256

FOX

преди 13 години

Зловещият сценарий на прехода беше написан цяло десетилетие преди прословутия 10 ноември 1989 година. Авторката бе известна стара дама, майката столетница - партията безсмъртница, която в старата си, износена утроба скорострелно отгледа нейните свидни отрочета: ДПС, НДСВ,ATAKA,РЗС,ЛИДЕР и още десетки незначителни изтърсачета. И започна последното действие от многовековната българска трагедия. Да излъжеш и да заблудиш цял народ, да го приспиш цели двадесет години и той още да не може да се събуди

255

Василев

преди 13 години

Има да ти *** майката, това съм аз!!!

254

БЪЛГАРИН

преди 13 години

Нахален<нагъл<по-нагъл<най-нагъл<комунист<ГЕРБЕР<Б.Б

253

познай кой

преди 13 години

Има ли поне един интелигентен гербер?

252

Василев

преди 13 години

Нахален<нагъл<по-нагъл<най-нагъл<комунист

251

до Василев

преди 13 години

Какъв ти е проблемът "с мотиката и лопатата"! Проблемът е, че един създава, а друг "къса розите от райската градина" ! Защо ли? И не говоря само метафорично!

250

БАЧКАТОР

преди 13 години

Хората от dnes.bg са пуснали анкета на тема: " Докъде ще стигне АБВ-то на Първанов?". Феновете на левите партии погледнете резултатите от гласуването и помислете с промитите си от детинство мозъци накъде отивате и какво мислят българите за вас.

249

kvo

преди 13 години

Нещо много закъсняхте с образованието, а 20 години защо спахте ?

248

Анонимен

преди 13 години

ЕТО ТОЗИ ВИДЕН ПОЛИТИК НА СНИМКАТА, КОГАТО ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА ЗАЕДНО С ДОГАН И ПЪРВАНОВ, САМО ТОГАВА ЩЕ СЕ ОПРАВО БЪЛГАРИЯ!

247

Анонимен

преди 13 години

ДА ЖИВЕЕЕЕЕ АЗИСССССССССССССС.

246

Василев

преди 13 години

Запрятайте ръкави, и се хващайте за мотиките и лопатите ,да направим нашата държава райска градина, да ви *** майката мързелива на всички безделници и неблагодарници пишещи по форумите!!!!

245

вересии за скрап

преди 13 години

Умни ли? Те да бяха умни, нямаше да ръсят простотии всяка трета минута. И ако можеха да разберат какви хрантутени *** и оговнянени некадърници са. Ама отде акъл да проумеят на кой са хал. Лапацала с дипломи на вересия, пишман интелигенция с накрадените милиони на номенклатурните татенца.

244

norm

преди 13 години

Обясни ми как се спори с хора,които освен петолъчката и шмайзера не признават нищо друго.Вече писах,че с промити мозъци не се спори,безпредметно е.

243

Бепристрастен

преди 13 години

Какво правим от тук натам? Ако "изчиктим плявата от житото" т.е партийната принадлежност на Станишев ще чуем истина в думите му! Като че ... трябваше някой да я каже високо на глас от трибуната на НС, та поне някой го чуе и поне малко се замисли над фактите.

242

UK

преди 13 години

Този *** на снимката не е постигнал и една трета от това което е постигнал Дянков с четене и труд.Този изгледан и реализиран от комунистическата партия бездарен *** се осмелява да говори за умните хора в българия, хората които са учили със заплатите на майките и бащите си.Нагла *** такава, комунистическа ***.Ето какво роди елита на БКП, един долен бекапарски *** !

241

нефрит

преди 13 години

В думите му има реално разбиране и патос, но той не постъпва правилно! Всеки от тях плюе другият? Нека всички те се съберат на един публичен форум и всеки да разкаже фактите по преустройството по кой какво е наредил, какво е извършил, а тогава ще блесне истината кой прав и кой крив за нас?! Иначе си е само плюене. Но няма да го направи ни един, май? Серго е отдавна в политиката и може да разкаже много неща ако иска? но няма да го направи, а ще плюе и критикува, както и другите.

240

Мина

преди 13 години

А защо България стигна до това полужение.Къде бяхте до сега господинчо,нали вие казвахте че няма криза.Кризата се задълбочи и скоро няма да отмине ,нали всичко откраднахте сега няма нищо и започваме от нищото.Каквото и да казваш ние знаем кой е виновен .Всички сте продажници всичко продадохте за жълти стотинки ,сега няма работа няма и да има пари в бюджета,защото бюджета се пълни от работници производители.Трябва да произведеш ,да продадеш и тогава идва пичалбата.Простия народ го знае но вие не.

239

HG

преди 13 години

НАГЛА, НАГЛА ЧЕРВЕНА *** ............

238

нефрит

преди 13 години

Чалгата си е народна музика. А това, че сега се намножиха *** и други ориенталски маанета, това показва че се е изгубило българското като народност и традиции в огромен мащаб? А и самите певци ги виж? Българки, а въртят голи дупетата и пеят кючеци един след друг, а мелодиите им са или сръбски, гръцки, ***, естрада, рок, но не и български? Че кой ни е крив? Аз съм свирил на ансамбли, харесвам всякаква хубава музика, но считам, че който е българин, трябва да си обича народната ни музика!

237

norm

преди 13 години

Промитите червени мозъци не са в състояние дори да разберат някои общоизвестни факти,за тях истината е непоносима.А сталиниските ти изстъпления говорят предостатъчно за интелекта ти,ти май още живееш не в миналия,а в поминалия век.