83

някой

преди 13 години

комунисти и опозиция да мълчат щом сме избрали герб искаме да са там те със 11% да си стоят в ъгала да не се правят на мнозинство какво ще става

82

Amenhotep

преди 13 години

ГЕРБЕРИ некадърни, платете ми да пиша във ваша защита, че сте се окъкали като бебета с несменени от 3 дни памперси! БСПисти и ДПСари, няма толкова пари на света, че да напиша нещо във ваша защита - ВИЕ РАЗГРАБИХТЕ БЪЛГАРИЯ! п.п.Въпрос до Цоко и Боко, кога ще вкарахте в пандиза Мадридския мошенник и крадливите юпита ... или бившите си шефове няма да закачате, а?

81

ГРОБАР

преди 13 години

СЛЕД ТОВА ПРОНИКНОВЕНИЕ ВЕЧЕ МОЖЕ ДА ЦЕЛУНЕШ ПОРТЕТА НА ГОЦЕ ПОСЛЕ НА СТАНИШЕФ И ДА СИ ЛЕГНЕШ С МИСЪЛТА ЗА ЯНЕ И 2 ЧИФТА ПОЛЮШВАЩИ СЕ ТА..АЦИ

80

Анонимен

преди 13 години

Крадеца вика дръжте крадеца.Да бъде разследван ГОЦЕ -авжията ,също да се проверят сметките му в ШВЕЙЦАРИЯ,СЪЩО АПАРТАМЕНТА В париж.да бъдат разследвани синовете му тия пишлимета от къде омат пари за разкошни апартаменти и офиси и живеещи в разкош .

79

до 75

преди 13 години

Пич да речем,че ЦЦ е вземал по 2500лв и жена му още толкова,нали е агент в ДАНС,но прав си сметките не излизат.ЦЦ беше споменал нещо,че е получил 30 хил за консултации.Е за кво иде реч?Значи дърпаме Доган за сметки от консултации,а наш ЦЦ не падал по-далеч.Бе всички са маскари.

78

Анонимен

преди 13 години

То пълно с престъпници с висеящи дела в партията майка, хора които си купиха депутатските места, ама това не се вижда.

77

Анонимен

преди 13 години

Бе за не знам кой е гей, защото не съм им светил, но ББ все твърди,че застава зад Цветанов:) Това не ми изглежда много мъжка постъпка:)))))))))))))))))))))))))))))))

76

кн

преди 13 години

в случая с цв. цв. и ал. п. важи максимата на й. сталин - има човек, има проблем, няма човек - няма проблем. остава да видим кой е човекът с проблеми???

75

Анонимен

преди 13 години

не ми стана ясно как се прави секс между двама пасивни - СерГей и Яне....

74

Анонимен

преди 13 години

Много ги заболя комунистите....Паякът не може да повярва, че оплетената муха взе да мърда и да се опитва да се отскубне.Пълна проверка на всеки в политиката- семействата им, сметки по банки в страната и чужбина, имуществена оценка. Тогава ще се види кой черен, кой бял.

73

Иво

преди 13 години

Срамота бе Сергейчо! Висшия съвет на партията ви е пълен със социалисти-милионери, а сте тръгнали да ревете за 100-те хиляди на Цветанов.

72

?

преди 13 години

Антон кутев да бъде разследван имотно и за конфликт на интереси.Това го искат хората,а не БСП-ДС-трактора

71

мина

преди 13 години

Я чиба от тук бе мъж в женски дрехи.

70

Анонимен

преди 13 години

45Ти си мега-***!"Кр. Стефанов: Цветанов го очакват неприятни въпроси ""2009 година членовете на семейството на Цветанов са получили общо 385 000 лв.""от които малко повече от 115 000 лв. кредит"Значи чисто 270 хил лева за 1 ГОДИНА!!!С едните 1200 лева на месец???????Това не ми изглежда на "няма проблем"!!!!

69

може

преди 13 години

Разумните хора не може да не забелязват как застъпничеството за некъдърниците от ГЕРБ в този сайт от известно време е доста по-голямо.Ъбеден съм,че от Бойчовата централа плащат на закъсали студентчета да пишат фалби из форумите.Но тва няма да им помогне зимъска когато народа ще оскотее до край и ще излезе на улицата за да събори тези некъдърници.

68

Анонимен

преди 13 години

"временното му оттегляне" се иска доста странно, предвид ситуацията около Алексей Петров и килърите...

67

do 62

преди 13 години

НЯМА АКТИВНИ В БСП.ТАМ СА СУПЕР-ПАСИВНИ

66

Сватбар

преди 13 години

ГОРЧИВО, ГОРЧИВО, ГОРЧИВО...

65

Tina

преди 13 години

Алиосман Имамов от ДПС заяви подкрепата на ДПС.Правете си изводите за тази "комисия".

64

от ориг. анонимен

преди 13 години

До 54 Ами аз не съм го казал, той Р.Овч. го заяви....