162

куку

преди 13 години

защо данъчните ползват правителствен хиликоптер ? това го няма никъде в нормална европа. българия е една кику психиатрия.

161

Muncho!

преди 13 години

Ха така-хляб и зрелища!

160

gogo

преди 13 години

България била най-бедната в Европа ли???? Хора, живял съм в богати държави - Канада, Германия, Люксембург, но такива палати, такива скъпи поръчкови коли, честно, не съм виждал никъде. Не е бедна България, бедна е робската душица на този народ, който мълчи и чака на някой друг да му оправи положението.

159

...

преди 13 години

Познай чия е фирмата и за басейните и за къщите и озеленяването... :)

158

Анонимен

преди 13 години

Хилихуйтерчето с фотото дали е напрвило и едно кръгче над Банкя да заснеме градския парк, който бе изкупен, унищожен и застроен от Бате Боцо чрез подставените си лица Киро Киров, Георги Пенев и Милчо Шолев.

157

Анонимен

преди 13 години

Снимката е потресаваща архитектура.... 8 еднакви басейна, еднакви покриви и сигурно има ограда с бодлива тел и ток...

156

Gnusmus

преди 13 години

Бахму... Всички басейни с еднаква форма! Нито грам въображение,явно една и съща фирма ги е правила.

155

Gnusmus

преди 13 години

K'ва финансева дициплина,*** бульо?!? Трябва танковете да дойдат.

154

Анонимен

преди 13 години

Щом като на данъчните им трябва чак и хеликоптер, според заглавието горе, значи без хиликоптер са слепи или безсилни ?! Това прилича на картинки от Афганистан дето отгоре снимат сараи.

153

Анонимен

преди 13 години

До-Буля Цеца-ами като си пр....... с като *** и нямаш акъл за 5 ст. ше се радваш,що не вземеш да работиш на 5 места и ти да имаш? а пари

152

Препоръка

преди 13 години

Стройте под земята така НАП няма да може да ви снима.

151

:)

преди 13 години

как беше лафа , богатите искат да ни покажат какво имат , лошо няма , ама тези къщи ако мога така да ги нареча са на хора управляващи българия тоес те тр да плащат на себе си данъци че имат такива къщи смях хахахах :)

150

Анонимен

преди 13 години

За да те крадат трябва да имаш поне нещо. Да казваш че те крадат, а всъщност да завиждаш защото нямаш, е смешно и доста странно.

149

Стоян Колев - Варна

преди 13 години

Даааааааааааааа ако снимат около Варна наистина ще им паднат шапките на НАП ама дано публикуват и снимките после та да видят всички!!

148

Анонимен

преди 13 години

Едно време в България е имало хубави отворени чифлици и интересни хора, а сега има огради, охрани и луди с пари.

147

кольо

преди 13 години

да заснемат и имота на бате Бойко

146

Буля Цеца

преди 13 години

Бат` Бойко пак ще закърпи бюджета с данъците на богаташите. За това го харесвам. Стига са вземали пари само от бедните. Та те вече и гащите ни ще свалят. Само нашите кожи дерат. След всяка финансова криза бедните все повече обедняват, богатите все повече забогатяват. Докато не се въведе финансова дисциплина, няма никакъв смисъл повече да работим. И без това се намира някой мошенник да ни окраде труда.

145

аман

преди 13 години

С новите 3 пункта увеличение на данъците ще има още много имения и "гьолове" пред тях. А парите за друго никога няма да стигат.

144

Анонимен

преди 13 години

Ем да *** нали може да го продаде тоя имот и пак да изкяри нещо.

143

Лесно е

преди 13 години

Много е лесно - дисциплинарно уволнение за всички държавни чиновници и съдии които са на заплата и са успели да се снабдят с такива имотчета. След това може и да не се конфискуват имотите - плащане на данъците им само ще е достатъчно защото тези тарикати ще са без доходите от рушветите които получават за "добре" свършената си работа в "полза" на държавата.