164

до Големеца

преди 13 години

И това,че изкарваш пари ти дава право да наричаш непознати хора "***" и "***"???Какво се чудим тогава,че поемаш защитата на толкова нагъл персонаж!!!Явно сте от едно котило!

163

Анонимен

преди 13 години

Андрей Иванов отговаря на РЗС: Имам три апартамента коментариПредседателят на Столичен общински съвет Андрей ИвановПредседателят на Столичен общински съвет Андрей ИвановЩе си подам оставката, ако се докаже, че в нещо аз лъжа, заяви председателят на Столичния общински съветПритежавам 3 апартамента, притежавам земя в Банкя, където строя къща. Земята, където строя, е закупена с нотариален акт от хора, които преди това са си реституирали земята, а къщата е на ниво груб строеж. Притежавам един гараж, едно паркомясто, къща в Ребърково, земя в Банкя". Това заяви председателят на Столичния общински съвет /СОС/ Андрей Иванов по повод сигнала на РЗС за имуществото му."Чист донос и компромат", коментира Иванов. По думите му изнесените данни са чиста спекулация, а моментът на показ е неслучайно избран, а именно това се случва в момента, когато всички спекулации около имотното състояние на вицепремиера Цветан Цветанов вече са изчерпани.

162

Анонимен

преди 13 години

"...повечето от тези *** ще са пенсионери,живеещи по вилите си на Бахамите.Тогава ще дойдат честни, млади и образовани хора,които няма да помнят социализЪма и мошеническия преход."Младите и образованите хора дето ще ни управляват тогава ще са синовете и внуците на тия дето ни крадат сега. Ние си се плюеме на син-червени-бембени, а те ни се смеят и ни съдират по няколко кожи! Не ги ли изметеме всички цветове на дъгата заедно с целите им семейства, няма да има оправия в тая държава!

161

АЗ

преди 13 години

Не бери гайле за "олигарсите"-те си" отиват "барабар с куфарчетата по азбучен ред!!!А защо толкова се плашат Герберите от "актове"-вижтази тайничка,скоро ще се изясни!Дори и да принадлежиш към определена партия-цинизъм е да си затваряш очите пред наглостта !!!

160

ИСТИНАТА

преди 13 години

Всичките си имоти ги е отдал под наем и живее при родителите на съпругата си.....са трябва да декларира колко получава от наеми а наемателите дали са адресно декларирани по лична карта

159

56

преди 13 години

Хораа не се учудвайте.Бат Бойко ги искаше все богаташи та да не крадат.Мигар човек като е почнал може да се спре.Този е *** ни наглеца.Този ,ще ни обяснява какво е демокрация.Този е завършен тоталитарист.

158

Golemeca

преди 13 години

И да довърша за теб и останалите нещастници-несретници.Кажи ми защо Гоце, Яне или някой от тая клика не се осмели да го проверят или да разкрие имотното си състояние. Кажи каксина на Гоце си купи апартамент за 1млн евро ? Скашана държава. Яне ви пусна мухата и вие клъвнахте шарани. Яне си е клоакьор, а вие сте будали, защото не умеете да виждате истината. Логично сте и бедни мишоци. Форумни плъхове. Затова и съскате само, несретници.

157

64

преди 13 години

ТОЗИ Е ЧИСТ КАТО СЪЛЗА ..ИМА ДОБРИ УЧИТЕЛИ

156

Golemeca

преди 13 години

И какво искаш да ми кажеш че от бизнес не може да се забогатее ? *** ! Ами ето ти пример с мен. Имам строителна фирма и точно в периода на икон бум, изкарах пари за две вили, купих си апартамент в сф. Сега е криза но на мен ми влизат свежи пари от тия имоти по 3000 лв на месец само от наеми.Така че човека е имал нюх. Направил е печеливши сделки, работил е изкарал е пари купувал е. Всичко е декларирал. Какво искаш бе *** ?

155

Торквемада

преди 13 години

Смазвайте цевите...идва зимата на нашето недоволство...помнете как избави ген. Угарте страната си от куманяшката *** във всичките и цветове-червени,сини,жълти,ангорскосини,***.... "Избиите ги всичките,Господ ще си познае праведните"

154

Анонимен

преди 13 години

Do 114.Triabva dosta koli da si opravil za da vzemesh 3 apartamenta.Napravo ti suchuvstvam,sigurno ne si spal po tzeli noshti-remonti,remonti.Nie dvamata s muja mi sme v chujbina i pak e trudno,puk za teb ne znam.Evala javno si dobur v zanajata.

153

Анти-Гоце

преди 13 години

Сашо Диков за пореден път доказва колко долно и нагло същество е. Размята някакви актове, а тия актове някой прегледали ги дали са валидни ?Това че Сащо е *** и не знае как да прави пари си е негов проблем. Нпараво да го питат Иванов как се забогатява :) С акъл бе сашко. И Сашко тръгни да разследваш тия дет забогатяха след 90-та за няколко години. За куфарчетата които се раздадоха на избрани лица. Тези на които сега им викат олигарси.

152

Частен бизнес

преди 13 години

Ей,извади си главата от центруфугата и я използвай по предназначение!По-тъпо обяснение от "частен бизнес"за кражбите на тоя мутант не може да се измисли!Той да не е Бил Гейтс,бе шматко герберска!!!

151

non

преди 13 години

20 години ченгета, апаратчици, ***,доносници, агенти и ловки версификатори ни управляват, като под управление разбират само едно нещо-яко крадене от народа.След още 20 год. повечето от тези *** ще са пенсионери,живеещи по вилите си на Бахамите.Тогава ще дойдат честни, млади и образовани хора,които няма да помнят социализЪма и мошеническия преход.Гоподи, дай сили на този народ да дочака такова достойно време!!!

150

Анонимен

преди 13 години

Боже,ако те има,накажи тези които ограбиха България и попариха мечтите на поколения за нормален живот.

149

Анонимен

преди 13 години

Доколкото разбрах човека има частен бизнес и си е платил данъците. И не е получил 2 мольона лева за консултации за нещо дето не го разбира като Доган. Стига с тея кьор фишеци на Яне-педало (комунистическа ***).

148

Тампле

преди 13 години

изроде, андрей иванов, проклет да си до 13-то коляно!

147

до 145

преди 13 години

Ами да прав си ,ако не си продавахте гласовете за 5 лева управляващите щяха да са други!!

146

до А.Иванов

преди 13 години

...Искаме да докажеш обратното ..."....ЧЕ В НЕЩО НЕ ЛЪЖЕШ...!!!"

145

Циганин

преди 13 години

*** са ви виновни .