170

оппа

преди 13 години

сигурно е така, в БГ който е *** гледа да се докопа до властта за имунитет, а след това и да заличи магариите които е правил - в 90 % от случаите е точно така и като вземат да се правят на едни добрички и да разказват колко много бандити има ... и така се вживяват че забравят какви далавери и поразии са направили, докато някой не им припопни ...

169

Анонимен

преди 13 години

Ама повечето са прости и затова ни управляват мутри

168

Анонимен

преди 13 години

Хмм,аха,абе що не публикуват всички доказателства срещу Трактора,и делата да се излючват пряко по ТВ,та НИЕ простите овчици да видим,кой крив кой прав,А?Защо ги засекретяват тези дела??И то прокурорите ги засекретяват,защо ли?От какво ги е страх?Защо така бе батка,казваш ни съда е корумпиран,и ги пуска,НООО излез и кажи-ето това и това е направил,с факти доказателства и т.н.,,,а не да казваш всички знаем кой е Трактора,ок,знаем,но какво точно е направил,знаем и за ***,и за маргените,и за кой ли

167

Анонимен

преди 13 години

Гледайте сега всеки ден от тук нататък първите заглавия в това комунистическо сайтче dnes.bg ще са запазени за трактори, яневци, дружките им от дпс, бсп и предстоящото им съглашение срещу правителството и случайно по изключение ще се прокарва някоя новина с положителен оттенък за народа иронизирана разбирасе от дегенериралите редакторчетата.

166

Анонимен

преди 13 години

Да! Здравната система наистина е в криза, но виждам,че кризата е съсипала и образователната:)За кое не е нужно да имаш десертация:) Май нещо по оста мисъл-писменна реч съвесм се загуби:) *** те ако питаш нищо не им е нужно на ГЕРБ:)Великите географски открития при тях започнаха-пр.Сомалийския залив, Грузия в Близкия изток, политологията сега се развивива-пр-Желева влезе във френски учебник по политология като ярък пример за конфлик на интереси,йогата сега ще я развие ЦЦ:) Абе нова ера настъпи:)))

165

маалии

преди 13 години

Па като дойдат изборите,като настъпи празник всенароден,мир и хармония,като сложим вратовръзки,като лъснем чепици,по една близалка на детето и право пред урните-и гласувай,гласувай,мамка му!Демокрация в действие и радост целокупна!

164

Анонимен

преди 13 години

Сигурен ли си че няма да изгориш и ти покрай някой роднина.

163

Анонимен

преди 13 години

Крименче, ЧРД. Продължавай все така да даваш уроци по правопис на невежите :)

162

IND

преди 13 години

Кога ще са следващите избори, защото нямам търпение да гласувам за трактора, запалката, бенката и гоцевите :))))

161

Анонимен

преди 13 години

всичко се развива добре, много съм доволенБог да пази България

160

Анонимен

преди 13 години

Всичко е пари!А идват избори и е по-добре спонсор отколкото осъден.А и тези дето НАП ги облита всеки ден.И тях ще оцицат.някой трябва да плати изборите бе хора.

159

Анонимен

преди 13 години

Типично активно мероприятие на ДС! Имало някакаква информация от преди 5 години, но трактора си мълчал до сега защотото бил много добричък. Сега обаче изведнъж го заглождила съвеста и излезъл пред медиите, но естествено без доказателства!Явно Бойко доста им е бръкнал в бизнеса и сега *** на умряло!

158

асдфасд

преди 13 години

Ми *** то не е нужно да имаш дисертация.Като стана пожара в Русия първи пожарникарите се притекоха на помощ. Това не е долна професия,. Това е благородна професия. Що мекерето СТанишев се скри ами не ходи да гаси пожари. Смешници.

157

Анонимен

преди 13 години

Па ти отде знаеш че ББ има повече пари? Да не си му личния банкер? Цвети!! Ти ли си ***???!!!

156

Анонимен

преди 13 години

ДО КРАЯ НА МАНДАТА ЧЕРНИТЕ БРАТЯ ТРАКТОРЧЕТА ЩЕ СА МУ ИЗКОПАЛИ ДУПКА НА ТРАКТОРА, КОЛКО ПО-ГОЛЕМИ ОТ НЕГО ИЗГНИХА ВЕЧЕ ТА НЕГО ЛИ НЯМА ДА ЗАКОПАЯТ

155

асдфасд

преди 13 години

Бате така е.Искат да ни заблуждават вечно.Но забравят че не всички хора са прости. Има и мислещи.

154

ДАА

преди 13 години

САКСОФОНЕЕ ТИ НАЯСНО ЛИ СИ С ТАЗИ ОБЩНОСТ ? АЗ ГИ ПОЗНАВАМ ДОБРЕ!ТОВА Е ПЛЕМЕ ОТ СРЕДНОВЕКОВИЕТО,НЕПОДЛЕЖАЩО НА КУЛТИВАЦИЯ !

153

Анонимен

преди 13 години

Друго си е дисертация на тема "Психофизичната подготовка на пожарникаря при работа с *** в гориста местност!" И каккто казваш, че сигурно си я купил:))Мале! Какво управление пада:):)))Другия със стойката на глава, дори и дисертация няма:) Той е на медитация:)

152

тенор-саксофон

преди 13 години

Така е!Сега можеш да си купиш и 10 образования,въпрос на желание и пари!Но той ги е взел ПРЕДИ,а не сега!

151

Анонимен

преди 13 години

Чакам да видя сериала Косопад и ще преценя ,кой крив кой прав