101

Анонимен

преди 13 години

синдикални Еничари. предателите трябва да се убиват.. а Боко ги взима за министри , дейци на лекарския съюз и синдикати.

100

Анонимен

преди 13 години

Ще подпишат ми всички имат кредити от Банки.

99

Питанка

преди 13 години

Някой може ли да ми каже кого защитават Синдикатите,защото от тях за 20 години работа нищо не съм видял да направят за работещите

98

mind twist

преди 13 години

Нищо не са изтъргували, време беше да се реши този казус, и се радвам че двете страни стигнаха до споразумение.Три неща пречат на развитието - ранното пенсиониране, социалните помощи и пенсионната система.

97

Продажни изроди

преди 13 години

Аферим лъжливи Синдикати,защо правихте толкова маймунджалъци ,че няма да се съгласите като накрая пак легнахте. Много добре Ви знаем вас и КНСБ и Подкрепа-един дол дренки сте-национални предатели,предавате хората които Ви хранят ****ка Ви!

96

Анонимен

преди 13 години

*** с 15г. стаж взима колко един с 35г. трудов стаж 136лв. това е.

95

Анонимен

преди 13 години

Въртяха,сукаха и накрая от 2014 махат тавана за бабичките и старците от парламента,те ще взимат пенсии над 2000,а колко народ ще измре без да си вземе реалната пенсия.

94

иван

преди 13 години

Това е братя българи ----ние сме си овце.Пак ни изтъргуваха ----Тренчев и другите----да му мислим ние обикновените хора.

93

Салахадин

преди 13 години

до 89:Основната разлика м-у тебе и някои пишещи е че си кръгъл ***. а те имат акъл.В Испания за 15 год тираджия се пенсионирваш.Във Франция 20 години в администрацията също.Фермер ако си и производител след 10 години също може при определение условия.А в България:Вуйчо ми 37 год стаж под комбайните опасно в ТКЗСТ-а и е със 136 лв че нямал стажа наедно със мързела ми комшията, който зима за вързаст минималната забележи отново 136 лв.Схвана ли разликата сега миличък?На това му се вика ОГРАБВАНЕ!

92

Смелия Чунг

преди 13 години

Егати продажните синдикати---продадоха и предадоха българите на тоя *** и некадърник Борисов.

91

Анонимен

преди 13 години

Герберите лапнаха и парите от професионалните пенсионни фондове. Отиват в НОИ. И чао... Пари нема, нема и да има.

90

Анонимен

преди 13 години

Затова БГ трябва да е само на частни фондове лична партида която се предава по наследство , само глупав българин може да иска да е в НОИ солидарен с ***.

89

mind twist

преди 13 години

"си стояхме топло при комунизма" - и рухна репресивната социалистическа идеология, понеже не е икономически обезпечена - всичките 45 години бяха един фарс, следване на лидера, безбожие (да защото комунизма отрича църквите) - това е драги захлюпен човече. Ходи да робуваш като се чувстваш щастлив.

88

skatelite

преди 13 години

основната разлика между българите и западните им събратя европейци е, че тези на запад започват да работят доста преди нас и се пенсионират след нас.

87

Деница

преди 13 години

Истината е една- 2, 5 млн .плащат осигуровки .2 ,5 млн. пенсионери, 1 млн *** ,които се увеличават стремглаво. И като добавим държавните служители , полицаите и военните .Остават тези 2 млн.,които трябва да работят 40 години и да плащат .

86

Ахил

преди 13 години

Знаете ли ---кои неща изплуват винаги над водата -----Олиото и ***.

85

eeeee

преди 13 години

Не разбрах следното:""""От 2011 г. до 2014 г. вноските на категорийните работници от 12 на сто за първа категория и 7 на сто за втора категория ще постъпват в НОИ, а не както досега - в професионалните фондове."""През това време няма да има вноски в професионалните фондове, нали?А когато искам да се пенсионирам при условията на първа категорияпрез 2015 г., онези от професионалния фонд ще ми обяснят, че нямам вноски за посочения период при тях и съответно ще взема по-ниска пенсия, въпреки, че съм си внасял редовно вноските.Как ще се реши този проблем?

84

Анонимен

преди 13 години

Какво блеете, бе?Нали наричате пенсионерите "червени бабички"!!!

83

Ахил

преди 13 години

Борисов излъга ---няма да има никакви пенсионни реформи.Истината е, че Борисов си осигури време -докато минат президентските избори догодина.Явно е успял да купи синдикатите.

82

Анонимен

преди 13 години

защо пишеш от името на ФАКТ ?