228

Анонимен

преди 13 години

Малкият Гошко : Тате, пак ли ще ям само филия с маргарин ?Баща му : Трай, бе Гошко виж чичко ти Бойко как хубаво говори от телевизора.

227

Смях

преди 13 години

Чудя се да те съжалявам или да се смея ????Знам че ГЕРБерите са минали ПОЛИТИКО-МИЛИЦИОНЕРСКА подготовка но толкова жалки не си ви представях ! Ако пишеш щот си *** и никой не ти обръща внимание ПРОСТЕНО ти е ЧАДО но ако пишеш щот ти плащат мястото ти не е тук !

226

Анонимен

преди 13 години

Пионерската шпиц команда на ГЕРБ пак се е активирала. Всяка вечер, когато има милиционер по телевизията и получават мейл да се включат по форумите. Пак са налазили форума глистите.

225

INFO

преди 13 години

САЩ са отнели визата на Румен Петков, съобщиха дипломатически източници снощи, пише вестник 24 часа. Бившият вътрешен министър е бил уведомен от US посолството следобед, че вече не може да влиза в Америка. "Не мога да коментирам такова нещо. Преди месец и нещо бях в САЩ", бяха единствените думи на депутата от БСП пред "24 часа". Посланик Джеймс Уорлик отказа да коментира консулски въпроси. Не е ясна причината за отнемането. Неофициално дипломатическите ни източници обясниха, че се прави заради започнали процедури в България. Вероятно става дума за поисканото отнемане на депутатския имунитет на Румен Петков, за което настоя Волен Сидеров. Вчера в писмо до главния прокурор Борис Велчев лидерът на Атака посочи своите аргументи.Срещата на Румен Петков с Братя Галеви на басейна Спартак през декември 2006 г. отново стана актуална след изявление на 19 ноември т.г. на директора на Агенция Митници Ваньо Танов. Бившият шеф на антимафиотите обяви, че там е договорено преразпределение на наркопазара между Златко Баретата и Братя Галеви. Тази среща, която е била с посредничеството на Алексей Петров като съветник в ДАНС, струваше поста на вътрешен министър на Петков. Той подаде оставка през април 2008 г. Процедурата за отнемане на визи е нормативно уредена в САЩ с президентски указ от 2004 г. До този момент официално в България не е било оповестено отнемане на щатска виза, както и отказ такава да бъде дадена на определени хора.Шеф на ДОИ уволнен след срещата Петков - ГалевиШефът на Дирекцията за оперативно издирване (ДОИ) Огнян Атанасов е бил отстранен от длъжност заради скандалната среща на бившия вътрешен министър Румен Петков с Братята Галеви, съобщиха информирани източници. Според тях, отивайки към басейна Спартак, Румен Петков не е и подозирал, че Ангел Христов и Пламен Галев са обект на ДОИ и точно това ще стане причина срещата му с дупнишките босове да стане по-късно обществено достояние. Служителите, които са били ангажирани да проследяват т. нар. Братя, веднага след това са докладвали на началника си Огнян Атанасов, че Галеви са отишли в ресторанта до басейна Спартак и са се срещнали с Алексей, като към тях се е присъединил и Петков.Самият Атанасов бил силно смутен от присъствието на министъра на подобна среща и се чудел какво да предприеме. Докато се бавел в продължение на няколко дни с решението дали да докладва на Румен Петков или не, негов подчинен го прескочил услужливо и съобщил на вътрешния министър за ситуацията. Петков бил разгневен, че шефът на ДОИ не му съобщил за присъствието на хората си в района на басейна Спартак и решил да го отстрани. Това се случва точно месец след скандалната среща. Вътрешният министър води разговора с Алексей Петров и с Братя Галеви на 9 декември, а отстраняването на Атанасов е обявено от МВР в средата на януари.

224

Dan

преди 13 години

......добре господин Станишев, щом така искате, сигурно имате голям афинитет към парламента и респективно към председателствуващият...,но това Вашето няма да е изнасилване, то кучето от салама не бяга...е за пред медийте може би искате да сте "жертва", но това е за пред чуждата преса може би защото тук В България всички Ви знаем какъв сте, хитрушкоооо!

