335

Tatul

преди 13 години

Прасетата ***.

334

Анонимен

преди 13 години

абе тия пикльовци въобще да не ми реват. нищо не вършат. след втория обир вкъщи дори не сметнах за нужно да ги викам тия баби в униформи. пишеш 2 часа тъпотии, оглеждат 'разбиращо' - аз им показах, откъде и как са влезли в апартамента и те - "ааа, да!". и какво - след 2 седмици писъмце от полицията - ми то обира ми било маловажно престъплениe.ние всичките сме маловажни за тия *** с фуражки. сега какво - заплатки ли искат? от моите данъци ли?абе я да го духат! да хванат да работят първ

333

до 347

преди 13 години

Как точно ще обърнат ситуацията полицаите, прощавай ? Ще ме натоварят с още налози и данъци за да има пари за тях !!! НЕ !!! Писна ми !!! След като протестират значи тази работа не им допада. Да се уволняват незабавно.

332

Ристо

преди 13 години

За какво да ги подкрепям...още повече пари от нашите данъци да отиват за тях, а те да продължаат да чоплят семки и да се крият по храстите....за 20 години толкова свършиха..

331

данъкоплатец

преди 13 години

60 000- клати*урци искат пари

330

Антон

преди 13 години

Да излизат. 60 години ги коткат и ги оставиха да правят каквото си искат, сега реват.

329

Анонимен

преди 13 години

Престанете да плюете по полицаите,ами ги подкрепете.Ако някой може да обърне ситуацията ,това са те и само те.Не бъдете егоисти, а си отворете очите и ушите,хора-а-а

328

някой

преди 13 години

Подкрепям ги напълно!Вие луди ли сте? Като чета коментарите тук ми настръхват косите!И какво - дай да уволним цялата полиция, да грабнем пушките автоматите и пищовите и да почнем едни други да се трепем? Искате Дивия Запад в България ли? Е, категорично не съм съгласен!!! Може да не е идеалната полиция, но е по-добре от нищо. А за това съм съгласен, че никой по-интелигентен човек не е мотивиран да става полицай. Ами въпросът тогава пак опира до пари, нали?

327

котраг

преди 13 години

Митко,аз заплатата си я знам от 18 години ама 3-ти месец вече не ми я дават.

326

Ристо

преди 13 години

Най-големите некадърници и мързели стават полицай, това е факт. В момента ние издържаме 60 хиляди ушевци повечето от които нищо не правят, а в същото време дребните кражби не спират. На цялата държава са и нужни не повече от 30 хил. полицай, но ще е добре да се подберат след строг прием, включващ детектор на лъжата и тест за интелигентност....Сегашните са чисто и просто просяци молещи шофьорите за 10-20 лева.

325

Бачкатор

преди 13 години

А кой да му оправи приемната на твоя съученик ? Нещо чистачка ли иска ? Да не му падне фуражката ако хване метлата, а ?! Имал бил ипотека, а ?! Ами да напуска МВР и да се хваща да работи за повече пари. Ама нещо не му изнася май ?! Защото се иска здраво бачкане, а не пръцкане по цял ден в приемната. И докога твоя съученик полицай ще КРАДЕ от нормалните хора, като не си плаща здравни и пенсионни осигуровки ???

324

с.

преди 13 години

Повечето полицаи наистина за нищо не стават,обаче си има обяснение за това!Условията при които работят са отвратителни!Имам съученик,който стана квартален!В приемната му е супер мизерия!Няма дори тоалетна!Не са му подсигурени елементарни консумативи!Сам си купува хартия за принтера!С заплатата си едва се оправя!Уикендите прави дребни ремонти и лепи плочки за да върже нещата!Няма как да се махне щото има ипотека!Е,каква мотивация да има тоя човек!???Това е проблема!И аз не бих си давал зор!

323

Анонимен

преди 13 години

Вие дето не сте служители, какви сте?Я си учете уроците, че от недоучени служители сме на тоя хал!

322

Митко

преди 13 години

Колкото,Бойковата заплата ли искате?Сигурен съм че 98% от вас не могат да искарат физическата.При някакъв проблем се държите неадекватно.Като постъпвате на работа -знаете заплатата.Не ви разбирам.Не ви подкрепям.

321

Анонимен

преди 13 години

Е как за какво протестират?!?Искат да си върнат младостта, когато никой не работеше, а имаше за всички. Само дето тъпите им червени глави не се питат откъде имаше и защо ни го даваха...

320

Димитър

преди 13 години

Протестират защото всичко в държавта е зле. И според мен трябва и ние които не сме служители да ги подкрепим, за да мойе после те да ни подкрепят.

319

с.

преди 13 години

Ами да ти кажа за разлика от тебе аз имам представа за реалния живот и съм напълно наясно какво се случва!Щом се радваш да носиш розови очилца и продължаваш да вярваш на поредните нещастници обявили се за месии-твой проблем!ГЕРБ не правят нищо!Нямат и никаква стратегия за противодействие на това,което се случва!Пак казвам зимата ще е супер тежка!Безработицата расте!На много хора не им плащат с месеци!Почти всеки е с кредити,лизинги и тн!Червен *** съм бил!Пич,акъл нямаш за 5 стотинки!

318

Анонимен

преди 13 години

Развитите демокрации измислиха заемите и лизингите, но на родните червени лумпеняги това не им харесва:)))Друго си беше когато големия брат наливаше милиарди рубли и не мислехме за нищо, а :))Е...ама батко почина и трябва да се работи...мъкааа, мъка :)))

317

работещ

преди 13 години

За какво протестират тия толуми?

316

котраг

преди 13 години

до .с. Не се ядосвай на невежи хора.Напълно те подкрепям,с едно уточнение. Виденовата зима ще ни се види като пионерски лагер.Тогава нямаше още заеми,лизинги и междуфирмена задлъжнялост.Сега е един голям батак.