111

Защо

преди 13 години

Защо да плащаме такса електромер, след като той е добственост на ЕРП-тата?

110

без име

преди 13 години

Е ТОВА Е ТО ,,,,,ТЕ НЕ СЪЗДАДАТ РАБОТНИ МЕСТА ,ДА РАБОТЯТ ХОРАТА А СЕ ЧУДЯТ КАКВИ ,,,ТАКСИ ДА НАБУЧАТ,,,ВСИЧКИТЕ НА ОПАКИ ,,НИЕ ПАК НА ТЕРСЕНЕ,,,Е ТУЙ СЕ КАЗВА ДЪРЖАВА,,,,,НАПРЕД СМЕЛО И УТРЕ ВИЖ САМАТА ДЪРЖАВА СПУКАЛА ГУМА,,

109

Анонимен

преди 13 години

на ЕРЕПЕТАтА в Дуп...таБезбожнициииииииииии

108

Анонимен

преди 13 години

Купувачът ще плаща за това, че му мерят стоката - очевидно незаконно.

107

Анонимен

преди 13 години

Това се явява някакъч ЧАСТЕН ДАНЪК , което е пълно беззаконие

106

нав

преди 13 години

Предлагам:- такса ходене по малка и по голяма нужда- такса въздух- такса полово сношение- такса вредни газове, вкл. физиологичнии т.н. по преценка на финасовия министър.ГЕНОЦИД!!! ТОВА ПРАВЯТ С НАС ДАМИ И ГОСПОДА!

105

Бойко

преди 13 години

Ми той Бойко Би го каза още миналата година че ще слагат такса електромер.И не си мислете че парите отиват в ЧЕС,ЕОН и тн.Парите отиват за ТОПЛОФИКАЦИЯ ,защото масово хората се отказават от услигите и.Щом се отоплявате на ток ,ще ви сложим такса и точка.

104

Иванов

преди 13 години

Знам, че от догодина от юни ще плащаме такса въздух . Не може така да си дишаме безразборно....СИ Банк трябва да има приходи !

103

Анонимен

преди 13 години

баф мааму, пак се намери гербераст ДА ОБВИНИ КОМУНИСТИТЕ В ПРОСТОТИИТЕ БОЙКОВИБЕ ТИ 101 ЛУД ЛИ СИ БОКО ТИКВАТА ДИГА ЦЕНАТА, какви комунисти те гонятако тиквата е комунист - ясно, герберастите дораснаха до тая истина

102

Анонимен

преди 13 години

КЪДЕ СА ПЛАТЕНИТЕ ГЕРБЕРАСТИ ДА НАПИШАТ `давай, герб`, `само така, герб`, `дръж така, бойко`ПАК ЛИ ЩЕ МИ ОБЯСНЯВАТ, ЧЕ САМО ЧЕРВЕНИТЕ СА ПРОТИВ БЕЗУМИЯТА НА ГЕРБЕРАСТИТЕ

101

rumen

преди 13 години

Приятели,Проблемите са кристално ясни- Вече 21 години чакаме Парламента, Правителството и Президента, чрез бюджета, да започнат да спазват "Харта за правата на човека", залегнала в Конституцията и Лисабонската стратегия: Член 25 от Хартата: - Всеки има правото на жизнен стандарт, който да осъществява на него и семейството му здраве и благополучие, включително прехрана, дрехи, жилище, медицинско обслужване и необходимите социални услуги, както и правото на сигурност в случай на безработица, болест, инвалидност или овдовяване, при старост, както и при други по-нататъшни загуби на средствата за издръжка, по независещи от него обстоятелства. - Майките и децата имат право на особена социална помощ и подкрепа." Какви са минималните изисквания:- "Жизненият минимум" е 211лв. За умъртвяване чрез глад - физически геноцид!- "Социалния минимум" е 634лв. За социален геноцид!!- "Издръжката на едно дете" е 370лв. При по-малко се извършва Национален геноцид децата възпроизвеждат нацията...!!!- Минималната издръжка на четиричленно семейство, е 2008лв., а средната заплата е само 640лв...Или:- При средна заплата, семейния доход е 1280 лева или по 320 лв., което е по-малко дори от издръжката за едно дете...- 70% от работещите (2.0 мил.) и техните деца са Социални аутсайдери, което прави около 1.4 милиона- Към тази цифра трябва да прибавим и 90% от пенсионерите - около 1.6 мил.Истината:- 6.5 милиона от българското население са Социални аутсайдери. - Да не забравяме и около 1.0 милиона, живеещи с доходи под Границата на глада от 211лв. (границата на убиване чрез глад, както в концлагерите) или общо 7.5 милиона, а всичко това е: - Грубо потъпкване на Хартата за правата на човека!Извод:- В България живеят Нормално около 0.3-0.4 милиона души - Помните ли кой написа - НАРОДЕ...????, а неговия съратник добави Кой те в таз робска люлка люлее?А ехото отговаря От 21 години Комунистите в Парламент, Правителство и Президент

100

Анонимен

преди 13 години

От месец юли 2012 година ще има такса входна врата!

99

rumen

преди 13 години

Таксуващ,- Забрави най-доходната такса ...:- Такса "горивомер" на леките коли...

98

Dan

преди 13 години

Е то по тази логика утре могат и от "Била", "Метро", "Кауфланд" и кварталния магазин да ни сложат такса ,"чанта" в магазина 5% от стойноста на покупката, от В и К такса "муфа" 5% от стойноста на фактурата за месеца, такситата да сложат такса "глоба" 5% от стойността на услугата...и т.н и т.н...е как ще стане?

97

Анонимен

преди 13 години

айде, хаирлия да е, поредната герберастка простотия, заради която всички ще трябва да плащамеа пък комисионните са за когооооооясно в коя банка отиватаман от герберасти

96

Анонимен

преди 13 години

Да излезе Боко сега и да каже: Аз съм я платил тази такса...

95

Таксуващ

преди 13 години

Предлагам следните таксички да бъдат въведени час по-скоро:такса дъжд,такса киселинен дъжд,такса градушка,такса сняг,такса слънце,такса ходене пеш,такса велосипед,такса излет,такса ваканция.Aко все още можем да дишаме и след тях да се въведат незабавно:такса общуване,такса сън,пазарувате-такса касов апарат,гледате телевизия-такса гледане на телевизия!.Да не забравите да намалите и заплатите антикризисно!GFY!

94

Тони

преди 13 години

Защо не ни сложите в тоалетните и водомери да пикаем през тях и да плащаме пак такса а накрая на годината и наемче че сме ги ползвали.Жалки *** чудите се вече и това което остава от заплатите и него да вземете.

93

ови

преди 13 години

Мисля си, че ако някое наше дружество , работещо в чужбина, си позволеше подобен произваол, при подобна новина , щяха да ни изхвърлят за 24 часа. А ние тук ще се спукаме да се оплакваме и ругаеме из форумите и ще си плащаме, защото какво беше казал поетът' Не народ, а ***".

92

Анонимен

преди 13 години

A kakvo pravim s elektromerite, koito se otchitat avtomatichno i distancionno - pri tiah kakav e razhoda?Balagari tapi, shte vi machka vseki shtoto ste tapi bokluci. Ako ste bili hora ili ste iskali da stanete hora da biahte zaklali 20-tina deputata 1997 godina, seka nikoi niamashe da smee kopche da vi kaje - Francia gledaite - zklaha kralia si i stanaha hora.Malak biah '97 i me e iad che ne sam bil s naroda, da mu dam niakoi idei.