412

Анонимен

преди 13 години

Мен склуптората ми въздейства определено. Хвърли ме в мисли за това, че красивите чувства и доброто са възможни независимо от страшния и грозен (влечуги) външен вид (проявление за пред окото). За любовта ни към децата - нашите златни яйчица. И какво ли още не.Впрочем дядо поп въобще не дообясни (като, че ли може това да стане за 2 мин.) в действителност за какво иде реч. Това е останало в крайния вариант на репортажа. А колко първична простотия в коментарите тук, малееееееей.

411

Цецко

преди 13 години

Бе малко е нелепо да свързваш вярата със умирачката, ама карай, щом така я разбираш...

410

Анонимен

преди 13 години

защо не критикуват кукерите - че плашат дечицата ?! какво лицемерие..

409

Анонимен

преди 13 години

хахахааааа... лукавия със жена си!

408

Helzo

преди 13 години

Тихо бе фанатик такъв.Като ти се умира умирай, всеки има право на избор и никой няма право да налага вярванията си върху другите.Така че затваряй си човката, чети си Библията и остави всеки да си казва мнението.Не си никой за да казваш какво ще стане и какво няма.

407

Цецко

преди 13 години

Суеверните да избягват тая чешма!

406

Митрополит под ножа

преди 13 години

На тоя психопат митрополит Кирил му трябва един голям ***-он да му осквернят християнския дирник!

405

Анонимен

преди 13 години

Дечицата си играят и в къщичката на баба Яга,Baba Jaga. Метлата също е символ. А баба Яга с метлата е най разпространения вечен символ.

404

бг

преди 13 години

А защо този скулпур е изобразил точно дракони? Може и с друго да зарадва децата.Провокативно изглежда.Тук в Бг всеки си прави каквото иска-братя Юзеирови си направиха паметник,този скулптур му скимнало дракони да прави,някой си правят къщи и незаконни постройки където си искат.Тази скулптура на дракони изглежда зловещо и вместо да зарадва може да стресне децата.И на мен не ми харесва,а точно над чешма наистина трябва да се наведеш пред нея-УЖАСНА е!

403

Аз

преди 13 години

ПРОМИВАНЕТО НА МОЗЪЦИ ВЪРВИ ВСЕКИ ДЕН ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА И МЕДИЙТЕ НО ВИЕ НЕ ГО ОСЪЗНАВАТЕ ЗА КАКВО ВИ Е ВЯРА И ЦЪРКВА НА ВАС ЕДНО ВРЕМЕ СМЕ УМИРАЛИ ЗА ВЯРАТА СИ А СЕГА СТЕ БЕЗБОЖНИЦИ ЗАРАДИ ТОВА ГОСПОД НЯМА Д АВИ ПОМИЛВА

402

Аз

преди 13 години

ВИЕ ВСИЧКИ СТЕ НАЙ ГОЛЕМИТЕ ЛИЦЕМЕРИ И ЗЛОБАРИ И *** НЯМАТЕ КАПКА ДОБРО И ЛЮБОВ В СЪРЦЕТО СИ ЗАЩОТО НЕ ВЯРВАТЕ В НАШИЯ СПАСИТЕЛ И ДЯВОЛА ВИ Е ОБСЕБИЛ НО НЕ ГО ОСЪЗНАВАТЕ ЗАЩОТО СТЕ ПРОМИТИ МОЗЪЦИ

401

Васко

преди 13 години

Църквата е най-голямото лицемерие на света и инсинуация просъществувала повече от 2000 години. Време е да се сложи край на промиването на мозъци!

400

Аз

преди 13 години

А ламята дето св. Георги побеждава сигурно не е дракон и това ли ще отречете безверници???

399

Бдителен

преди 13 години

Е то побърканите бабички СА бдителни хрисияни.Те са единствените останали, които пищят по подобни неща.И понеже църквата има само тях, трябва да им излиже ***.Млади хора почти не се виждат в църквите вече.Разбрали са, че както си е казано в Книгата, им е дадено право на избор и са избрали да покажат среден пръст на цялата глупост и да живеят живота както си трябва.Така че и тя скоро ще замре заедно със сенилните и склеротични пенсии, които я посещават.

398

Томов

преди 13 години

Сещам се за една карикатура. Един поп бие с голям дървен кръст по главата един атеисти крещейки - ***, слепец, гей, перверзник, атеист, комунист, богохулник, неморален изтърсак. В един момент атеиста издърпва от ръцете на попа кръста и го чупи с коляно. Попа веднага развика - хей, нека имаме малко уважение, това не е толерантно.Тъпкана била църквата, от кой? От малцинството атеисти, които никога не са се организирали ли Или църквата е малтретирана от аргументи и разумни доводи?

397

АМБ

преди 13 години

От4е като си толкова богобоязлив и вярващ,защо искаш да се постави кръст над чешмата.Не е ли казал Бог да не си създаваме други кумири и да не се прекланяме пред идоли.А какво представлява кръстът според теб.Не е ли идол.Все едно да взема едно дърво и да почна да те налагам с него,а после да те карам да го целуваш с благоволение и обич.

396

Анонимен

преди 13 години

Трябва да се уважава труда на хората дето строят чешми, улици и всичко, а не да се критикуват и от високо да гледат. Те да си построят чешми и да си ги критикуват сами.

395

Абе хора,

преди 13 години

защо не напишете, че става въпрос за банда побъркани бабички, а не за "бдителни християни"?!!! Защото съм сигурна, че е точно това!!! И какво - сега е виновна църквата, която вероятно дори не знае за какво става въпрос, а четиристотин души пишат под статията колко изостанала била тя и как изобщо не ни трябва църква! Писна ми от тия журналисти!

394

Хелзо

преди 13 години

Ам явно не осъзнаваш, че подсъзнанието е научно доказано.... душата също от една страна.Ти говориш, че едва ли не има цял свят с някаква борба за душите ни........ Има разлика между истински доказателства и доказателства за вярващи.Когато има научно доказателство за съществуването на Бог, духовния свят и великата война за душите, тогава става, но докато твърденията ти са базирани само на вярвания, нямаш почва да спориш с реалността.

393

аз

преди 13 години

Колко си необразован само! Т. нар. "извънземни" не са твари като теб и мен, а са същества от духовната сфера - иначе казано демони. Ама така е, като четеш само фентъзи.