313

СЪД ЗА ДС-подлогите

преди 13 години

429 , ЕДВА ЛИ НА ГОЦЕ ЩЕ МУ СЕ ХВАЩА ПАК ТРИПЕР ?! МИСЛЯ , ЧЕ Е ХВЪРЛИЛ ОКО НА СУПЕР БИАНКА , АКО СЪДИМЕ ПО ИЗПЪЛНЕНИЯТА , ДЕТО Е ПРАВИЛ С ОХРАНИТЕЛИТЕ СИ И ПЕРНИШКИ ,,ПОСЛУШНИ ПОЛИЦАЙ,, .

312

Няма наивни,

преди 13 години

но има заинтересовани.Червената мафия никне от всякъде. Всеки който желае може да се опита да влезе в политиката в БГ. *** които гласуват за който и да е ,също няма да свършат скоро.

311

Анонимен

преди 13 години

- Ако не бъде убит, Трактора има ли потенциал в политиката?- Не, няма потенциал. Аз не мога да разбера как може да приемат Трактора за доцент. Той няма нищо общо с науката. Той е един обикновен старшина от милиционерското училище. И между другото оттам, още от 1981 г., идва прякорът му. В неговата биография има толкова много черни точки. За какво политическо бъдеще на Трактора може да става въпрос?!

310

БКП(БСП)-КГБ Е МАФИЯ

преди 13 години

алексей петров Е ,,НЕВИНЕН , КОЛКОТО Е ,,НЕВИНЕН,, И ПЕРНИШКИЯТ МУ *** люси стойков . СЪВСЕМ СКОРО ЩЕ РАЗБЕРЕМЕ КОЙ КОЛКО Е НЕВИНЕН ? ВЕРВАЙ МИ ! ДОСТА ХОРА ЗНАЯТ С КАКВО СЕ ЗАНИМАВАТ ,,УВЕЛИЧЕНИЯТ,, БРОЙ СЛУЖИТЕЛИ НА РУСКОТО ПОСОЛСТВО , НО ЗАЕМ БРАШНО , ТЪПКАНО СЕ ВРЪЩА !

309

Анонимен

преди 13 години

Да жувей , да жувей Алексей презедент , Яне вицапрезедент а Гоце съветник на вицапрезедента .

308

Анонимен

преди 13 години

Мафиоти от всички страни обединявайте се да изберем другаря Алексей за презедент на Мутренската Комунистическа България .

307

СЪД ЗА ДС-подлогите

преди 13 години

ДО 421 , колега , одобрявам това , което си написал , но ЕДВИН СУГАРЕВ е Н Е С Л У Ч А Е Н журналист . ;)

306

za 423

преди 13 години

Traktora na kogo pisa pismo - na ruskia ili amerikanski aposlanik , 4e e nevinen ?

305

Анонимен

преди 13 години

Правилно всички за Алексей , всички за мафията , да живее мъжкарят Яни да живее РЗС - - РЕКЕТЬОРИ , ЗАСТРАХОВАТЕЛИ , СУТЕНЬОРИ .

304

Анонимен

преди 13 години

Алексей е мъжкар и е интелигентен, докато Бойко е женичка и при това доста простовата и страхлива. Иначе и двамата са от милиционерското котило на БКП/БСП. Поне според мен Алексей е по-стойностният от двамата и е редно да го подкрепим на изборите. Иначе банкянското мутре ще ни досъсипе съвсем скоро. Унищожи всичко, което можеше да се унищожи. Срина науката, образованието, културата, здравеопазването. Всичко. По цял ден се снима с ножицата и се пъчи като ***.

303

БКП(БСП)-КГБ Е МАФИЯ

преди 13 години

413 , ТИ МНОГО ФИЛМИ ГЛЕДАШ МАЙ ?! КОИ СА ТИЯ рашките , И ЗАЩО СИ МИСЛИШ , ЧЕ КАТО ,,ТРАКТОРА,, Е БИЛ СВОДНИК НА ПОСЛАНИК , Е И ЧОВЕК НА МОСАТ ?! АКО НЕ ЗНАЕШ ЩО Е М О С А Д , ПОПРОЧЕТИ МАЛКО , ЩЕ СЕ СВЕТНЕШ ! САМО МАЛКУМЕН МОЖЕ ДА НАПИШЕ НЕЩО ПОДОБНО !

302

Анонимен

преди 13 години

Правилно всички за Алексей , всички за мафията , да живее мъжкарят Яни да живее РЗС - - РЕКЕТЬОРИ , ЗАСТРАХОВАТЕЛИ , СУТЕНЬОРИ .

301

Анонимен

преди 13 години

- Бизнесът с проституцията процъфтяваше и след ареста на Трактора?- Да. Всеки знае много добре, че проституцията и наркотиците нощно време се движат от таксиметрови шофьори. Може би най-голямата таксиметрова фирма в София е точно на Трактора. Тези неща ги каза и Едвин Сугарев. Трактора го даде на съд и загуби. Сугарев спечели и трите дела. Ужким Петров много знае и много е подготвен, голямо ченге, а не може да обори с факти един журналист. Да не говорим, че в неговия вестник Галерия бившият седесар Явор Дачков писа, че Филко Славов избягал в Германия от страх. И

300

Анонимен

преди 13 години

Скоро Алексей ще премаже женчото Бойко, който е лидер на импотентните мазохисти. ***!

299

Анонимен

преди 13 години

Изненадан ли сте, че Алексей Петров-Трактора вече си е у дома?- Не. Изненадан съм, че е жив. Но не знам докога. Не съм изненадан и от залповете му, че ще влиза в политиката. Тъй като в България човек най-лесно може да стане политик бърка си в джоба, вади парата, купува гласове, купува партии и влиза в парламент, в Министерски съвет. Това е практика, която е до болка позната на публиката. Що се отнася до това, че излезе от ареста, там нещата са ясни. Има една група прокурори и съдии, които си осребряват постовете и размахват чадър над престъпността.

298

тото

преди 13 години

След като ни трият, поне да кажат по коя точка и параграф е! За да мога аз да им цитирам коментари, които са по същата точка и параграф и са оставени. Днесковци, стегнете се, да не станете като други сайтове.. То не стига, че едно копи пасте не можете да направуте като хората.. За справка - катастрофата на магистрала Тракия, която се оказа на Хемус.... или беше обратното....СРАААААМ!!!!!

297

Анонимен

преди 13 години

С помощта на Гоце, фирми на Ал. Петров са организирали кетеринга на Аерогара София и доставката на... стотици леки автомобили за МВР. Дейността се е движела от малка постройка под околовръстното шосе ( по диагонал на бившата Мототехника),която е бивша база на баретите.Това показва изключителните позиции на Помака, който си е служил еднакво добре с тоягата и моркова. Явно старшините в МВР са били добре подбирани едно време:Ал.Петров,К.Пенков и още сума Петровци, които до скоро колеха и бесеха в системата и около нея... Успял е да наложи свои хора на възлови места и сега е като Гешев - ще управлява дълги години иззад кулисите.

296

veni

преди 13 години

ima li niaoi koito da im viarvna tia.ako e taka balgaria e obrechena.

295

ДС НА НЮНБЕРГ

преди 13 години

Да изхвърлим Алексей в река Енисей !

294

Анонимен

преди 13 години

И от ЕС натиснаха. Спомнete си ''загубените'' доклади на Серго и как трактора върна един , като ''лоялен'' гражданин. като се смени властта. Така реши да се откупи така , но не му мина номера.........като гледам каква бълвоч се пише по форумите съм сериозно загрижен за бъдещето на нацията ни.........лесно манипулируеми членове на блееще стадо :((