13

Американец

преди 13 години

И мен кфо *** *** че някакви лекари ша стачкуват? и кфо е това НЗОк и за кфи пари стаа дума тука ве?

12

ВР

преди 13 години

Точно в деня на митинга някой мак пак като лъжливото овчарче иска да раздава обещания на кило.

11

баа Пена

преди 13 години

Даже знам случаи на хоспитализация заради болничен лист!!Да приемат те и ти издават болничен лист,така и те гушкат пътеката и ти с болничен.....И ако някой ги плесне през ръцете,а-а-а-а-а-а-а прецакват ни ,ааааааа пациентите страдат уууууууу дайте за апаратура,аааааа шефа ги гепииииии аааааа! Праим търгове за лекарстваааааа,а после анеекси ииииии лекарсктвата двойниииии.Разликите шефа ги гепииииии.

10

:(

преди 13 години

Защо всеки казва, че е за хората, като не е така... Когато нарушиха личните им облаги те скочиха. Не е редно де работиш за малко (или за нищо), но още по-нередно е да се възползваш от положението, че другия зависи от теб и да вземеш парите от него, когато държавата трябва да ти осигури за да работиш и живееш нормално.Голям процент от хората в страната са на това дередже...

9

атомен физик

преди 13 години

И аз излизам на улицата- толкава калпаво правителство не съм виждал ....

8

Анонимен

преди 13 години

Е ТЕЯ МИ ПИСНАХА

7

Чайника

преди 13 години

Сега ще бъде един от най-удобните моменти за получаване на инфаркт на улицата! Някой стачкуващ може да ти обърне внимание! :)

6

Анонимен

преди 13 години

а аз виждам тука конкуренция между теб Килъра ВВВ-то кой по-голяма глупост ще напише :)

5

БОЛЕН

преди 13 години

И едните , и другите са маскари!!! Виждам тук ,конкуренция ,кой повече да открадне!!!

4

Килъра

преди 13 години

Сигурно протестират, че няма осъден лекар за корупция или за грешна диагноза!Тия май са най-големите гадове в държавата след политиците!Има и свестни нос а супер малко!

3

Да излизат

преди 13 години

Защо само лекарите ? Бива да ги подкрепят таксиметровите шофьори, студентите, банаджиите, пенсионерите и всички останали на които им омръзнаха празните приказки на управляващите.

2

BBB

преди 13 години

Хахахах, крадците отиват на протест? :) Че те лекарите източиха здравната каса с фалшивите си направления на хора, които не са болни. Влизаш в болница за 2 дена, а пишат, че си 5 и т.н и т.н. Пародия на държава и правителство най-вече

1

Анонимен

преди 13 години

И както казват социолозите,интилигенцията подкрепят ГЕРБ,днес лекарите,вчера учените,утре химиците примерно,ваажното е да се демонстрира народната любов :))