201

до 197

преди 13 години

Глупости абсолютни ! Ако полицаите ни вземат, че стачкуват ефективно - убеден съм, че България ще стане доста по спокойно място за живот.

200

Анонимен

преди 13 години

Туак си пишат хора дето тръпнат в очакване за ефективна стачка нали ? Искате да имате времеви прозорец на безнаказаност. Всеки с малко акъл може да се сети какво ще стане ако спрат работа ченгетата. Затова не бива да се допуска.

199

до 216

преди 13 години

добре бе, в момента има страшно много свободни места за полицаи какво чакаш ?ама когато първата вечер видиш толкова разчленени от някоя катастрофа трупове, които иначе и за 100 години няма да видиш, когато превозиш няколко *** и оповърнати алкохолика, коагто спреш няколко скандали, при които всеки е въоръжен с нож и бухалка, а ти нямаш право да извадиш оръжие ..и всичко това за 500 лева на месец ... да не вземеш да си тръгнеш, смелчаго !

198

219

преди 13 години

И като ида в районното какво ще стане....... Като не стачкувате да не би да няма прегазени и изнасилени...

197

Вълко Петров

преди 13 години

То по-зле от това накъде?Народа плаща данъци за полицията ,а полицията я няма никаква.

196

до 210

преди 13 години

ама разбира се, напълно безплатно някой ще те отнесе с 200 километра и ще изнасили жена ти, или пребие детето ти и ти в безсилна ярост ще направиш какво ?къде ще отидеш ?

195

Анонимен

преди 13 години

Щото стачкуваха сума пъти ефективно нали :)) Ама тяхното не етакова. Тука ще стане много зле ако не работят полицаите няколко дни.

194

ХАХАХАХАХАХАхаа

преди 13 години

Полицай спира шофьор:- Добър ден. Документите за проверка!Шофьора му казва:- Ей сега. Елате по-близо, ако може, че са ми долу в жабката.Полицаят си провира главата в колата през прозореца, шофьорът вдига стъклото и го защипва.След това невъзмутимо излиза през другата врата, смъква панталоните на полицая и го опъва отзад.Прибира се в колата, сваля прозореца и потегля пред погледа на изумения полицай.Полицаят се оглежда и вижда малко момченце.- Ей, момченце, видя ли му номера на тоя?Момченцето отговаря:- Чичко полицай аз и във цирка такъв номер не бях виждал!

193

Седналия бик

преди 13 години

обикновенните полицаи са някакви *** с едва завършен 11 клас с диплома 3.25 от "елитни" училища като Механото, Манджата/Кашата, Сградото, Багеристкото, Електрото. Налудували се на 20 години усещат че толкова *** няма къде да изкарва и 300 лева и айде вуйчо Милиционер го урежда да стане 1 полицайче сержантче за 600 лева. Кеф ти да си пърдиш на топло в бялата Astra, ако се осерш вуйчо пак ще помага..

192

До 206

преди 13 години

Бих добавил:1. Изнасилквачите ще могат да си чукат на вола коъто искат.2. Обирджийъте ще могат направо да си атакуват къщите с хората вътре без никав страх.3. Пожарите ще си горят на воля.4. Които си заплюл някого за убиване ще можа да со го убие.Но пък за срока на стачката дама да се плаща на полицията :)))) Точно както искат повечето тук

191

Вълко Петров

преди 13 години

Даскалите са по-смели от ченгетата.

190

до 209

преди 13 години

а ти каква професия имаш, дали пък и за теб няма вицове, а ?

189

!

преди 13 години

Ти си чети сводките, ние сме обикновени хора и гледаме новини, четеме вестници. Щом защитаваш свама осъдени за изнасилване на *** жена...представям си те какъв си.

188

Васко

преди 13 години

Ужас, управляват ни ченгета с изкуствен интелект.

187

до 206

преди 13 години

Кажи сега кое от това не можеш да направиш... е когато ги няма полицаите просто ще стане безплатно...

186

Анонимен

преди 13 години

г-да полицаи, защо сте предмет на присмех в много вицове? Защото си вършите съвестно и неуморно работата ли?

185

Анонимен

преди 13 години

В "новините" които и да са ТЕ пише че Майкъл Джексън е жив и е извънземно, аз длъжен ли съм да вярвам на "новините" ?! Или и теб е*аха че твърдиш всичко така категорично ?!

184

Анонимен

преди 13 години

Да стачкуват ли полицайте ефективнода-плюсне-минус

183

до 197

преди 13 години

е, какво толкова, всеки най-сетне ще си кара колата с колкото си иска, и разбира се леко почерпен, как иначе ...наркодилърите направо ще звънят по домовете да предлагат дрога, нали на всчики тийнейджъри тов им е мечтата ..и запалянковците най-сетне ще могат да убият някой футболист /съдия / нали на всички диви селяни това им е фикс-идеята ...

182

!

преди 13 години

ти си доста смотан екземпляр. Да беше прочел новините по темата, нямаше да задаваш *** въпроси, ***.