51

Ivan

преди 13 години

Доган дори да го видя с одрязана глава пак няма да повярвам, че е умрял. Ще си помисля, че сам е инсценирал смърта си.

50

БО

преди 13 години

***

49

Шматко

преди 13 години

А какво е присъствието на ТУРСКИ ЕНИЧЕРСКИ ОРКЕСТЪР ВЪВ В.Търново маитап с българите може би ? Настаняването на турските фирми които са свързани с таините служби с изисканията си за знание на турски език от работещите българи не е ли турцизация ? С Доган ще се видят на турска територия или ще му пратят инструктаж с посредници защо да го афишират ? Стига сте ни правили на КАЛИНКИ Аман от зомбиранирани статии

48

до 48

преди 13 години

тихо *** бегай да ринеш *** на овцете

47

Ме

преди 13 години

До 45 и 48Само като чуя от устана на някой да излизат думите "най-велик" ми става ясно що за *** стои с/у мен - най-обикновен.

46

Анонимен

преди 13 години

NAI VELIKIQ POLITIK E GLUPACI SAMO MOJETE DA ME4TAETE 4E NIKOQ DEN TAKAV POLETIK 6TE IMA V BG

45

f.p.

преди 13 години

Доган е пътник към вечните ловни полета. Времената се промениха, на неговите покровители са нужни нови, необременени и "чисти" хора.До месеци, преди изборите, мисля че ще го приключат. По един или друг начин.

44

до 37

преди 13 години

Не смесвай нещата-това не са неграмотните по махалите!Тази статия е за другите-грамотни,четящи,желащи да се реализират и за външните ръководители на тази партия!Какво правят по махалите ми е известно много отдавна и как си "вярват" също!Ти също повтаряш митове и легенди,насаждани от ДПС-друга е системата,миличък папагалчо!Тази статия е за външни читатели,глъмовото!А акълчето ти не може да го разбере!

43

Анонимен

преди 13 години

tozi tip e nai velikiq politik viq sega qjte l.......ta s dvate 6epi pak nie ot tuka 6te vie se smeeem mnogo za6toto se nai prostiq norod

42

бЕдНяК

преди 13 години

Турците да се покръстят и тогава веднага са добре дошли в ЕС. Но да се натискаш да влезеш някъде, където никой не те иска в определен вид и отгоре на това да придаваш фасони и да налагаш своя противоречащ начин на мислене е наглост. Турция без технологиите на запада са просто голяма маса от хора, които с методи на хитрост от 16 век се пробват да ни заблуждават.

41

IND

преди 13 години

Браво на Ердоган! А Доган е за затвора и то доживотно!

40

Анонимен

преди 13 години

"Никола Саркози е категоричен, че ЕС е християнски алианс и в него никога няма да има място за мюсюлманска Турция"-КРАТКО,ЯСНО И ТОЧНО!!!

39

MURDOC

преди 13 години

" Мина ли му времето на Доган? "Не ,не му е минало ,а то ще мине само и едиствено когато той участва в сериала "Забранена любов" като любовник на *** Кристиян .

38

ричи

преди 13 години

Ей,голям *** е тоя Доган!Да се омита,че не можем да го траем вече!

37

до 31

преди 13 години

Грешиш,драги!Много грешиш!В този противоконституционна партия има съсредоточен огромен финансов капитал,тя е проводник не само на турските интереси,но и проводник на турската мафия-хазартна и наркотърговска!Също и на фундаменталистки и радикални ислямски движения!За това тя бе създадена и узаконена през 1994 год!А парите там не са проблем,както не е проблем и Доган-дано само не го превърнат в шахид!Дано,че тогава става страшно,а тези са способни на такъв ход!!!

36

Анонимен

преди 13 години

А статията работи за крило в ДПС!Нима не е ясно и видно! Ха-хааа!Те по махлите в Кърджалийско или в Делиормана все в нета седят! :)А ако седнат наистина да "прокарват" такава пропаганда и чрез другите медии - пак ще ударят на камък. На ДПС агитацията е човек-срещу човек. Очи в очи. И то от хора които се познават. И си вярват.А вие си пишете и политиканствайте.Смешници!

35

живко сталев

преди 13 години

Тоя ТИП май го мразят И Българи И Турци!!!

34

Dan

преди 13 години

Доган може и да е направил вече крачка на зад, но това е само за да е в по-стабилна позиция да не е "на течение", не се заблуждавайте, че така ще се откаже от властта, аз поне не смятам, че ще се откаже или дори и да го направи ще е за да си заздрави позициите и партията! НЕ ГО ПОДЦЕНЯВАЙТЕ ТОВА Е ГРЕШНО! Не ми харесва и ми се ще да се махне от политиката, но това не зависи само от нас, а той е с много добри позиции - в различни банки предполагам!

33

Анонимен

преди 13 години

Доколкото кражбите на пари в особено големи размери е игра срещу България - да, така е! А.Доган е просто поредният крадец.

32

странник-продължение

преди 13 години

както и възможността за обособяването на Кюрдистан като самостоятелна държава!А това,че българските политици са продажни лакеи е известно от 1879 година!Нищо ново там!Въпросът е сега защо мълчат при тези въпиющи факти на намесата в България и в крайна сметка защо дойде турският премиер!А статията работи за крило в ДПС!Нима не е ясно и видно!