181

политически гей-пара

преди 13 години

На снимката виждате поредния политически гей-парад!

180

Пич

преди 13 години

"Герб и ДПС ще се сдушат запомни народе и тогава да вида герберите във форума какво ще пишат "Да бе, знаем, знаем - ГЕРБ ЩЕ се сдушат с ДПС, ГЕРБ ЩЕ фалират държавата и т.н. Само дето това "ЩЕ" нещо си виси във въздуха и нищо подобно не се случва. Аз знам, че червените активисти много им се иска всичко да се провали, да фалира държавата и т.н., това всички го знаем, скъпи червени ***.

179

Дени

преди 13 години

Как може да се твърди обратното и да се заблужава народа. С нищо не са преборили ,всекидневно хората са ограбвани , всекидневно се отнемат автомобили и се обират жилища . Била виновна кризата,били виновни предишните . Ами да ,наслушахме се на оправдания само. Къде са осъдените от БСП ,от ДПС ,къде са тези прословути скрити договори. Докато не видя поне един от тях в затвора няма да повярвам на празните им приказки ,които пълнят всеки ден медиите . А данък барака е просто върхът на идиотщината.

178

да

преди 13 години

ама те и сега вестниците на Кръстева и Пеевски само хвалят правителството и плюят по тези които са някаква опозиция , е сигурно ще го направят явно - е те тогава цецо няма да събере и 20 % за президент и то ще са тези 20 % кд ОМИ дуф ие ф,хдкрпр,дй

177

докато не подадеш ос

преди 13 години

Цветанов обеща още безсмислени акции с атрактивно-инфатилни имена, надявайки се, че ние ще забравим за шестте луксозни имота. Цецо, не се надявай, ние няма да забравим да ти напомняме за шестте луксозни имота, докато не подадеш оставка, или пожарникаря не те отсвири!

176

Анонимен

преди 13 години

друго си беше по тошово време, идеи и дръзновение

175

името на организиран

преди 13 години

От името на организираната престъпност, МВР шефът заяви: Определено се справяме!

174

истината

преди 13 години

Има само истина една и тя е ГЕРБ.ГЕРБ,ГЕРБ,ГЕРБ,ГЕРБ.ДОСТАВЯ МИ ВЪРХОВНО УДОВОЛСТВИЕ ДА ВИ КАЗВАМ ИСТИНАТА-на Вас ***,депесари,и тем подобни...

173

anonimen

преди 13 години

това е полицеиска дьрха ва.до кога 6а ги тьрпим.

172

Адаша

преди 13 години

Е що сте се хабили да пишете статия, като снимката казва всичко, че и повече?! А статистика да си я заврът.....! Особено тия 2% при грабежите. Това може да е плод на статист. грешка, но истината е че хората вече не се оплакват като станат жертви, защото знаят че няма смисъл!!! Спаднали са оплакванията, а не престъпността. Това е положението. *** фалшивото, бездарно и безидейно управление!!!!!!!!

171

Анонимен

преди 13 години

като гледате управляващите и партия ГЕРБ можете да си представите колко са калпави останалите партийки

170

Нели

преди 13 години

Герб и ДПС ще се сдушат запомни народе и тогава да вида герберите във форума какво ще пишат

169

Анонимен

преди 13 години

Като се замисля има логика в твойте съждения ,защото съвсем скоро бях за две седмици по работа в Австрия и ми направи впечатление ,че там хората масово пътуват до Швейцария да си обръщат евра в франкове ,явно найстина ни чака нещо.

168

Анонимен

преди 13 години

кажете пак за апартаментите на Цветанов, че забравих

167

свърши се

преди 13 години

Тия управляващи вече изтрещяха - гледай ги как сами се смеят на глупотевините си. Е сега каквото още може ще смотаян и ще оставят бюджета като обран бостан.Все повече ще се бави изплащане на бюджегти заплати и пенсии , а след някой месец , може и да няма ако не се намери някой да даде кредит на държавата.Ама нищо вместо хляб ще ядем магистрали , дето ги строят приятелските фирми , нали господин премиер и вицепремиер.

166

Анонимен

преди 13 години

е па справя се шиестака, как да не се справя, скоро сигурно ще докара до 20 апартаментите....ко му пука за някаква си престъпност, иихееей, важното е комисионните да текат

165

Дени

преди 13 години

Абсолютно точен коментар. Пожелавам на всички вас да не ви се налага да потърсите съдействие на полицията , да не станете обект на кражби ,защото няма ,просто няма кой да ви помогне. Всичко е вятър и мъгла .Не знам защо получават заплати и за какво всъщност дремят на бюрата .Безкрайно съм възмутена и никога повече тези хора няма да получат нито уважение ,нито подкрепа от мен и моето смейство ,вкл. и близките ми. А най-лошото е ,че и по-голяма част от обществото е на това мнение. Как може да се

164

Пич

преди 13 години

"Трябва да си абсолютен *** за да не виждаш, че както зле е сега, никога не е било ! Жан Виденов ще ни се струва като приказка само след някой месец. "Е колко е зле сега ? На теб специално какво ти е зле, на купони ли си, инфлация ли има, банките ли фалират ? Ти колко трябва да си сляп, че да не виждаш какво се случва в Гърция, Ирландия, Испания ? Аз знам,ч е най-лесно е да се мрънка, ама бъдете малко реалисти.

163

uzo

преди 13 години

ВСИЧКИ СА НЕВИННИ,НАС 20-ГОДИНИ НИ СЕ Е ПРИВИЖДАЛО ЧЕ НИ КРАДАТ,ТЕ ТЕЗИ МИЛИОНИ И КЪЩИ ГИ ИМАТ ПО НАСЛЕДСТВО ОТ БАБА СИ И ДЯДО СИ.А ЗАВОДИТЕ И ГОРИТЕ ОТ ЧИЧО СИ,ОСТАВЕТЕ ГИ НАМИРА ЧЕ СЕГА ПЛАЩАТ НА СЪДИИТЕ И ТЕ ЗАПОЧНАХА ДА СИ СТРОЯТ ПАЛАТИ И КЪЩИ В ГЪРЦИЯ И ДРУГИ АТРАКТИВНИ СТРАНИ ЗА НАШИТЕ БОГАТАШИ,СЪДИИ ,ПРОКУРОРИ И СЛЕДОВАТЕЛИ.ЗАЩОТО НАЛИ ЗНАЕТЕ НАВЪРЗАНИ СА КАТО СВИНСКИ ЧЕРВА.СЕЩАЙТЕ СЕ ЗА КРАСЬО ЧЕРНИЯ И НЕ ПИТАЙТЕ ОЩЕ КОЛКО ИМА КАТО НЕГО.А И ТЕ ХОДЯТ НА КОНФЕРЕНЦИИ,ТАМ КАКВО ПРАВЯТ А?

162

Анонимен

преди 13 години

Ей Ежко Бежко беж да те няма :))))