14

валко

преди 13 години

Аз съм за спирането на двоиният стандарт.Удивително е как *** ни събратя успяват от нарушители да се пръвърнат в жертви щом усетят и най-малката заплаха за интересите им!!!!!!!!!

13

Анонимен

преди 13 години

Да! говориме за хора, живеещи на принципа на ***. Докато ние работим и плащаме хиляди левове осигуровки (които отиват за техните помощите), те се чудят как да ни откраднат и когато се качиш на градския транспорт и си купиш билетче, няма къде да седнеш защото всичките тези "ХОРА" са насядали с чувалите с ***. Всичките им бараки да заравнят със земята.Мизерници!

12

anti ciganin

преди 13 години

evalata a ba6 taka

11

Гражданин за EРБ

преди 13 години

"ВМРО зоват: Булдозерите да тръгнат и към *** гета. Воеводите искат държавата да спре с двойния стандарт"Е как така да тръгнат булдозерите да рутят *** колиби или палати......ПОСЛЕ НАЛИ ЩЕ ТРЯБВАТ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ НА БОЙКО...Те ако го направят това АЗ ДВЕТЕ РЪЦЕ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ТЯХ, независимо че ги смятам за пълни некадърници и комунистически *** до един...АМА КАТО ЗНАМ МУТРАТА КАК СИ ПАЗИ РЕЙТИНГА - ТОВА ЩЕ Е ПОСЛЕДНОТО КОЕТО ЩЕ НАПРАВЯТ!!!

10

лили

преди 13 години

Енергията, която държавните органи и министър Плевнелиев посвещават на събарянето на постройки в Несебър, трябва да се прояви и при премахването на незаконните *** гета. - Ето точно това е и позицията на целокупния български народ. И да не ни се оправдават с ЕС и кво ли не - в България българите трябва да си решат какво да си правят, ако много ги искат *** от ЕС, подаряваме им ги - чудесен коледен подарък ще получат!!!

9

глупости

преди 13 години

"Според воеводите обратната дискриминация.."Какви воеводи бе драги авторе на статията?!? Тия от край време са били терористи и изпълнители на мокри поръчки! Воеводи.. раз'ираш ли ...

8

Анонимен

преди 13 години

На сниката --Римляни в центъра на Агората.А това с гетата ,няма как да стане ,идват избори и гласа на всеки римлянин е жизненоважен за власта .

7

ai6eto

преди 13 години

alloooo,govorime za hora.kvi buldozeri.kato im namerite jili6ta-ob6tinski,kato gi skolarizirate i socializirate,butaite getata.a,sega ako go napravite 6te ste po dolni ot divi zverove.*** sa *** ama i te sa hora,ha sega pri tova nemane im pomognete ,pa da vidite 4e 6te se o4ove4et.bitieto opredelj saznanieto,6a znai6.

6

sako

преди 13 години

Не става , много европейски и световни организации ще скочат, а и наистина там са гласоподавателите на власта.

5

Анонимен

преди 13 години

А такааа :) Дойдохме си на думата :) След като всички се пънат, че щели да спазват закона до дупка, айде драги ми минете през всичката *** и ги изринете веднъж завинаги. Или техните хралупи някак ще се окажат интегрирано-озаконени? Няма да се очудя...

4

Щандартенфюрер

преди 13 години

Искам да управлявам един от тези булдозери.Ще вляза с удоволствие в гетата.

3

Анонимен

преди 13 години

*** юруш към анадола, там са ваши събратя, рай......

2

Анонимен

преди 13 години

Няма как да стане-там е пълно с гласоподаватели :D

1

Мандраджия

преди 13 години

Не булдозерите, танковете / ако са останали / :)