41

Анонимен

преди 13 години

zna4i balgarina e stra6no pleme ,iska da jive vav podredena darjava,iska da polu4ava dobra zaplata iska da jive kato drugite v evropa ,ama kato stane vapros li4no kogato toi e naru6il zakona reve ta se kasa ,abe gospoda sanarodnici ,kade osvem v bulgaria 6te smete da si stroite nezakonno i i v krainn smetka kato ste imali vazmojnost da si gi ozakonite nesto go napravili ili taka e po lesno kogato e nezakonno nese pla6ta ni6to ni danaci ni ni6to no sega revete

40

Анонимен

преди 13 години

защо наркоман бе геврек,по-скоро грък-кукер-алчна пиянка.

39

Сливен

преди 13 години

Тук в квартал Надежда има 20 000 *** само около 20 къщи са законни на кой му стиска да ги събори!!!

38

мдаа

преди 13 години

Това което си написал,отговаря на всички въпроси,ама защо бутат по обикновените, а хотелите и палатите не. Защото богатите влагат в добри адвокати. А колкото до *** гета, те имат по сериозна защита и от палатите и хотелите, защото ЕС се правят на големи защиници на малцинствата,пример случая с французите които бяха принудени да им дадат по 300 евро само да напуснат доброволно , а не да ги изгонят макар , че не спазват законите.

37

albast

преди 13 години

браво на Жандармерията! Бийте скапаните търгаши и селяци! Така ще има ред!

36

Анонимен

преди 13 години

Ушев наркоман!!!

35

еничер

преди 13 години

Подкрепете протеста на милиционерите щото са им ниски заплатите!Ако не искат да ви вардят на улицата от техните сутеньори и нарко пласьори то спокойно ще Ви съборят и собствената къща!

34

Факти

преди 13 години

Всяко едно събаряне на незаконна постройка, барака , хотел или дори барбекю може да бъде обжалвано пред съда и чак след това да бъде премахнато. Точно такъв е случая с прословутото барбекю на Доган. Има няколко заповеди за събарянето му , но Доган си е наел цял отбор от добри адвокати , които обжалват и протакват делата на по горна инстанция. Тоест имаш ли пари , имаш и съдии имаш и незаконни строежи. Не случайно тези случай могат да се точат с години , стига да имаш средства. Това е истината.

33

Българин

преди 13 години

14 - и аз това казвам - ВСИЧКИ незаконни постройки да бъдат съборени !!!Ама не съм съгласен Боко Кратуната да прави рейтинг събаряйки никому непречещите вилички на някакви хорица, а да оставя огромни незаконни *** гета като язви да разяждат градовете и да тероризират гражданите !!!Но той е страхливо *** - помня как с негова заповед тръгнаха да събарят гетото Баталова воденица, а той хукна да спира белдозерите, защото някаква фльорца природозащитничка от Брюксел ме заповядала !!!

32

Алекс

преди 13 години

Добре бе, толко ли е сложно? Старият Несебър е един, културното наследство там е неповторимо и трябва да се запази. ОК, *** и жена му Пена имат къща там и искат да направят пристройка за сна'ата. Ми заменя им се имотът за друг в новия град и приключваме. Да, *** и Пена няма да са доволни, но културно наследство на хиляди години ще се запази за милиони хора. Искам и аз рефернедум за присъединяването на града към ЮНЕСКО и съм "за"!

31

Анонимен

преди 13 години

Абе,момчетааа,четете бе!Тези са обявени за незаконни,минало е обжалване и чак тогава ,след като собствениците не са си го разрушили доброволно се пристъпва към събаряне.Ако започнат да бутат както си решат,нали тогава ще ревете,че е незаконно и няма решение на съда.Другото което искам да ви кажа е това ,че не може 20 г да се строи незаконно и изведнъж ,,защо не всичко''...ами все от някъде трябва да се започне,не става изведнъж.

30

Анонимен

преди 13 години

гоце фон сирищник???хахахахахахахахахахахахахахахахах

29

Анонимен

преди 13 години

цирк - за кокошка няма прошка,за милиони - няма закони.Ще видим ли бутнат хотела на някой от "големите имена"?

28

Анонимен

преди 13 години

Е, да не бяха дали за скрап подводницата можеха и още по-изненадваща атака да направят!

27

:)

преди 13 години

Аз също съм на мнение, че всичко незаконно построено трябва да бъде бутнато! Кофти е за хората, но да са си мислили навреме - вдигали постройки да си въртят бизнес,а сега реват и правят блокади и не знам си какво без никакво основание общо взето. Уж града им е в списъка на Юнеско, а вместо да го запазят старинен и да привличат още повече туристи, те си изамазли къщурките, че и вдигнали по още един етаж отгоре... Не е редно просто. Дано скоро подхванат и незаконните хотели - всичко под ножа

26

Анонимен

преди 13 години

Несебър е обявен за архитектурен резерват и е защитен от Юнеско преди 30 г. но само острова, и всяко строителство е забранено , но нали знаете с пари всичко става и сега тарикатите се жалват. Беше им добре когато им даваха пари да запазят стария облик на острова , но гърците са алчни хора.

25

Българин

преди 13 години

Предлагам на тия, дето са ми наслагали минусчета - ако някой има дом в спокоен квартал, да се разменим. Около моят квартал има пръстен от 4 незаконни *** гета - писнало ми е да газя конски л.***, да се паза от вонящите каруци, да се препъвам в мръсни клошари, чакащи на опашка пред кофите, да се боя да се прибирам по тъмно, а зимата да дишам вонята на *** кюмбета, от които направо не може да се диша.Дотогава ще питам - КОГА ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХНАТИ МРЪСНИТЕ И НЕЗАКОННИ ХЪХРЯШКИ КАТУНИ?

24

Червената помия

преди 13 години

14,мислиш ли, че ако бяха почнали първо от оградата и барбекюто на Доган, бяха преминали през 40-50 баровски имота в Ивайловград, Бояна ,морето,планинските курорти и къде ли не, и чак това бяха посегнали на имотите на рибарите или на тези в Несебър, сега щеше да има блокади и циркове с полицията?Защо ли имам натрапчивата идея че пак ще изгорят като блажен вестник само дребните риби????

23

ide uia

преди 13 години

RED BEZZAKONNST I NESPRAVEDLIVOST

22

Анонимен

преди 13 години

Само така!!!! Иначе няма оправяне, но защо не почнат от моложете и хотелите на депутатите?