150

Анонимен

преди 13 години

вкара ли ви го ББ.пригответе се още да влиза-ташаците.

149

Звфир

преди 13 години

Станишев и смотаняците от "Позитано"20 бяха темерути, но тези, сега са си Эбали м***йката....руски Govна. Дори и "елегтния" френски посланик е безпомощен!!!

148

Анонимен

преди 13 години

за съжаление и аз съм като теб.преди кризата бяхме на 100% декларирани приходи, покрай нея намалихме наполовина. Не ми харесва и никога не съм го искал, но при избор между съкращения и това - по добре хората да си запазят работните места.Но не, щом ще е така окей.Както казваш - да се грижат те за тях, щом така стоят нещата. Адски тъпо, персоналът ми е скъп..

147

Анонимен

преди 13 години

Плосък виц от селски вечеринки.

146

чужденка в собствена

преди 13 години

Работя за 300 лв всеки ден по 10.5 часа.Явно нашите управници са решили да ни уморят от глад, и да си внесат китаици от Китай.А може и да научат *** да работят ,защото като ни няма нас кои ще издържа "великата" институция наречена социални грижи/да се чете *** грижи/

145

2011

преди 13 години

6te stane mn zle za 2011 horata 6a sa na ulicata i 6a sa molqt za hlqb kakto mn hora go kazaha o6te predi meseci krizata teparva 6te sa use6ta sq be6e ailqk za napred 6te go duhate baq........

144

асен

преди 13 години

Е....ти майката и скапания каратист, как няма кой да го снима през оптикатаМислех си над това което каза някой по долу - да му го набием на избори.... Мисля че най-ефективно е да се махаме от този *** а последния да загаси лампата...

143

Анонимен

преди 13 години

150, ще обеднеем с 3% ако хората като теб не реагират!Съвсем сериозно трябва да се организира протест пред парламента, за да се покаже, че има народ в тази държава!За съжаление хората, които са най-засегнати от тази "социална" политика - работещите българи, не биха желали да излязат от работа, за да ходят на протести... ОСВЕН АКО НЕ СЕ РАЗБЕРАТ С РАБОТОДАТЕЛИТЕ СИ. При по-ниски пенсионни осигуровки печелят и работодателите и работниците!

142

Васко

преди 13 години

Когато навърша години за пенсия няма да има кой да ми я плаща .Парите ми ще са изядени и ще умра като, куче.Никакво повишение на вноските.

141

Анонимен

преди 13 години

г-жа Проституткова рулира!

140

работодател

преди 13 години

уволнявам двама - нека правителството да мисли за тях излишни пари за допълнителни данъци нямам

139

Анонимен

преди 13 години

Обедняхме с още 3 процента. Гарантирано от ГЕРБ!

138

Анонимен

преди 13 години

ПЪЛЕН БОЙКОТ НА ОСИГУРОВКИТЕ И ПРЕД ПАРЛАМЕНТА! Но не да ни организират разни продажни синдикати, а хората сами да се организираме!- Осигурителната вноска трябва ДА СЕ НАМАЛИ от 16% на 10%. Средната продължителност на живота на българският мъж е 74 години, а българската жена - 77 години. Няма смисъл от огромни осигуровки.- Детските помощи да се ОГРАНИЧАТ до 3-то или 4-то дете. Така ще стимулираме *** да работят, учат и да се развиват НОРМАЛНО, а не мързелувайки и вземайки помощи.

137

Анонимен

преди 13 години

..и нека съкращенията започнат СЕГА !Глей ся кво става, щото масово фирми поприкриват по някой лев, защото едвам се издържа в тая *** криза, ама явно като е зор така ще се вдига и безработицата.

136

Анонимен

преди 13 години

Пич много неща се променят.Хубава идея ,но гаранции за втори фалит на банките имаш ли?Щото и дядо ми мислеше така едно време и като му казах дядо дай да изтеглим тоя влог в левове и да купим долари той отговори ,че играе на лихви и да не го уча аз.Така от 40 000 лева накрая му дадиха 400 лева и си замина.Та не се знае нищо пич.

135

Коко пича

преди 13 години

аххаха кви 2000 лв бе,ти да не продаваш дрогав България няма такава заплата,дори президента взима 1300 лв

134

Боко

преди 13 години

Тези наред ли са ?Докога ще ни скубят ,Финансовия гей, загиваме остави ни въздух.Ах ,на следващите избори как ще те подредим и теб и Тиквата и Цецко вашта вяра.

133

Данък здраве

преди 13 години

Осигурявам се на пълната си брутна заплата (2000 лв), но всеки път когато посещавам личен лекар или болница е едно мъчение, куп такси, безобразно отношение на персонала. Изводът е: системата е абсолютно неработеща. И 30% данък здраве върху заплатата няма да променят НИЩО!

132

Анонимен

преди 13 години

Бойко,ко стана мой човек,нещо май сгънаха нещата ?Къде са твоите приятели турчетата да те подкрепят сега ?Или пък дедо Мони ?Мдааа,такава е съдбата на предателите.

131

Анонимен

преди 13 години

Ще стане като с цигарите - вдигнаха акциза и просто вече не прибират акциз Народа мина на безбандеролни , на лули , на машинки за цигари , на електронни цигари ...но си пуши ....а правителството твърди че алтернативните начини на пушене са вредни ....като че ли акцизните цигари са полезни ....Скоро ще си купя колело и няма да плащам винетка , гражданска , каско , бензин и др измислени глупости ....спирам че ми стана смешно ...