48

Ф.С.В

преди 13 години

А аз предлагам да не се конфискуват имотите ..а само да се настанят наблизо до именията *** от бл 20

47

AБВ

преди 13 години

прехвърлят си топката едни на друг....това и футболистите така умело не го правят, ако го правеха световната титла ни е в кърпа вързана...приказки, приказки, докато ни замажат очите и да си напълнят джобовете!

46

ПРЕДЛОЖЕНИЕ!!!

преди 13 години

ПРЕДЛАГАМ ДАСЕ КОНФИСКУВАТ ВСИЧКИ ИМОТИ ОКОЛО ЯЗОВИРА В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА И ТАМ ДА СЕ НАСТАНЯТ ВСИЧКИ *** ОТ РАЗРУШЕНИЯ БЛОК 20 В ЯМБОЛ :)

45

:)

преди 13 години

В БГ няма невъзможни неща ... утре ББ като се освободи и ще ходи с багерчето да ги бутне ... щото лично е поискал документите ... и отново ще е Н1 в медиите и сърцата на електоратаББ се жалва:- Не мога да пикам!- Простатата?- Тц...Само да го извада и медиите го лапват.Вицът е взет от vicove.fresh-bg.net

44

,,Lari,,

преди 13 години

DAI BOJE, DA IZVADJAT 4ILIISKITE MINJORI,A NA TJAXNO MJASTO PUSNAT SYS SONDATA, TO4NO VAS,VSI4KI KORUMPIRANI,BIVSHI I NASTOJASHTI MRYSNI PRAVITELSTVENI MOSHENIZI....DANO STIGNE GALERIJATA!

43

Ф.С.В

преди 13 години

Бойко каза че от "Веселото село" ще направи един малък 'Туинпиксс" )))))))

42

Анонимен

преди 13 години

"По думите му ще е добре за община Любимец, ако вилите бъдат узаконени и се плаща данък за тях...." . Кмета много нагло се е изцепил. Вместо да ги защитава да подкара една фадрома и да почне да ги срива.

41

Dan

преди 13 години

Сега очаквам и заглавие "Хари Потър и митничарското село".........

40

Анонимен

преди 13 години

Глупендрини, Бойко беше поставен на този пост от Народа

39

krass

преди 13 години

Тези чиновници,които са виновни за този случей,трябва да бъдат увонени,осъдени за корупция и трудовите книжки да им бъдат скъсани.Какъв тудов стаж да им се чете,като те не са си гледали работата ! Тъкмо напротив. Защо после да им се плаща пенсия за времето,което те не са работили, а са крали ? Това трябва да се прилага за всички подобни случеи !

38

Анонимен

преди 13 години

Ако бутне дори една къща, макар и не лично, моята любов я има!!!

37

ияс

преди 13 години

Бойко беше поставен на този пост от тези богаташи и те нокога няма за нищо да пострадат.Бойко ще ги защищава както Матросов.Жалкото е че негови привърженици са и безмозъчните писачи по форумите.Бойко не е достатъчно интелигентен ,но около Тодор Живков и Симеон /Великий-мошеник/ се е научил да баламосва простолюдието и го прави перфектно.

36

Анонимен

преди 13 години

Онова перекенде главният архитект Диков, да бъде изритано като гуреливо маче!!!

35

Ф.С.В

преди 13 години

по непотвърдени данни .лично Б Борисов ще отиде с едно багерче да събори именията на Първановите парвенюта .и да достигне заветните 99% народна любов

34

Анонимен

преди 13 години

Стига с тия боксониери бе!!!Елате да видите около язовир Искър какво става!

33

Включването

преди 13 години

В момента д-р Борисов пише SMS-си до всички медии.Уморен е. Днес той откри два нови обекта в Ямбол и с. Езерче. Бихте ли се съгласили включването да стане утре рано сустринта. Знаето , че той не спи.

32

Анонимен

преди 13 години

Всичко е много просто!!ББ или разчиства незаконното строителство и тези, които са го разрешили/узаконили, или си отива и избираме следващия!!!

31

Ф.С.В

преди 13 години

Всички са наясно с темата . само че тя каква беше ))))))))))))))))

30

Анонимен

преди 13 години

Толкова народ е в кюпа, че ако тръгне да се прави чистка, никой няма да остане по държавни/административни/общински постове...

29

ЗЛОБЕН

преди 13 години

ВСЕКИ ДЕН ИМА ПО НЯКОЯ ГОЛЯМА СЕНЗАЦИЯ ,ЗА КОЯТО ДА СЕ ДЪРЛИМ , А ОСНОВНОТО НИ НЕ Е ПРИОРИТЕТ - КОГА ЩЕ СТАНЕМ ДЪРЖАВА ОТ НОРМАЛНА ЕВРОПА!!!!! ОМРЪЗНАХА МИ РАЗКРИТИЯ ЗА ДАЛАВЕРИ ВЪВ ВСИЧКИ СФЕРИ !!! ИСКАМ КОЙТО Е ВИНОВЕН - СЪОТВЕТНОТО НАКАЗАНИЕ , А НЕ САМО ПОКАЗ ,БЕЗ РЕЗУЛТАТ