50

до 62

преди 11 години

Заслужаваш да те изнасили турчин, както във Време Разделно онази млада българка. Ти забряви миналото ни ли? Човек който не си знае миналото е без бъдеще. Ти не си БЪЛГАРКА, *** смотана.

49

мая

преди 11 години

Много, предатели нямат свършване

48

Tanya

преди 11 години

Сапунките нямат нищо общо с политиката на Турция, поне седнете и изгледайте една сапунка, за да се уверите. В сапунките се развиват съвременни житейски истории. Нещо което научих от тях, че младите имат уважението към възрастните, спазват семейните традиции и се борят за нормално място под слънцето. Никъде в тези сапунки не се говори за политика. Изключвам единствено филма "Великолепният век", но ако сте забелязали в началото на филма върви надпис, че това е художествена творба.

47

Анонимен

преди 11 години

Какво ще кажете за тази сапунка:*** ***, турците под НОЖА !!!Сезоните са много, аудиторията ще е очарована !!!Напред единствената анти-еврейска, анти монополна, национална партия Атака !!!Всички други пред дулото от близко !!!

46

turk

преди 11 години

bulgaristan salam alaikum

45

Анонимен

преди 11 години

Турция ще ни превземе само и единствено заради нашата българска простотия и алчност!Който иска нека да ме обори!

44

кюрд

преди 11 години

Не бойте се братя българи! Ние скоро ще дадем решаваща битка на турчака! Ние сме 50 милиона и ще избием турците, ще им резнем зелките! От вас искаме да не поддържате икономически турците, гледайки им телевизийте, купувайки им *** и продавайки им земята си за жълти стотинки! Като стане напечено, грабвайте калашниците и трепете наред турците във вашата земя! И ще се срещнем в Константинопол! До скоро! И раждайте бойци!

43

Анонимен

преди 11 години

Доста глупав матерял ...

42

Найденов

преди 11 години

Може турските сапунени сериали да са хубави,но не виждам как Турция ще превземе съзнанието и духа ми точно с тях!

41

Анонимен

преди 11 години

Волен въобще не е толкова луд, но не можа да изгради сериозна партия.., а са зависими и те от големите риби

40

Анонимен

преди 11 години

Волен въобще не е толкова луд, но не можа да изгради серозна партия.., а са зависими и те от големите риби

39

Зиг

преди 11 години

До 6: Saarbruеcken е сравнително малък град - има под 200 000 жители. Няма как да има половин милион турци там. А, че в Германия са сигурно едно 10 милиона... плъзнали са навсякъде като зараза....

38

rusnak

преди 11 години

Не ми пишете минуси ***. В момента в България се снима голям турски исторически сериял , а за по 20 лева българи играят турци..

37

Bulgar

преди 11 години

Gley samo komentarite........Tolerantnostta na balgarite......SRAM i POZOR! Nyakoy otkradnal edna kokoska, i are v pandelata! Obace masovo v bg mediite tolerirat razni ksenofobski izkazvaniya, kato zastrasavat nasionalnata sigurnost: za tyah nema nito sad, nito nisto!!!

36

Анонимен

преди 11 години

Медиите са част от картинката, братле, ...елементарен пример: вече има някои турски транспортни фирми,които се превръщат в монополист в бранша...

35

до 30

преди 11 години

30,ти май говориш за новите"нацисти"като психопата Брейвик,който призовава"Да се бием с нашите ционистки братя срещу всички антиционисти".

34

Анонимен

преди 11 години

За това имат вина и политиците - позволиха да се създаде терористичната партия дпс която е проводник на турски интереси (обръчите от фирми) , позволиха на джегалите да купуват земя безразборно , да купуват заводи и да създават фирми. *** турция работи заедно с дпс изцяло срещу държавата и Българският народ , наистина сме свидетели на едно ново превземане благодарение на продажната политика и калпавите ни управници. От турчин прогрес не може да се очаква , ще унищожат всичко.

33

Анонимен

преди 11 години

Ако сапунките са това което казват, то бразилия тогава е превзела целия свят. Пълни глупости!

32

Анонимен

преди 11 години

Да бе,да!Ще гледам българско порно или сръбска простотия?Харесвам ТУРСКИТЕ сапунки,защото няма секс по хладилници,по первази ,вадене на слюнки през 5 секунди,извадени силиконени цици!!!!!!!! ЕТО,ЗАТОВА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ГЛЕДАМ ТУРСКИ САПУНКИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!

31

rusnak

преди 11 години

Превземат със сапунени сополи, вместо да гледате руски военни такива, нещо което всички ни чака..