196

Ицо

преди 13 години

Не съм се и напъвал да обяснявам за WPW-синдрома, сладур. Ти си "докторът", забрави ли?! И разправяше нещо за влизане/излизане от гетата. Та, от кои казваш?! Щото от твои истински "колеги", други неща съм чувал.

195

Анонимен

преди 13 години

Ми като толкова много ги жалиш що си ги не водиш дома,а ???Аз съм глупав,жалък,празноглав и страхлив расист но не ме е страх да кажа че ги мразя.Не ние сме виновни.Не ние.А самите *** си правят такъв живота които водят.Няма да се интегрират и да станат добри граждани никога.

194

Ицо

преди 13 години

*** точно с американската *** пример не давай! Държава, в която съществува изразът "политическа коректност" директно може да я зачеркнеш от списъка с демокрациите. Да не говорим, че *** и на малкия пръст на индианците не могат да се опрат, що се отнася до култура, традиции и ценности. Много кофти сравнение!

193

Анонимен

преди 13 години

ХАХАХАХАХАХ Добре, че е днес.бг да публикува такива статии за да си почешат крастата празноглавите расисти, които са толкова жалки и се крият зад компютрите си. Всички са хора и са равни на този свят, няма висша, средна и нисша раса и като цяло всички хора на този свят сме едно голямо семейство.

192

Лекар

преди 13 години

Българино,нищо не ми плащаш ти,плаща ми шефа ми!А аз ратувам такива като теб да изпразнят джобовете си и да нахранят бедните ромчета,дето ядат по един път на 2 дена,вместо да се наливаш всяка нощ в кръчмата и да лижеш подметките на фолкпевиците.Между другото,това ще ни е едно от основните искания при стачката другия месец,да се увеличат здравните осигуровки на работещите,за да се лекуват неравностойните групи,като ромите

191

Щандартенфюрер

преди 13 години

Много мразя ***.Много.Това не са хора.Аз работя 20 години на място където преобладават мръсните *** и мога да кажа само че не заслужават и грам съжаление.Абсолютно съм съгласен с номер 182 и го подкрепям безрезервно.Една стотинка не давам за гнусен *** изк***есък

190

Лекар

преди 13 години

миличък,я ми опиши какво означава WPW-синдрома,ама няма да можеш,нали

189

123

преди 13 години

vsi4ko 6te se opravo kogato v balgaria ima red i zakon.za tova kakvoto *** pravjt s decata si,balgarite gi osajdat.deca trjbva da ima tozi koito ima imu6testven i obrazovatelen cenz.v kitai masovo sterilizirat.tuk ne.ne bilo humanno.*** ili ne ,decata sa deca.ima zna4enie koi i kak gi otglejda.ako tatko mu krade jica,kato porasne i toi 6te krade.multikulturen model njma.ima moralni cennosti i zakoni koito trjbva da se nalagat.dori s as sila.

188

Българин

преди 13 години

Лекарю, а какво правят те, за да не са "нещастни и бедни"? Отказват да работят, да учат, да спазват законите !!!А аз призовавам държавата да спре пожизнената им издръжка, откъде накъде българите да лишават старите си родители и децата си, за да хранят ***?Като си толкова благороден, отиди в маалата и ги лекувай безплатно, но купувай и консумативите от джоба си, защото ние ти плащаме заплата, плащаме разходите и когато ги лекуваш !!!

187

Ицо

преди 13 години

В кои по-точно махали си "влизал"? И след това си "излизал" ли? А, и в "Бърза помощ" си бил работил?! Човече, повикай я тази "Бърза помощ" - лекувай се овреме! То че има шарани, вярно, ама те обикновено не могат да четат много. Излагаш се.

186

комунист

преди 13 години

Трябва да се учим от американците.Те навремето вкараха тяхните ***/индианците/ в резерватите.И понеже са най-демократичната държава ще ни поздравят че ползваме тяхния опит.

185

Анонимен

преди 13 години

Браво, ***! Всеки проблем има разрешение, стига да го потърсим. Но преди това трябва да сме честни.

184

Анонимен

преди 13 години

След първо раждане да се стерлизират и точка!

183

Лекар

преди 13 години

Лекар съм,работил съм в Бърза помощ,влизал съм многократно с линейка в ромски махали,ще ви кажа,че това са едни много нещастни,много бедни и много смазани хора от държавата ни,не казвам много болни,защото това се подразбира.Призовавам държавата да пренасочи милиони левове,за да се подобри положението им,българите само реват,но са добре в сравнение с тях!

182

Анонимен

преди 13 години

Екстрадираме ги в Индия и готово ,там поне ще си ги приемат маи.Така де ,бил ромънски или турски *** ами там да му плащат и да го издържат, станахме им заложници покраи тея избори ,да махнем тогава изборите , и без това са маниполирани.Последното маипап ама е минало покраи избори

181

мелодия

преди 13 години

Омразата е най-лошият съветник -----Спрете се и се успокойте ----След това помислете и решете / но не в стила **** **** , или **** в Иран и Индия*---*-----Винаги правим така-подхвърли ни се някаква тема и ние сякаш само това сме чакали-дали ще са ***,дали ще са турци,дали ще са селяни,дали ще са столичани - готови сме от раз ----Аз мисля,че всичко идва от там-ОТ ГОРЕ

180

Ицо

преди 13 години

178 - "Умния", ти от новата колежанска реколта ли си, или си от онези, които мама ги праща в чужбината, че там *** на рози ухаят? И напарфюмирани пак са ***, ама сладки, "западняшки", нали така?! Като няма да се връщаш, кво те е грижа, кой е останал в България? Па и що се напъваш с акъла - пази си го, не го хаби за това неблагодарно "простолюдие". И прочитай от време на време "Пази боже сляпо да прогледа!" на Алеко.

179

Българин

преди 13 години

177 - така е - 95% от изоставените чаавета са от нисшата раса !!! А по БТВ ще ми надуват главата с някакви предавания - "дом за всяко дете" !!! Нито стотинка не давам за *** изчадия - защото същите тия "нещастни чавенца", дето ги съжалявахме и им давахме парички през 90-те - 2007-а размахваха брадви насреща ни и крещяха "Смърт на Българите" !!!Нищо не трябва да се дава на тия *** - нито залък хляб, нито стотинка !!! Нима тия по домовете не ги храним ние, че и СМС-и да пускаме !!!

178

Ирина

преди 13 години

176,мерките са перфектни ,но кога ще се случи ?

177

Пфууу

преди 13 години

Тези *** са кърлежи колко много пари отиват за социалните им помощи ! Имаше скоро едно видео как *** се редят за социални помощи даряваха им храни , имаше само към 5 или 10 пенсионери българи а има толкова много пенсионери социално слаби ! *** бяха едно 80 % млади като са *** да им се даде по една метла да метът улиците или на кариерите да чупят камъни къв е тоя *** мързел кърлежски !! Кво правим бе хора как може такова нещо да ни правят на *** !