90

БЪЛГАРИН

преди 13 години

ДОБРЕ , ЧЕ БОЙКО НЕ СЛУША СИНИ КОАЛИЦИИ, ФОРУМИ И ПРОЧИЕ ***. ИМА ЛИ СВЯСТНА ДЪРЖАВА БЕЗ АЕЦ. ТОВА Е НИВО, КЛАСА,АВТОРИТЕТ И НАКРАЯ ПАРИ. ДАНИЯ ИМАЛА СТАНДАРТ НА ЖИВОТ НЕ ЗНАМ СИ КОЛКО ПОВЕЧЕ ОТ РУСИЯ. АМА НЯКОЙ ДА БРЪСНЕ ДАНИЯ ЗА СЛИВА. А ОТ РУСИЯ НАЙ-МАЛКОТО ГИ Е СТРАХ ДА СЕ ***. БРАВО БОЙКО! НАРОДА Е С ТЕБ!

89

атомен физик

преди 13 години

Нали уж блато беше....и това ако е сериозна политика - днес тъй, утре иначе...цирк!

88

Пуфа

преди 13 години

Сега се подигравате на Бойко и защитниците на този проект, но когато стават аварии и нямате ток, когато Зимата ви се иска печката да е на шест, когато компютрите и телевизорите ви замлъкнат без ток, тогава ревете за електричество? А имаме една експлоатационна, но в перспектива дас е амортизира АЕЦ? нали трябва застъпване и приемственност? Докато се ремонтира еднатаН другата ще работи? Вие не сте ли чели за възпроизводство на процесите? А правите лапета на поразия и даже не ви пука?

87

Анонимен

преди 13 години

Абе работяго а защо Французите строят. Защо Англичаните искат да строят, Защо Финландия строй, Защо Чехите, поляците и словенците ще строят. Защо не питаш за тях а?

86

Tina

преди 13 години

Какво ти е виновен Борисов за 20-годишните мизерии на предишните?!Поне той се опитва да спаси каквото може!От сърце му желая успех! Русия е голям пазар и много български производители могат да се възползват от това. Стискам палци да успее и за Близкия Изток!

85

работещ

преди 13 години

Запознат съм. Точно това казват и германците. Пречи ни политическата обстановка, зелените, да правим АЕЦ в Германия. Но, пак изникват поне 2 въпроса. Зелените са прекалено малки, за да определят енергийнота политика на Германия. Защо ги слушат? И второ, защо зелените са против АЕЦ? Във Франция има АЕЦ, тамошните зелени и подобни защо не ги блокират?

84

МИЕТ

преди 13 години

Всичко , което се построи в България икономически обосновано , в съответствие с изискванията на съвременните норми за безопасност и всички нови работни места , които се създадат ще бъде от полза за просперитета на България.Ние трябва да имаме нови работни места и икономическа мощ.За това говори Бойко.

83

знаещ

преди 13 години

Аз да ги питам "зелените" с каква хатрия се бършат втоалетната и замислят ли се, че някога е била дърво, независимо след това колко пъти е рециклирана... или какви салфетки използват по конференциите си!!!

82

Българин ВБ

преди 13 години

Ти да не си мислиш че при нас ДС си е заминало безвъзвратно!Ние на запад изнасяме само евтина работна ръка + ***!!!Ако не си бяхме затрили сами селското стопанство и други предприятия и досега щяхме да продаваме на руския пазар, ама ние след тоталитаризма веднага хукнахме на запад, а сега западняците тичат там където ние сме били, вдяваш ли?

81

Мислител :)

преди 13 години

Мили патенца, това дали ще имаме АЕЦ или не, не е най-важното ! Ако имаме Белене, но там се настани мафията и краде като за последно, пак няма да има "кяр" за народа. 100 централи да направим, ако е както сега, 1 стотинка няма да видите от тях. Друг е проблемът на България, но на вас ви подхвърлят теми ЦСКА-ЛЕВСКИ за да се дръвчите и да не мислите.

80

Пуфа

преди 13 години

Строят ТЕЦ-ове, защото германците мислят и за околната среда, а и относно ефективността на КПД на експлоатазция, а не само на строителство? Ако се изгради реактор за малка страна като България, транспорта, ретранслаторите са изгодни. Но, ако се изграждат много АЕЦ-ове в Германия, ще се оскъпи транспорта, съхранение на отпъдаци, ретранслацията, изграждане на нови специфични инфхраструктури. Ами щом така правят, са го сметнали? те са техническа нация и не витаят из облаците? Използват водоемите си

79

Анонимен

преди 13 години

И какво стана сега:) Къде са квичащите срещу Русия:) Те дори не разбраха, че техните духовни водачи в САЩ се разбраха с Русия е сега делкат по-равно:)Дори руснаците ще доставят оръжие в Афганистан:)))Пишете си по форумите глупости на идеологическа основа:)

78

Наблюдател

преди 13 години

Бойко си върти з.....а както си иска. Сега се сети, че не трябваше да се развалят отношенията с Русия. Имахме стабилен пазар, изнасяхме си стоката и бяхме добре. Заводи и фабрики работеха с пълна пара. Нямаше безработица, нямаше много богати и много бедни. Имаше средна класа. Лентяите ги събираха по кафенетата и им даваха работа. Нямаше гладни и отчаяни. Сега каквото и да прави ББ е късно. Държава няма, има само безхаберни политици. Да Ви е честито!

77

Анонимен

преди 13 години

СЕГА ПРЕДАТЕЛИТЕ НАЧЕЛО С ПРАТЕНИКА НА СБ (С.Дянков) ЩЕ ПРОПИКАЯТ ГАЗ ОТ ЗЛОБА, ЧЕ ПЛАНЪТ ЗА ПЪЛНАТА РАЗРУХА НА БГ МОЖЕ ДА СЕ ПРОВАЛИ. ББ ЩЕ СЕ ОКАЖЕ (ОСОБЕНО ЗА МЕДИИТЕ) НАЙ- ГОЛЯМОТО ЗЛО. ДАНО ДА УДЪРЖИ НА ТОЗИ БЯС. Някога патриотите даваха и живота си за благото на страната. ДА ЧАКАМЕ ВКЛЮЧВАНЕТО НА ТЕЖКАТА АРТИЛЕРИЯ, ПОСЛАНИКА НА САЩ.

76

ДАН

преди 13 години

Чакам само следващия изфабрикуван терористичен акт и последващото скачане на цената на петрола .

75

работещ

преди 13 години

На коя АЕЦ? В Германия има високо потребление, а и добри възможности за износ. Защо не строят АЕЦ?

74

От матрьошката

преди 13 години

Отвориш ли ме, от вътре ще изтече изчезналото злато от софийското летище :)

73

11

преди 13 години

Бат Бойко, незнам сърце дали имаш, но акъл определено ти липсва.

72

Доган

преди 13 години

Цанков Камък не го ли пуснаха в експлоатация-аз мисля че ще дапълни нуждите от енергетика в страната.

71

работещ

преди 13 години

Защо, бе ***? Като са глупости, обори ги. Ама май не можеш.