491

DNI

преди 13 години

Прочети пост 503 и ми кажи ти къде живееш ? Чакам.

490

Анонимен

преди 13 години

Иван Костов и Мартин Димитров от известно време плашат, че ще оттеглят подкрепата си за ГЕРБ. - Крайно време е да спрат да плашат, а да я оттеглят. Атака е на път да изчезне благодарение на безрезервната подкрепа към ГЕРБ. В последните месеци се вижда, че дори Волен Сидеров започна да си показва зъбите и да се връща към стария си образ на бунтар. В същото време се вижда, че има доста тревожни процеси, които се развиват в областта на финансите, икономиката, образованието, здравеопазването. Няма как да подкрепиш правителството срещу хората. Една политическа партия трябва да бъде на страната на избирателите си. В този смисъл няма за кога да се заема тази неопределена позиция, която имаше Синята коалиция - ние не сме в опозиция, но сме коректив времето за това изтече. Изгони ГЕРБ, спаси България!

489

Анонимен

преди 13 години

Лично аз не харесвах по онова време Румен Петков, но сега като се замисла това беше най-добрия вътрешен министър, при който дадоха фира най-много престъпници или поне наравно с този от НДСВ, не си спомням името му, май и той беше петков. Тези двамата са на върха, след тях е Миков и този от СДС, който беше след Бонев, и накрая Бонев и Цецо, другите преди Бонев не ги помня.

488

За това се използва:

преди 13 години

Не ми харесва, че ме сравнявате с Тодор Живков, защото сме несъизмерими. Това заяви премиерът Бойко Борисов пред Нова тв.Той коментира разпространяван във фейсбук колаж от портрети на Тодор Живков, които постепенно преливат в неговия образ.Снимките не са коректни към Тодор Живков, защото една стотна от това, което е построил той за България и което е направено за тези години, да направим, да постигнем икономическия ръст на тогавашната държава, би било огромен успех за всяко едно правителство.Фактът, че 20 г. след падането на Живков от власт никой не го е забравил, показва, че доста неща са били направени. Факт е и това, че 20 г. ние само приватизираме онова, което е построено дотогава", заяви още Борисов.24-часа/6.11.10 г./

487

Анонимен

преди 13 години

Цецо "Голото Дупе' Цветанов, а сега след него върви и този комбайнер Танов, са се превърнали в едни селки клюкарки по сутрешните студия, където разкриват престъпления и афери като в евтин криминален роман. После като отидат на работа, за което им плащат става по-сложно - трябва да се върши реална работа и да се хващат престъпници, не е като по телевизията да раздухваш лакардии. Затова и престъпността, и контрабандата разъфтяват. Само в сурешните блокове на БТВ, НТВ и БНТ има успехи.

486

Анонимен

преди 13 години

Петков може да е мафиот, ама е прав че Цветанов сгафи. Как може доказателствата да са додатъчни за обществото и вътрешният министър, а да не са достатъчни за съда? ГЕРБ има законодателната власт - ако смятат че нещо не е наред със съда - да го променят. Едно е да мрънкат за 1-2 съдебни решения на корумпирани съдии, но това "убеден съм, но съда няма да бъде" е твърдение с много дълбоки проблеми.

485

Анонимен

преди 13 години

Цецо , че много послъгва е ясно. Това го е научил от ментора си Бойко Борисов - също изпечен лъжец и мошеник.

484

Анонимен

преди 13 години

Цецо, усещаш ли как с всяка твоя лъжа примката се затяга?

483

IND

преди 13 години

Абе ти къде живееш - все едно не знаеш за какво се използва думата комунист в България...

482

Анонимен

преди 13 години

28 мар 2008 В извадка от доклада, предоставена от Стайн на в. "Труд", се казва, че когато Борисов става главен секретар на МВР през 2001 г., отдавнашната омраза между него и боса на ВИС Алексей Петров е прераснала в открит конфликт. Причини: страхът на Борисов, че Петров държи компрометираща информация за него; подкрепата на влиятелни еврейски бизнесмени за Петров (близки връзки с бившия посланик на Израел в България Давид Коен); силните му позиции в канцеларията на главния прокурор (тогава Никола Филчев) и във военната прокуратура, в някои структури на МВР (Филко Славов, който тогава е шеф на Специализирания отряд за борба с тероризма) и сред политическите партии, като в доклада се посочва името на Надежда Михайлова, бивш външен министър и лидер на СДС. Изгони ГЕРБ, спаси България!

481

DNI

преди 13 години

А бе човек, комунистите станаха социалисти. Комунисти си останаха ( в БКП, без да се записват в БСП) др. Борисов, др. Цветанов, др. Цачева, др. М. Найденов, др. Б. Димитров и 96 народни представители от ГЕРБ, от всичките 118 депутата.

480

Анонимен

преди 13 години

Аз съм потресен, че на такива тиквеници и пълни откачалки като Боко, Танов, А. Петров, Цецо е била и е поверена сигурността на държавата.

479

Анонимен

преди 13 години

Р.Петков си е купил къща в БАРСЕЛОНА с парите от дрогата.

478

Анонимен

преди 13 години

Ваньо Танов тоя път изгоря с такова непремерено изказване.Почва се процес, контрапроцес и т.н. докато мазалото стане непоносимо.После ще се разчистват сметки...лошо.

477

Анонимен

преди 13 години

Може ли такова девалвиране на говоренето от тези нови ***! Да говориш за наркопазар,за бивш вътрешен министър-просто ей така. Да нямаш никакъв усет, къде ,какво се говори. Такъв упадък!!! И се чудим защо сме зле. Как да искаме тези "нови' да усещат по-тънките неща в политиката? Как? Как да искаш от бивши мутри нещо да знаят, да искат да се научат? Мутри - агресия и бръмбари в главата.

476

Бай Митю

преди 13 години

Аз думам първо на Цветанов да свалят имунитета и тогава да докаже парите с които е купил апартаментите. Така или иначе това ще му се случи по късно. След това да свалят имунитета на Румен Петков и да го питат вземал ли е пари от продажба на дрога. И ако е вземал защо не си е купил десетина апартамента? Например. А е обърнал парите в ракия, и ги е изпил. За мен Цецо е по умен. Взел е по малко от половин милион, но правилно ги е употребил. Защо не завърших ВИФ, щях да съм консултант. Като Цецо.

475

Анонимен

преди 13 години

Само празни приказки се говорят-един казал, друг казал. Война на PR-ри. Едната групировка е взела властта и я използва, за да добие надмощие над друга. Това е мафиотска демокрация, която консумираме вече 20г. . Няма изгледи за излизане от блатото.

474

IND

преди 13 години

Моля комунист да не ни учи на морал. Румен Петков, *** комунистическо ченге или ако съчетаем прякорите му "пикливата запалка" да си спомни как като кмет на Плевен пика в шадравана в центъра на града и тогава да ми се прави на морален съдник! Ей, това комунистите срам нямат!

473

Анонимен

преди 13 години

Показвало било "решителност" поредното комунистическо правителство))) Да, ама тази "решителност" я плаща БГ-данъкоплатеца в Стрсбург! РЕДОВНО! А после "решителните" и "жертвите" си правят купон с мангизите и псуват "тъпия" Народ!

472

ОКСИДАЦИЯ

преди 13 години

Виждали ли сте по нагъл и луд човек от Румен Петков? Дори и да го хванете на место, как яде л - - - а, той ще ви каже с възмущение, че това е подла инсинюация и лъжа и ще твърди, че яде черен хайвер.