67

Анонимен

преди 13 години

Калин днес е Бай Колю. Опсссс, не Калин бе, Гражданин на ЕРБ беше. Или КУКУ??? Взех да се обърквам и аз вече като Другаря Петков:))

66

Анонимен

преди 13 години

Когато червеният съд не само не осъжда виновните, а дори ги оневинява, няма нищо лошо в това, че министърът ги назовава. Което е излишно защото непредубедените хора отлично знаят кои са престъпниците.

65

Анонимен

преди 13 години

"Винаги давам два примера. Единият е с групата на Митьо Очите 17 арестувани, 17 в затвора. Другият е с Будимир Куйович 17-годишна осъдителна присъда."Сравнено с дейността на Цветанов, Петков води с две повече успешно решени важни дела.

64

Анонимен

преди 13 години

но казва реални неща

63

rumen

преди 13 години

Приятели,Защо в България е възможен този полицейско, следавателско, прокурорско, съдебно, чиновнически и затворнически произвол над Гражданите, които издържат изброените по-горе дерибей???Защото, няма Съдебен контрол и Единна система за отчет и контрол на престъпленията и постановените наказания, а съществуват СЕДЕМ правосъдни системи или по-точно:- СЕДЕМ НИВА НА КРИВОСЪДИЕ!!! 1. Полицай хваща престъпник Ако иска ще го арестува, ако престъпника си плати Не!!!2. Дежурния полицай, ако иска ще регистрира престъплението Ако престъпника си плати навреме Не3. Дознателя, ако иска ще образува досъдебно производство Ако престъпника, раднините или Мафията си плати навреме Не!4. Прокурора, ако иска ще състави обвинение Ако престъпника, раднините или Мафията си плати навреме Не!5. Съдията, ако поиска ще осъди престъпника - Ако престъпника, раднините или Мафията си плати навреме Не!6. Чиновника в архива на съда може да изпрати присъдата на затворите, които да приберат осъдения - Ако престъпника, раднините или Мафията му платят навреме Не!7. Ако директора на затвора иска ще държи затворника в килията -Ако престъпника, раднините или Мафията си плати навреме Не! Ще е сервитьр в някоя вила на МВР, където служители на МВР, ще му сервират закуската в леглото или ще си стои в някоя от къщите, докато му изтече наказаниетоА най-страштогто е, че седемте стъпала на Българското Кривосъдие, могат да действат и в обратна посока. И да се осъди НАПЪЛНО НЕВИНЕН ЧОВЕК! Има ли още наивници, които да не разбират каква е ролята на Красьо - "Черничкия" и колегите му дилъри на правосъдие, в работата на съдебната ни система...- С едно телефонно обаждане и "невинин" ще се окаже, дори и Лондонския изкормвач..., та камо ли някой високопоставен мафиот у нас, а в затвора могат да попаднат едновременно Буда, Христос и Алах, барабар с десетина ангела, като Организирана престъпна група!!!

62

Анонимен

преди 13 години

к'во очаквате да каже, че е част от мафията ли?

61

Pecho

преди 13 години

Не, не е така, а онока!

60

Уотсън

преди 13 години

Оригинално, елегантно, актуално и да се надяваме - авторско!Дори двусмислието (може да се каже и "трисмислието") не дразни.Едно ме смущава, че е анонимно (в този случай спокойно може да се приеме, че не признак на злонамереност), а на анонимките винаги им се връзва кусур, че са анонимки.Приятно ми беше!

59

Анонимен

преди 13 години

голям злобар е този Румен Петков

58

Анонимен

преди 13 години

Много интересно как ще се окаже,че Цветанов няма апартаменти като са вписани в ИМОТНИЯ РЕГИСТЪР.как ще се окаже,че Цветанов си върши работата като оправдателните присъди станат окончателникато билите граждани полицаи си запазят постоветекато завалят присъди от Европейския съд по правата на човека ,осъждащи България именно заради медийните прояви на министърчето - което обикновено обяснява кой е бил виновен - без съд, че понякога и сам си казва - без доказателства.Та полека лека...

