"- а за хората дали ще е по-добра ?

10

индже войвода

преди 13 години

тоя някой *** ли го вече ???

9

Анонимен

преди 13 години

тоя да си вземе таксата електромер и да си я завре където слънцето не огряваи да престане да се прави на умен, писна ми да го слушам как заеква, докато мисли, само докато се самохвали не заеква....

8

anonimen

преди 13 години

to dnes se vidq kvo prestavlqva naroda ni vmesto da se izsipqt pred parlamenta te se izsipaxa i po4naxa da se biqt za evtini stoki v xipermarkitite,samo molove i xipermarkite im otvarqite,i im puskaite banan4eta za 69 stotinki i gledaite seir ama koga e za da se opravi bade6teto im i tova na decata im nikakvi gi nqma skrili sa se v mi6i dupki i zatova 6te gi lajat takiva kato tozi na snimkata

7

Тялото

преди 13 години

Ще сме по-добре ако ти изчезнеш някъде по пътя.Износа е по-голям защото е фиктивен и никой не иска да плаща ДДС.

6

анонимен

преди 13 години

клоун

5

слънце

преди 13 години

Това, ДОБРОТО от къде ще дойде - от новопостроените предприятия и заводи ли

4

anonimen

преди 13 години

Dqnkov toi naroda lesno se laje 6tom takiva prostaci kato vas go lajat ,zna4i sme mnogo zle,6tom pozvolqvame tova

3

Смях

преди 13 години

Този на снимката е изкарал бързи курсове по ЛЪЖА И ИЗМАМА при най добрите от ФАКУЛТЕТО !

2

Анонимен

преди 13 години

Вярва ви някой вече.

1

Анонимен

преди 13 години

Дянкоф е джелезен, бе!