320

Анонимен

преди 13 години

Продажба на оборудване противотежест FENDT 924-936 2xRadgewichtЦена - 2414 евро - актуална оферта

319

до 306

преди 13 години

до 306 :Чета ,чета и вече ми писна да те чета,само глупости пишеш.Аве п**ко,щом японците са ги купували значи са имали полза,аре стига си нервил форума вече!!!!!!!!!!

318

Димитър Симеонов

преди 13 години

Нещо става с Бойко Борисов. Пиярите му го съветват меко казано глуповато. Той се изхвърля в медийното пространство неконтролирано и с това си поведение отблъсква и симпатизантите си.Цветанов е смел, много честен мъж. Бойко Борисов е уплашен и ще го провали! Жалко ако му завижда на успеха!

317

1

преди 13 години

Докато ни щтракаме с пръстчетата, те там крадът с шепи; форумчетата са за това- да нищим проблемите си.... писменно, а пиарчетата са за това- да ни измислят темите всеки ден.

316

Распутин

преди 13 години

До 310За сведение и не лъжи - 1970 г. продавахме електро и мотокари във Сингапур за 2000 щ.долара бройката. Информация от първа ръка!

315

ПСК

преди 13 години

Хайде, щом и братушките от САЩ подкараха БСП-то, работатат е ясна.Скоро трябва да се кове ковчег на тая партийка-старушка.

314

Анонимен

преди 13 години

Ами той Бойко и без това си сменя мнението всеки ден, това е вече ясно на цяла България, май само той не го е разбрал. Сега остава само да започне да слуша какво говорят хората. А дали някой е излязъл от ареста, това какво значение има? Осъден ли е? Доказателства за някаква вина представени ли са? (изказвазнията в медиите не са доказателства, ама то това го пише по законите, а тях Бойко не ги чете)

313

Елена

преди 13 години

Прави ми впечатление това, че Герб с некадърността си ще докара отново на власт тези, от които народа се беше отвратил на времето, и то на бял кон. От цялото това разнообразие на крадци, обирджии и наглеци във върхушката народа започва да отсява по- малкото зло.

312

Анонимен

преди 13 години

така е , ние българите сме глупави , мързеливи ,н можем нищо давършим ,а пък преди 1990 години сме били още по - глупави и неграмотни . не сме можели да смятаме , колците и домата наедно ядяхме. добре че ти не си българин и не се отъждествяваш с нас , глупавите. сус бе керата , ти да си чувал че който не се уважава , никой не го уважава . че като плюеш миналото и то неоснователно , плюеш и себе си , и децата си . ти се срамувай , аз се гордея с братята си българи , преди и сега , и в бъдеще .

311

Анонимен

преди 13 години

Абе *** ,Ти сам си противоречиш бе !Като в завода в Пловдив са работили 1200 души , а в Япония 1 оператор , металът от Пловдив щеше да е 1200 пъти по-скъп от японския бе *** !!!Защо тогава японците да го купуват от България и то под формата на кари , вместо да си го купят от Япония ?!Събрат партиец е татко ти !

310

Анонимен

преди 13 години

ББ е прав. който е мафиот не го пускат в САЩ. Забрана за влизане в САЩ имат още Майкъл Чорни, Васил Божков - Черепа, Ковачки...Естествено "лошия, човешки материял? е влюбен в гореизброените мутробизнесмени, но всеки от акъла си страда.

309

Анонимен

преди 13 години

313повтарям за енти път, щот от герберащини ми писнацена тон желязо (абсолютен максимум за 40 години) 1500 долара на тонцена тон олово (абсолютен максимум за 40 години) 4000 долара на тонбългарски електрокар с товароподемност един тон - маса на машината два тона.цена, на която се продава с отстъпка - между 10 хиляди и 11 хиляди долара....ай ся ми обяснете тия ваши безумия...ПОВТАРЯМ, АКО ЦЕЛИЯ ЕЛЕКТРОКАР БЕ САМО КЮЛЧЕ ОЛОВО ПАК НЕ ВИ СЕ ВЪРЗВАТ ЛЪЖИТЕ, ИЗКАРВАТЕ ЯПОНЦИТЕ ТИКВИ

308

човек

преди 13 години

за любителите на виното , малко статистика . тук - farmer.bg/news_view.php?id=46

307

учуден

преди 13 години

По голям цирк не можаха ли да измислят?То не бяха октоподи,килари,леяри,стругари,фрезистии тем подобми дето ги пускат след като ги арестуват!А Народеца *** мухите и стои гладен.Кога ще проведат акцията "Нахрани Народа" и по малко циркове.

306

Do 301

преди 13 години

Късно зацепиха събратята ти съпартийци, за метала тъпчо, та започнаха да правят плочите железобетонни, а на оня дето мисли, че в Япония плащат за метала по-евтино, какво да му кажа, в завода в Пловдив работеха 1200 души - ръчен труд, Японците в завода си нямаха нито един човек, само оператор на линията !!

305

user

преди 13 години

Като гледам какъв *** е посланика на САЩ в България ... Той е като MR.BEEN и се снима в комедийни сериали :)Той както и ББ явно иска да се показва по телевизията, да присъства на откривания и да се усмихва като ***. Много си приличат двамцата и явно спинкат в една стая на 4-ти километър.

304

Nasko

преди 13 години

Българин съм, не ГЕРБ-ер, или БСП/БКП - гнида , като теб!Чети внимателнооо, ЖЕЛЯЗОООО, оловна ти е тиквата!!

303

Анонимен

преди 13 години

и последно за електрокарите, щот ми писна от безмозъчна антикомунистическа пропаганда...НАЙ ЕФТИНИЯ МОТОКАР, КОЙТО МОЖЕ ДА СЕ НАМЕРИ НА ПАЗАРА Е ОКОЛО ЕДИНАДЕСЕТ ХИЛЯДИ ДОЛАРА. ЦЕНАТА Е ПРИБЛИЗИТЕЛНО СЪЩАТА ОТ 40 ГОДИНИ НЯКЪДЕ....ЕДИН ТОН ОЛОВО МАКСИМАЛНАТА МУ ЦЕНА, КОЯТО Е СТИГАЛА НА БОРСИТЕ ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОДИНИ Е НЯКЪДЕ 4000 долараКОЛКО ТОНА ТРЯБВА ДА ТЕЖИ ЕДИН ЕЛЕКТРОКАР, И ТО АКО Е НАПРАВЕН САМО ОТ ОЛОВО, ЗА ДА СЕ ПРОДАВА ЗА ПРИМЕРНО 11000 долара????ей, безмозъчни герберасти...

302

Анонимен

преди 13 години

В изказването на премиера се визираше ПОСТРОЕНОТО...- факт- заводи, жилищни сгради, пътища и т.н. Нима Вашето училище не е построено тогава? Ами болницата в квартала Ви? Стига сте търсили под вола теле.

301

учуден

преди 13 години

Интересно спали ли са хамериканците като са му я дали?Чувал съм ,че току така визи не дават!И защо му е трябвала виза се чудя още?Някой знае ли дали и руснаците са отнели тяхната виза,убеден съм,че има и за северна корея и за китай..........