223

Цецка Цачева

преди 13 години

имаш го, ама изкуствения си е само за мене

222

Анонимен

преди 13 години

Ама аз не съм комунист и не съм бил, а пък Борисов, Цецка, Божидар са комунисти. Или сега ще кажем, че има лоши и добри комунисти? Защо в момента има 5-*** областни управители агенти на ДС? Защото Борисов е комунист или... Не мога да разбера. Има ли бивш комунист? Или бивш убиец? за герберите има... явно

221

Анонимен

преди 13 години

Обеща и да събори барбекюто на Доган, ама на. 17 месеца минаха и нищо. Ако за едно мижаво барбекю не стигат 17 месеца, то какво остава за цялата къща на някой митничат милионер, или за цяла *** махала?!Затова - ИЗГОНИ ГЕРБ !!!Спаси БЪЛГАРИЯ !!!

220

до264

преди 13 години

СБЪРКАЛ СИ АДРЕСА,ПИЧ,ОБЪРНИ СЕ КЪМ ЯНЕ........

219

zhka

преди 13 години

"абе на това правителство народа май му е в тежест..." - ***, чудесна си - ясно, кратко, точно!!!

218

bg

преди 13 години

ПЛАТЕНО КОМУНИСТИЧЕСКО /ГЕРБ/ ***.ЖАЛКО ЧЕ ТЕ ИМА.ЗАМЪРСЯВАШ ЧОВЕШКИЯ ВИД.

217

Анонимен

преди 13 години

Дразни ли те истината? Ако искаш да направим както Тодор Живков е направил - да се наемат историци, които да напишат нова ХУБАВА биография на Бойко Борисов. Например да се каже че е бил десидент, или нещо такова преди 10-ти, а след това е бил един честен трудоблюбив бизнесмен в сферата на производстото, и тези лица Пашата, Петров, хората от *** никога не ги е виждал. Ако може и да се изтрие ,че е бил доверено лице на Царя също няма да е лошо, я и това с Тодор Живков да се заличи завинаги..

216

Анонимен

преди 13 години

Забраната за пушене беше отменена след предложение на Емил Димитров от ГЕРБ. Той е собственик на най-голямта фирма за дистрибуция на цигари "Симеон 2" Безсрамнна герберщина. Крадат и се правят на умрели лисици.76523

215

Анонимен

преди 13 години

Ако ГЕРБ намалят разходите си за реклама, PR и платени драскачи по форумите, които да слагат плюсчета на собствените си тъпни и минусчета на истински смислените и аргументирани постове, неудобни обаче за Главната тиква, мисля си че биха се намерили пари и за Здравеопазнане и за Образование.Ама мутро-милиционери и образование, май нещо не се връзва много ...

214

Dan

преди 13 години

Добре , аз не одобрявам чиенето в гърдите, но другото, не е изолиран случай в България така както го описваш е по цял свят, така е било и така ще ъде, а ко е по-малкото зло според теб?

213

Анонимен

преди 13 години

В страната на глупците и полуумният е цар...

212

Анонимен

преди 13 години

Да живее Бойко Тиквата - идолът на импотентните мазохисти и на фризьорките от Обеля.

211

Анонимен

преди 13 години

нискобюджетно порно със сух край

210

Смях

преди 13 години

България няма оправия ! Въпроса е кое е по малкото зло...Фактите говорят във момента Българите са на ръба на оцеляването.. Цените хвърчат а доходите намаляват... Богатите стават все по богати ! И на фона на всичко това МУТРАТАПРЕМИЕР се бие във гърдите.. За какво го избрахме за ДВЕ години управление да си мечтаем за АЛБАНСКИЯ стандарт на живот ли.... Или за да направим една МУТРЕСА втората по богатство във България ! Ситуацията вече е брутална малкия и среден бизнес изнемогва за разлика от бившите и настоящи МУТРИ.Няма изход от ситуацията докато мишката която никога не е била истинска мутра е ПРЕМИЕР ! Дори БАНДИТИТЕ ИМАТ ПО ГОЛЯМ МОРАЛ ОТ ТИКВАТА !!!

209

Анонимен

преди 13 години

Ама къде е Батко, нема го у телевизоро, кой сега че се кара на Станишев ?