392

кирчо

преди 13 години

Вече 66 години *** лапат баницата в България Лапайте лапайте *** Дано дойде българския ПИНОЧЕТ и да възкръсне БЪЛГАРИЯ

391

Ред да има !

преди 13 години

Г-н Президент на РъБъ, предлагам да караме наред. Първо Боко, след него Цветелина, Цветанов, Андрей Иванов и другите за които ще разберем до един месец. След тях вече можеш да хванеш президента Първанов за пушката. А може и за кобурите. Той не носел патрондаш.

390

уичо

преди 13 години

Нищо друго не остава осван да и запалим свещичка на тази държава.Всички знаят че независимия съд е комунистическа мафия

389

крадец

преди 13 години

Съда се командва от Първанов и комунистите.Оправдаха ги за да ги спонсорират за изборите.Колкото и да търкате няма да промените истината. И народа вече е знае.И малките деца знаят че са престъпници,само съда не.

388

martines

преди 13 години

kak ne gi e sram tezi sadii tezi bili nevinni aide stiga be. pino4et tribva na balgaria ne boiko

387

Мина

преди 13 години

Какво очаквате нали октопода командва България.И на този октопод ръцете стават все по дълги и ние гледаме без да реягираме ,защо-защото сме страхливи.А една държава без гражданско самосъзнание, то вече престава да бъде държава.България стана гнездо на мафията и тешкони и кой знае какво ни чака.

386

Анонимен

преди 13 години

Браво на нащи съдии. Сега другарят Първанов да награди братята Галеви с орден Стара планина за особенни заслуги. Да живее мафията.

385

Президент на РъБъ

преди 13 години

Всъщност какво да коментирам в тая тема повече... Ясно е - и наистина е така - че всички мафиоти са невинни, а виновни сме единствено ние овцете, дето дори вече не блеем като ни стрижат....Плямпаме си тука по форумите, ама колкото да не е без хич... Под комунистическо иго плямпахме на масата, сега по форуми... Овце си бяхме, овце сме си и овце ще си останем... Просто скоро *** ще ни изпреварят по брой и съвсем ще рахатясаме... Аз не, ама на децата им ще им забраня да живеят тука...

384

до 393

преди 13 години

номер 393 ме изпълни :)........

383

Анонимен

преди 13 години

150 човека свидетели срещу тях и те са невинни. Това трябва да влезе в рекордите на Гинес. Само *** може да твърди че при толко много свидетели, че тия са невинни и че прокоратурата са некадърни.Ако съдията го е било страх да си каже че не иска да участва в делото. За мен е взел пари.

382

Българан е галант

преди 13 години

Ей на тоя съдията Николайчо Начевия,дето е гледал делото на Галевите,искам аз да му направя едно дарение:абсолютно безплатно,но от сърце...Пищов ще му даря на умника,че да се гръмне в корумпираната тиква. Ясно е,че тия *** от Българския Съд нямат нищо общо с правораздаването.Те праворазпределят срещу заплащане в подобаващи размери.И това е ясно вече и на децата у нас.Срам,срам и пак срам за тези мерзости. Но все някога ще има видовден,когато всичките тия *** на прехода у нас-ще си платят.

381

нищо лично

преди 13 години

Какъв съд, че това са най-милите, културни, тихи и благи хора, които сме виждали. На мравката път правят, християни са, и толкова далеч от криминалния свят, че и по телевизията не гледат филми със зло и насилие. И Маргините, и всички съдени несправедливо - са все такива почтени и хрисими хора. Някой си измисля явно, че имат нещо общо с далавери и убийства.

380

Президент на РъБъ

преди 13 години

*** дето във всяка тема плюят по ЦЦ, да вземат да питат Масларова отде кинти, Гуцанов отде 20 000 евро за почивка, Овч. отде милиони, СтаниГей да си отвори сметките, Гоце отде 50 000лв за пушка и т.н. и пак да плюят...

379

Танев

преди 13 години

Поредното осиране на Боко Тиквата и Цецо Крадецо - както винаги показни акции, полицейщина - и накрая кво - арестували са без доказателста! България трябва в най-скроро време да се отърве от тия двама плиткоумници!

378

скапана държава

преди 13 години

Абе вие добре ли сте, ве тупани??! Кво тук се плюете ГЕРБ вс всички останали. Не виждате ли че 21 години вече нито една мутра не е осъдена! Нито при ГЕРБ, нито при бсп, нито при СДС, нито при испано-германо-австриеца! И тук ми се струва да кажа за онова клише, което обаче е суперактуално и до днес - "Всяка държава си има мафия, у нас мафията си има държава"И за това, драги сънародници, сме си виновни всички ние, задето търпим такива марионетки на мафиотите!!!!!!!!

377

Анонимен

преди 13 години

Не държава СЪД ***! те са за разстрел тъпите селяни съдиите. Нали са "независими".

376

Анонимен

преди 13 години

Имам една молба към Б.Б. Гн. Борисов, вземете 5-6 гарда от НСО с ваз и влесте в някой съд ( български ) който си изберете, и поразтръскайте няколко магистрати ама както вие си знаете. Моля ви, много ви моля - целият български народ ще ви е благодарен. Мерси.

375

:(

преди 13 години

SRAM,SRAM,SRAM...

374

ррррр...

преди 13 години

ГОРКО НА ТИЯ ДЕТО СВИДЕТЕЛСТВАХА СРЕЩУ ТЕЗИ МУТРИ,ТИЯ КАТО СЕ ВЪРНАТ В ДУПНИЦА ЩЕ ПОЧНАТ ЧИСТКА НА ВСИЧКИ КОЙТО СА БИЛИ ПРОТИВ ТЕХ,СЪДА ПОКРОВИТЕЛСТВА МАФИОЗИТЕ ДОСТА СТРАХ ИМА В ДУПНИЦА И КЮСТЕНДИЛСКО....

373

:)

преди 13 години

WEE TO BG..