57

умен

преди 13 години

Всичко е много просто: В другите държави има мафия, а пък нашата мафия си има държава! Проблема е наш, защото не сме в мафията, а се опитваме да оцеляваме в държавата, която е на мафията!

56

Д1

преди 13 години

E това е в резултат от работата на Бойко Борисов. По времето на НДСВ той бе Гл.Секретар на МВР.

55

ДО БАИ КОЛю

преди 13 години

ЗАТОВА ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА СЕР-ГЕИ ,АХМЕД ЧОРБАДЖИ ,ДЕДО КОБУРГ-800 И ВЪЗРОЖДЕНЕЦА ОТ А Б В ГОЦю СЕДЕФ-ФЕСЛИЯТАНЕ ОСТАНАХА НЕОБРАНИ СЕЛСКИ КЪЩИ А ОБИТАТЕЛИТЕ ИМ ,ОБРАНИ ,БИТИ И БАБИТЕ ИЗНАСИЛЕНИ ОТ ***,АМА СЕЛЕНИЯТА И ТОВА ЗАСЛУЖАВА,КАТО ГЛАСУВА САМО С ЧЕРВЕНА БюЛЕТИНА.ХАК ИМ Е.

54

Анонимен

преди 13 години

"Смени се правителството, дойде новото, с големите претенции, с новия морал и с всичката тази борба срещу престъпността... и какво се случи?! Маргините - невинни, Галевите - също... "___________________Байно, кой решава дали един човек е виновен или не, правителството или съдиите?

53

До Стефан Цанев

преди 13 години

Малко по-полека ,че още малко ще кажеш ,че Цветанов ги няма тия апартаменти.А предишните затова сага не са на власт.Овчиците си избраха друг овчар Пардон вълк да ги води и пази ,защото той им обеща ,че няма да ги яде ,стриже и дои.А дали някой е гей ,пикаещ или назнам какъв си не е интереснлВъпроса е това ,което казва истина ли е

52

Анонимен

преди 13 години

Кво има да се разработвате,всички сте престъпници ,а ти си от най-големите.

51

БайКолю

преди 13 години

Ще се върна след малко. Отивам до позитано 20 за хонорара.

50

Анонимен

преди 13 години

Чудно е как всички обикалят наоколо и не смеят да признаят очевидното - кучето, подарено от Бойко Борисов на Путин, трябва да се казва - Бойко.Чисто и просто. Някой ще каже, че не е удобно, все пак е държавен глава. Напротив, между двама мъжкари, които се чуват редовно по телефона и си говорят на брат, няма нищо неудобно. Това даже ще издигне на ново равнище отношенията и разбирателството между Русия и България. Представете си например как Бойко звъни на Путин и му казва:- Здраствуй, брат! Как дела?А Путин отговаря:- Мирно, Бойко!- Ама защо, Вова, нали подписах за Южен поток, и Белене ще пускам- Не, говоря на кучето, хич не слуша.- А, добре - ще каже Бойко, - щото ние тука действаме.- Не ми хапи ботуша, Бойко - ще продължи Путин.- На кучето ли говориш, Вова? - ще попита Бойко.- Не, на тебе говоря. Какви са тия американски радари, дето мислите да ги разполагате?- Е, нали знаеш, все нещо трябва да ги баламосаме.И Путин ще изхъмка доволно и ще каже:- Добре, Бойко, добре. Добро момче. Дръж, лапай.- На кучето ли говориш, Вова?- И на двамата, Бойко, и на двамата.

49

Царо

преди 13 години

Тоя е най праведния-вервайте ми.

48

ФОНТАНА

преди 13 години

ТОЯ НЕ СЕ ЛИ Е СКРИЛ ВДЪН ГОРИ ТИЛИЛЕЙСКИ!!!ПИКЛЬО!