62

Криста

преди 13 години

Тази "творба" заедно с онази,дето представяше България като тоалетната на Балканите май най-точно обрисуват българина днес............за съжаление.

61

Червена бабичка

преди 13 години

аз съм раково болно изчадие

60

Анонимен

преди 13 години

Не мога да повярвам!!! Как може някакви смотани пубери9в най-лошия случай пораснали дечица) да оскверняват паметник. Абе вие нормални ли сте? Не осъзнавате ли, че това е паметник посветен не на Русия, а на руснаците, които са умрели по време на Втората Световна Война? Съзнавате ли, че ако не бяха умрели те, за да може Хитлер да падне, вие всичките щяхте да работите в трудови лагери и нямаше да има т.нар. хуманизъм? Най ме е яд, че гледам коментари, които хвалят стореното!!!СРАМОТА

59

Анонимен

преди 13 години

Доста *** пишат тук.

58

до 58

преди 13 години

скоро и тебе ше те гризат червеите

57

new koz

преди 13 години

В центърът на София вие джамия на метри от мястото където е бил затворен Левски, има новини на турски език по бнт и още кум свинщина съвсем целенасочено се прави. А вие тука скачате заради тази времена естетическа шега, да може и да се тълкува и като оскверняване но тези които мислят така къде бяха когато Атака правеше протести на Батак или пред джамията в София а лицемери? Или чалга и кебапчета не е подигравка с Батак? Според мен може да се тълкува и като "в крак с времето" тоест се показва че

56

Анонимен

преди 13 години

"Само хора, които имат чувство за хумор и голяма доза самоирония ще разберат какво искат да ни кажат неизвестните художници.Всички тесногръди и с промити от комунизма мозъци ще псуват и ще искат доживотна каторга за тези"Кажи си къде е паметника на *** и баща ти, за да видиш колко много самоирония и чувство за хумор ще вложя в новата композиция!

55

до 54

преди 13 години

бухахахахахаха

54

Червена бабичка

преди 13 години

Червената армия ще дойде и ще ни избие докрак! Драскането по паметника е обида и повод за обявяване на война. Да видим НАТО и САЩ дали ще ни защитят или ще им позволят да ни прегазят. Като дойде руският ботуш и бог не може ни помогне!

53

NF

преди 13 години

SAVETSKI OKUPATOR.PIANI RUSKI VOINICI,GRABIAT I IZNASILVAT.

52

Анонимен

преди 13 години

"я давай адреса да видиш утре сутринта ква изненада ше ти сглобят хахахахах"хахахах ... за такава работа рано или късно ще се разбере кой е виновен и тогава ще има много хахахахахахаха

51

???

преди 13 години

Да се пренесе този паметник, творение на соцреализма, в някои друг парк, да не е в центъра на София.Градинката да се поддържа и разкраси. Този паметник не е подходящ, хората се подиграват с него и неговия смисъл, всички знаем каква бе ролята на съветската армия в България. И руснаците, ако имат малко политическо мислене, ще се съгласят да бъде пренесен, на някое по-спокойно и не толкова видно място.

50

Анонимен

преди 13 години

hahahah Дядо мраз кърти мивки :)

49

Анонимен

преди 13 години

Много ми е интересно,след като сме били мирна страна,с какво предизвикахме американските ескадрили да бомбардират София,Ловеч,Дупница та да загинат около 50000 мирни граждани на България?

48

***

преди 13 години

Само хора, които имат чувство за хумор и голяма доза самоирония ще разберат какво искат да ни кажат неизвестните художници.Всички тесногръди и с промити от комунизма мозъци ще псуват и ще искат доживотна каторга за тези, осмелили се да им покажат тоталното лицемерие в което живеем вече толкова години. Но колкото и да крещят трябва да им стане ясно- времената са други и те НЕ СА В КРАК С ВРЕМЕТО!

47

do Киро пора

преди 13 години

я давай адреса да видиш утре сутринта ква изненада ше ти сглобят хахахахах

46

NATO

преди 13 години

ДОБРЕ ЧЕ СМЕ В НАТО ДА НИ ПАЗИ ОТ ВСЯКАКВИ *** , ИНАЧЕ ЛОШО.

45

Анонимен

преди 13 години

Много плоски слабоумници никнат по тая земя, на зле отиват нещата.

44

Киро пора

преди 13 години

много *** статия ! 1 - никой не се чуди освен *** който е писал статията какво да се прави с този паметник .. ИМА ЯСНИ ЗАКОНИ ЗА ПАМЕТНИЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ..2 - този паметник не е Български а е собственос на Русия и аз съм сигорен че ще ускорят планувания основен ремонт от столична обштина който се финансира от ГОСПОДИН ЗЛАТЕВ и бойко тиквата иска или не иска ше ходи да реже лентата . а иначе тия *** които драскат елате ми надраскаъте къщата и ще ви откъсна рацете

43

Другари комунисти

преди 13 години

КГБ знае кои са художниците. Вече са заточени в Сибир. Небойте се!