115

друг изнасилен

преди 13 години

"Само еманципацията ще ви опрае вас гадни ***, векове ни мачкахте..."Мъ ние мислехме, че така ви харесва... (и още сме убедени в това!)(явно някакви зли ф-сили ви мътят главиците)

114

чичо Митко

преди 13 години

бе кво я коментирате тая дебелана неогряна(f), нека си злобее.

113

do 117

преди 13 години

Ти представяш ли си такова животно да ти живее в къщата? Не ще го биеш ами...!

112

ТВ

преди 13 години

Готово! Събрахме се. Давайте адресите и да започваме!

111

Илиян

преди 13 години

искам и аз бус с Пайнерки да ме отвлекат, Преслава да е шофьорката, а Камелия и Цветелина Янева да ми сложат усмирителната риза

110

Манолски

преди 13 години

искам и аз така - 3 дни само бой и секс няма да се оплаквам хахахаха дано поне жените ги бива

109

до Психолог

преди 13 години

Защо така и ти с лошо? Домашното насилие е много сериозен проблем и шега с това не бива! Никой не заслужава да бъде бит, има и други методи за разрешаваен на проблемите, които не включват насилие!

108

?

преди 13 години

хахаа, може ли някой наистина да обясни, как може мъж да бъде изнасилен от жена, при това бидейки в ''безпомощно състояние''? - може, естествена реакция на организма!

107

Анонимен

преди 13 години

хахаа, може ли някой наистина да обясни, как може мъж да бъде изнасилен от жена, при това бидейки в ''безпомощно състояние''?

106

Анонимен

преди 13 години

abe tebe nqma li koi da ti tegli edna da se uspokoish malko

105

Психолог

преди 13 години

Ти не си злобна и не мразиш никого, ама си проста та дрънкаш, неслучайно те е бил мъжа ти...

104

До f

преди 13 години

f - на западнасилието над жени се наказва, и хопата си спазват закона, а това, че ние живеем в държава, в която законът не се спазва, сме си виновни само и само ние българите, защото по просто племе от нашто няма! С 1300 - годишна история държава сме, а нека само погледнем на какво прилича държавата ни в момента, да не говорим за столицата - най мръсната на в Европа! Абе нищо не сме опазили!Аз преминах в друга тема, но поне се изказах и ще спра дотук, защото иначе ще няма да мога!

103

АВА

преди 13 години

Абе това е АБСУРД как може мъж да бъде изнасилен нали " няма да му стане" ! А ако му е станало значи и той го е искал !!!

102

Говедарин

преди 13 години

Абе моме, да те питам нещо а?Като ти е вътре кво ти се яде?:D :D :D

101

Говедарин

преди 13 години

Охх... що му е на дядо толкоз малка пенсийкатааа та не стига за билетче до Зимбабве...Ше требе да продам неко и друго *** ми се чини...

100

f

преди 13 години

Аз не съм злобна и не мразя НИКОГО. Просто казвам истината за някой действия в живота, несправедливости, просто не триябва да се крият такива неща. И днес го има биеш жена, а после се оправдаваш и закона ти налага смешни наказания, виж за глобата на полицаите, виж за оня моряк дето преби жената и го оправдаха. НЕ съм казала, че искам да ги разделям мъжките и женските!

99

ДО f

преди 13 години

f - по спокойно, и аз съм жена, но все пак !!!! Има истина в това което казваш, но не забравяй, че омразата до нищо добро не води!Мъжкото и женското не могат едно без друго, така или иначе!И пак казвам има истина в това, което казваш, но съм наистина изненадана от такава огромна омраза и злоба, които предаваш чрез написаното от теб!

98

:)

преди 13 години

Ць ць ць ць

97

х

преди 13 години

И СПИН, И СПИН, И СПИН...и кой знае още какви болести

96

f

преди 13 години

Истината ви боли защото сте въплащание на злото- вие мъжете. Иска ви се да покриете свинштините си, ама ние нищо не забравяме. Да искаш да премълчаваш истината е още по-голямо престъпление отколкото даже да го направиш, значи ти го смяташ за редно.Няма по зло същество от мъжа на тоя свят. ТАКИВА КАТО ВАС ГИ ЧАКА ВЕЧЕН АД!